2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Anaaa ecrinnnn sen esmer misin?
Ama ben seni bembeyaz hatırlıyorum..Çok tatlısın, kaş göz diş maşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

teşekkür ederim canım arkadaşım iltifat ediyosun ilk fotoda 2 aylık hamileydim pikem

yokdadlum iltifat etmiyom huyum kurusun begenmeyince sesim çıkmas begenincede sülemeden durmam..... maşallah sana.. (kıs bende fena diilimdir yane aaaaaahahhh şeytan kendini begenmese çatlarmış ayy)

ecrin sende esmer bombasın canım biliyom seni görmüştüm hatırladım şimdik.. maşallah... ama daha yaşın küçük senin iyi bak kendine tamam mı kusum.. hep genç ve dinç kal insallah.....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ya alcaktım bak o şapkalardan ama unuttum :D Yarın sölimde alsın beyim işten gelirken :D Bol bol resim çekincem vallahi hamileliğimizin son zamanları, bir daha kimbilir ne zaman bebek düşünürüm :D

Eski bir tost :D

evdemisiniz yarın?ben biryere gitmek istemiyorum arkadaşlar çağırdı ama bi bahane uyduracam hiç noel havasında değilim:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yokdadlum iltifat etmiyom huyum kurusun begenmeyince sesim çıkmas begenincede sülemeden durmam..... maşallah sana.. (kıs bende fena diilimdir yane aaaaaahahhh şeytan kendini begenmese çatlarmış ayy)

ecrin sende esmer bombasın canım biliyom seni görmüştüm hatırladım şimdik.. maşallah... ama daha yaşın küçük senin iyi bak kendine tamam mı kusum.. hep genç ve dinç kal insallah.....

aminn cnmmm insallahhh

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

rusmu anammm kocama söyleyeyim beni ruslara benzetti gökçe diye bakım ne diyecek:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

nıaıahhaahohaoahha... benı de marmarıste rusa benzetmişti bi adam onur bildiğin sinir küpü olmuştu. adam bı de onura dıyo kı abı yenge rus di mi? pis pis de sırıtıyo ama. onur da ne rusu be laz o dedi. ahahahahah

Ya alcaktım bak o şapkalardan ama unuttum :D Yarın sölimde alsın beyim işten gelirken :D Bol bol resim çekincem vallahi hamileliğimizin son zamanları, bir daha kimbilir ne zaman bebek düşünürüm :D

Eski bir tost :D

kim kız o :)

Heee sonra da usulca yaklaş "beraber dujjj" de :D ben benzemediğim halde derim sık sık :p

Ama neden küstün :acep:

azo allah seni yaaa. ağzımdaki pastayı kardeşimin üstüne kustum bı sus kızzzzzzzzzzzzzzz. onur sabah gelsın bende dıyım dur beraber dujjj diye :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
nıaıahhaahohaoahha... benı de marmarıste rusa benzetmişti bi adam onur bildiğin sinir küpü olmuştu. adam bı de onura dıyo kı abı yenge rus di mi? pis pis de sırıtıyo ama. onur da ne rusu be laz o dedi. ahahahahah

kim kız o :)

azo allah seni yaaa. ağzımdaki pastayı kardeşimin üstüne kustum bı sus kızzzzzzzzzzzzzzz. onur sabah gelsın bende dıyım dur beraber dujjj diye :)

Ayy ne güzel..Ben de bu ara çok kıskanılmak istiyom ya aşırı..Ama kimse bakmıyor ki bana :(

Demek azında pasta var :D Vay domdom bi yandan götürüyon alttan alttan afiyet olsun, benim yerime de ye bi dilim ben rejimdeyim sölemesi ayıp :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar