evet biz kandırıyolar
bu arada nstde bebek hareket ettiğinde grafikte sancı yükseliyor
şuraya bak yaa kız ben sana biliyom bide ne demişşş abowww cıbıldak resmimi sölemiş azo beni gebertcekherkes alıntı yapmadann yazdı. hemencikk sildik.. asıll bomba lidırım dünürümdü aslında.. pikiniyle havuza atlarken cekilmişş resmini koyduuu
olmas olmaasssdemet'i az önce gördüm onlinedı..Ama nedense birşey yazmadı topiğe.
Ne diyosunnnnnnn:sok:sok ay nasıl kaçırdım, yarın hemen sıkıştırcam onu eklesin
Ben en geç 23ünde alırım kucağıma diyorum ama belli de olmaz![]()
Ama Ocak 30da çok geç geliyor bana..
Yaşa kızBen de koyacam hem de bu halimle pikinili poz verip koyacam
Pişman edicem hepsini.
aynen yine cumartesi yine sabah yine uykusuz ve halsizim aslımm gece 1 saate yakın uykusuzdum midem bulanıyodu kustum çok fena meğer içim sadece sudan ibaretmiş şaştım :acep: göstercem ben sana fotomu meraklanma bacımmgünaydın tuğbacım gene senle ben sabahçıyız baksana kimsecikler yok azcık geçmişe baktım bitecek gibi değil vazgeçtim
azocum kuzeycik 2700 gr olmuş yavrum benim yaaa kıyamam ben ona maşallah rabbim nazardan sakınsın inşallah
tuğba kız ben görmedim senin pikinili fotonu ama
günaydın leader, günaydın asliyrt
bugün kafam bi milyon olcak anlaşıldı peligom gibi yapıştırıcıyla defter kapağı yapıştırcaz bebeğime dokunmasa bari bu koku 80e yakın defter varrr bali gibi kokuyo
günaydın leader, günaydın asliyrt
aynen yine cumartesi yine sabah yine uykusuz ve halsizim aslımm gece 1 saate yakın uykusuzdum midem bulanıyodu kustum çok fena meğer içim sadece sudan ibaretmiş şaştım :acep: göstercem ben sana fotomu meraklanma bacımm
bugün kafam bi milyon olcak anlaşıldı peligom gibi yapıştırıcıyla defter kapağı yapıştırcaz bebeğime dokunmasa bari bu koku 80e yakın defter varrr bali gibi kokuyo
iyiyim mersi, senin işin çok anlaşılan bugün, senden başka yapacak yok mu yapıştırma işini, belki zararlıdır, azı zararlı olmasa bile çok kullanacaksın aman bir şey olmasın.
asliyrt+, leader+, lilacs+
Günaydın kızlar....Kader yoldaşlarım
asliyrt+, leader+, lilacs+
Günaydın kızlar....Kader yoldaşlarım
günaydın azo
günaydın azocummmmmmsende erkencisin ama bugün son iş günün inşallah senide gökçe gibi kaybetmeyelim haaa eve gidince unutma burayı
azommm gülümmm günaydınnn sexu bacım
sen dalda anamm nerden başlarsan başla gelde biz sana özet geçerizz okeyto hadi resimleri koy bakalımmm yazmışın akşam