laylam tam bi rus...
Anaaa ecrinnnn sen esmer misin?
Ama ben seni bembeyaz hatırlıyorum..Çok tatlısın, kaş göz diş maşallah
bak sakın yapma yılbaşında nasıl olacagını merak ediyorum mesala kafanda o şapkalardan olacekmi ?
kım kız o parıltı?
teşekkür ederim canım arkadaşım iltifat ediyosun ilk fotoda 2 aylık hamileydim pikem
ecrine de puanım 10.. esmer güzeli... yess.s....
rusmu anammm kocama söyleyeyim beni ruslara benzetti gökçe diye bakım ne diyecek:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
askolsunnn küstümmmm
Ya alcaktım bak o şapkalardan ama unuttumYarın sölimde alsın beyim işten gelirken
Bol bol resim çekincem vallahi hamileliğimizin son zamanları, bir daha kimbilir ne zaman bebek düşünürüm
Eski bir tost
saol cnmm :lilav: en azından sen bei-ni beyaz hatırlamıyosunn
yokdadlum iltifat etmiyom huyum kurusun begenmeyince sesim çıkmas begenincede sülemeden durmam..... maşallah sana.. (kıs bende fena diilimdir yane aaaaaahahhh şeytan kendini begenmese çatlarmış ayy)
ecrin sende esmer bombasın canım biliyom seni görmüştüm hatırladım şimdik.. maşallah... ama daha yaşın küçük senin iyi bak kendine tamam mı kusum.. hep genç ve dinç kal insallah.....
evdemisiniz yarın?ben biryere gitmek istemiyorum arkadaşlar çağırdı ama bi bahane uyduracam hiç noel havasında değilim
Heee sonra da usulca yaklaş "beraber dujjj" deben benzemediğim halde derim sık sık
Heee sonra da usulca yaklaş "beraber dujjj" deben benzemediğim halde derim sık sık
anacım nerden buluyosun bu lafları sen beni çok güldürüyosun uyansında diyim bakıyım ne diyecek yazın bol rus vardı otelde kocamla çok dalga geçiyoduk onlarla
aminn cnmmm insallahhh
rusmu anammm kocama söyleyeyim beni ruslara benzetti gökçe diye bakım ne diyecek:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

hYa alcaktım bak o şapkalardan ama unuttumYarın sölimde alsın beyim işten gelirken
Bol bol resim çekincem vallahi hamileliğimizin son zamanları, bir daha kimbilir ne zaman bebek düşünürüm
Eski bir tost
Ama neden küstün :acep:
Uyanınca şok etkisi yaratmasın sonra
Ama düğün resimlerinde yüzün beyazdıO sebeplen iclal aydın'a benzetmiştim hatta..
Hem yandan gördüm ben seni hep profilden.
nıaıahhaahohaoahha... benı de marmarıste rusa benzetmişti bi adam onur bildiğin sinir küpü olmuştu. adam bı de onura dıyo kı abı yenge rus di mi? pis pis de sırıtıyo ama. onur da ne rusu be laz o dedi. ah
kim kız o![]()
azo allah seni yaaa. ağzımdaki pastayı kardeşimin üstüne kustum bı sus kızzzzzzzzzzzzzzz. onur sabah gelsın bende dıyım dur beraber dujjj diye