2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ecrinim bende seni çok beğendimi bir kere daha söyleyim çok tatlısın maşallah

bende az öncee seni cok begendiiimi yazdıydım pikeye:D saol cnmm utandım valla bakk:lilav: ama kocişim aksam sanslı masadaki kızı benden güzzel buldu. ayy ne zevksizsinn dicem kendime hakaret olcak dedim.. o da sen ondan güzelsen aferim bana yani kendimi takdir ederim didi:sok patlatıcimm beyninii görcek. gece ben senin gibii paozları begenmem bakk harbi yakısıkları secerim didimm küstü konusmadı sabaha kadar:D gitcem sacımı sarıya bpyucam bende görcek gününü :zopa:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ayy ne güzel..Ben de bu ara çok kıskanılmak istiyom ya aşırı..Ama kimse bakmıyor ki bana :(

Demek azında pasta var :D Vay domdom bi yandan götürüyon alttan alttan afiyet olsun, benim yerime de ye bi dilim ben rejimdeyim sölemesi ayıp :D

he valla kız canınız istediyse kusura bakmayın boş bulundım be :(

68ım ya azo sana yetieşecm diye yıyom valla bak :)))

ayrıca du bakalım ben 2 ay sonra gorecem senı fıstık gıbı dönecen sahalara...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yok anam biliyodum bu gene pekiştirme oldu.. buradaki hatunlar seçme sanki boş yok.. herkes pek bi gözelllllllllll maşallah.................

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bende az öncee seni cok begendiiimi yazdıydım pikeye:D saol cnmm utandım valla bakk:lilav: ama kocişim aksam sanslı masadaki kızı benden güzzel buldu. ayy ne zevksizsinn dicem kendime hakaret olcak dedim.. o da sen ondan güzelsen aferim bana yani kendimi takdir ederim didi:sok patlatıcimm beyninii görcek. gece ben senin gibii paozları begenmem bakk harbi yakısıkları secerim didimm küstü konusmadı sabaha kadar:D gitcem sacımı sarıya bpyucam bende görcek gününü :zopa:

Tatlım bence sakın yapma öle bişey.............

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
nıaıahhaahohaoahha... benı de marmarıste rusa benzetmişti bi adam onur bildiğin sinir küpü olmuştu. adam bı de onura dıyo kı abı yenge rus di mi? pis pis de sırıtıyo ama. onur da ne rusu be laz o dedi. ahahahahah

kim kız o :)

azo allah seni yaaa. ağzımdaki pastayı kardeşimin üstüne kustum bı sus kızzzzzzzzzzzzzzz. onur sabah gelsın bende dıyım dur beraber dujjj diye :)

oooo adam yoldan geliyor birde bikere daha düşün derim duju:kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
he valla kız canınız istediyse kusura bakmayın boş bulundım be :(

68ım ya azo sana yetieşecm diye yıyom valla bak :)))

ayrıca du bakalım ben 2 ay sonra gorecem senı fıstık gıbı dönecen sahalara...

Tatlım bende enson 67 idim süledim di mi? boy :1.66 boyumu geçtim yani...... bakalım Pazartesi kaç çıkıcam.........

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin sana sarı gitmez. sen tam esmersin. sakın sarı yapma senın rengın koyu...

Tatlım bence sakın yapma öle bişey.............

saka yapıyomm kızzzzlar:D:D ay ben hiç sarı yaparmıyımm sacımı özellikle o sarıları begeniyo diye yapmamm beyaz bile olsam:D ama kızıl yapmayı cok isterdimm. az daha beyaz olsam kızıl yapardımm vakit kaybetmeden bayılıyorum kızıllara:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr cıkıyorum bende. yemek yiyim diziyi izliyim arada da bugün ne giysem i izliyim. öptümm heppücügünü yarın görüsürükk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar