2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
herkes alıntı yapmadann yazdı. hemencikk sildik.. asıll bomba lidırım dünürümdü aslında.. pikiniyle havuza atlarken cekilmişş resmini koyduuu :D
şuraya bak yaa kız ben sana biliyom bide ne demişşş abowww cıbıldak resmimi sölemiş azo beni gebertcek
demet'i az önce gördüm onlinedı..Ama nedense birşey yazmadı topiğe.

Ne diyosunnnnnnn:sok:sok ay nasıl kaçırdım, yarın hemen sıkıştırcam onu eklesin :D
olmas olmaasss :D ayıpppp nasıl yaptım onuda bilemedim fiziğimi gören yoktu ya hamile olmadan önceki halimi gösterttim yarmagül gibi atlamışım suya :D
Ben en geç 23ünde alırım kucağıma diyorum ama belli de olmaz :D
Ama Ocak 30da çok geç geliyor bana..

Yaşa kız :D Ben de koyacam hem de bu halimle pikinili poz verip koyacam :D Pişman edicem hepsini.

eet eet koyy ben merak ediyommm

GÜNAYDINLAR EFEMMMM

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın tuğbacım gene senle ben sabahçıyız baksana kimsecikler yok azcık geçmişe baktım bitecek gibi değil vazgeçtim:D
azocum kuzeycik 2700 gr olmuş yavrum benim yaaa kıyamam ben ona maşallah rabbim nazardan sakınsın inşallah:D
tuğba kız ben görmedim senin pikinili fotonu ama:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın tuğbacım gene senle ben sabahçıyız baksana kimsecikler yok azcık geçmişe baktım bitecek gibi değil vazgeçtim:D
azocum kuzeycik 2700 gr olmuş yavrum benim yaaa kıyamam ben ona maşallah rabbim nazardan sakınsın inşallah:D
tuğba kız ben görmedim senin pikinili fotonu ama:(
aynen yine cumartesi yine sabah yine uykusuz ve halsizim aslımm gece 1 saate yakın uykusuzdum midem bulanıyodu kustum çok fena meğer içim sadece sudan ibaretmiş şaştım :acep: göstercem ben sana fotomu meraklanma bacımm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bugün kafam bi milyon olcak anlaşıldı peligom gibi yapıştırıcıyla defter kapağı yapıştırcaz bebeğime dokunmasa bari bu koku 80e yakın defter varrr bali gibi kokuyo

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bugün kafam bi milyon olcak anlaşıldı peligom gibi yapıştırıcıyla defter kapağı yapıştırcaz bebeğime dokunmasa bari bu koku 80e yakın defter varrr bali gibi kokuyo

iyiyim mersi, senin işin çok anlaşılan bugün, senden başka yapacak yok mu yapıştırma işini, belki zararlıdır, azı zararlı olmasa bile çok kullanacaksın aman bir şey olmasın.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aynen yine cumartesi yine sabah yine uykusuz ve halsizim aslımm gece 1 saate yakın uykusuzdum midem bulanıyodu kustum çok fena meğer içim sadece sudan ibaretmiş şaştım :acep: göstercem ben sana fotomu meraklanma bacımm

yaa miğden neden bu kadar sorun çıkartıyor acaba bacım bi doktoruna sorsaydın acaba yediklerinden birimi dokunuyor ki?

yaa çok uğraşma öyle kokulu şeylerle özelliklede yapıştırıcı vs gibi.ben evin antresini ve bebeğin odasını boyatacam o gün eve gitmeyecem valla bize gelmez canım o tarz şeyler istersen hava alabileceğin bir yerde yap yada sen bu işten kendini sıyır bacım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sen dalda anamm nerden başlarsan başla gelde biz sana özet geçerizz okeyto hadi resimleri koy bakalımmm yazmışın akşam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar