- #20.881
yokk cnmm yüzüm cok esmer degil zati. oranın ısıklarından esmer cıkmısımtenimm beyaza dönük bugün kuaför de dedi emin oldum
Neticede 2 türlü de güzelsin şekerim
yokk cnmm yüzüm cok esmer degil zati. oranın ısıklarından esmer cıkmısımtenimm beyaza dönük bugün kuaför de dedi emin oldum
ecrinim bende seni çok beğendimi bir kere daha söyleyim çok tatlısın maşallah
Ayy ne güzel..Ben de bu ara çok kıskanılmak istiyom ya aşırı..Ama kimse bakmıyor ki bana![]()
Demek azında pasta varVay domdom bi yandan götürüyon alttan alttan afiyet olsun, benim yerime de ye bi dilim ben rejimdeyim sölemesi ayıp
bende az öncee seni cok begendiiimi yazdıydım pikeyesaol cnmm utandım valla bakk:lilav: ama kocişim aksam sanslı masadaki kızı benden güzzel buldu. ayy ne zevksizsinn dicem kendime hakaret olcak dedim.. o da sen ondan güzelsen aferim bana yani kendimi takdir ederim didi:sok patlatıcimm beyninii görcek. gece ben senin gibii paozları begenmem bakk harbi yakısıkları secerim didimm küstü konusmadı sabaha kadar
gitcem sacımı sarıya bpyucam bende görcek gününü :zopa:
nıaıahhaahohaoahha... benı de marmarıste rusa benzetmişti bi adam onur bildiğin sinir küpü olmuştu. adam bı de onura dıyo kı abı yenge rus di mi? pis pis de sırıtıyo ama. onur da ne rusu be laz o dedi. ah
kim kız o![]()
azo allah seni yaaa. ağzımdaki pastayı kardeşimin üstüne kustum bı sus kızzzzzzzzzzzzzzz. onur sabah gelsın bende dıyım dur beraber dujjj diye
he valla kız canınız istediyse kusura bakmayın boş bulundım be![]()
68ım ya azo sana yetieşecm diye yıyom valla bak))
ayrıca du bakalım ben 2 ay sonra gorecem senı fıstık gıbı dönecen sahalara...
Yok anam biliyodum bu gene pekiştirme oldu.. buradaki hatunlar seçme sanki boş yok.. herkes pek bi gözelllllllllll maşallah.................
ecrin sana sarı gitmez. sen tam esmersin. sakın sarı yapma senın rengın koyu...
Tatlım bence sakın yapma öle bişey.............
çıkayım ben. ayıp olmasın yarına sıyu hatunlar... boy boy fotolarımla sızı şok edecem...
ıyı akşamlar...
sen koysana pikem fotonu hamiş olsun mümkünse
çıkayım ben. ayıp olmasın yarına sıyu hatunlar... boy boy fotolarımla sızı şok edecem...
ıyı akşamlar...
Kasım ayı başlarında cekinmiştim bunu ...
maşallah güzelim çok hoşsun bunu görmüştüm hamile halini merak ettim
kızlarr cıkıyorum bende. yemek yiyim diziyi izliyim arada da bugün ne giysem i izliyim. öptümm heppücügünü yarın görüsürükk