2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben de spora gitmeyi düşünüyorum, yakınımda kipa var, spor salonu açılacakmış bir ay sonra, doğurmamı bekliyorlar :) kendimi toparladıktan sonra haftada 1-2 kez gitmeyi planlıyorum bakalım.

Bizim siteye de spor salonu yapılacakmış,yönetim kurulundan karar çıkmış ama kimbilir ne zamana bitirirler.
Havuz da var aslında ama ben tiksiniyorum ya, normalde de havuz hiç sevmem.
Yakınımda spor salonu var aslında,haftada 1-2 gün eşim bebeğe bakarsa gidebilirim, ama çalışmaya başladıktan sonra zor oluyo.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
anlıyorum canım seni...ben de çok zaman o şekilde hissetmişimdir.şimdi ben de bana sergilenen tavrı onlara gösteriyorum.hiç olmazsa kendimi aptal gibi hissetmiyorum.

Ben bombaları doğum yaptığım güne saklıyorum Babuş :D İşte o gün gelip de onlara haber vermeyince yüzlerinde oluşacak o ifadeyi görüp, neden haber vermediniz dedikleri anda patlatıcam bombayı :D :D :D

Çok hain gördüm kendimi nihahahahahaha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

valla ben ilkine hamile kalmadan 2-3 doğururum diyodum işte öyle olmuyor ilkini doğurunca biraz büyüsün falan derken çocuktan soğuyosun gözünde büyüyor yapmak istemiyosun rahatlığa alışıyorsun yani bakma ben karambole geldim oğlumun psikolojisi bozuldu sırf onun için yaptık ikinciyi

o yüzden birinci 1.yaşını doldurunca 2.nin çalışmalara başlamak lasım :D ki tembelleşmeye fırsat kalmadan ötekide doğsun
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz kısmetse

kendine ii bak laylammm öptüm seni mucuxxx
Sağol canım benim kuşum Ama senin haberin yok ben çok yedim :D Sadece size sölemedim :dill:
Muhtemel doğum tarihi 30 Ocak dedi sat ile uyumlu gidiyor yine..Ama inatla 15 Ocakta doğurcam diyom ben :D Olmadı 23 Ocak.

Sağol Tanselim...
Doğum için birşey söylemedi hatta ben ona "sancılar kaç dakikada bire inince geleyim" diye sordum..Evde sancı çekmememi, en ufak sancıda gitmemi söyledi..Doğum başladı mı bakarız, başlamadıysa da geri yollarız dedi..Normal epiduralde 4cm. açıklığı geçmemesi lazım ya sanırım ondan direk hastaneye gitmemi istiyor.Çatı muayenesini 38. haftada yapıyor.

Bende bu mantık yüzünden 22 kilo aldım :D

Ben de gitcem spora ben de

hain domdom yiyo bide saklıyo gıcık suratlı seni olsun sağlıklısın ya bebeğim boşver kgyu oğlana sevindim ben doğur anasını satım 15 inde doğur oğlunda sana inat çıkmıycağı tutuyomuş seyreyle gümbürtüyü :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben bombaları doğum yaptığım güne saklıyorum Babuş :D İşte o gün gelip de onlara haber vermeyince yüzlerinde oluşacak o ifadeyi görüp, neden haber vermediniz dedikleri anda patlatıcam bombayı :D :D :D

Çok hain gördüm kendimi nihahahahahaha

Ben bugün yaptım.Temizliğe yardımcı alacaktım, sonra vazgeçtim.Annem kendimiz yapalım dedi.Kayınvalidem de annem daha gelmeden başlamıştı, evini temizlik yapıcam,sana gelicem demeye.Ama belki 40 kere demiştir.
Kendisi vaadeder ama yapmaz.Beni çağır der.Ben de birşey diyemem, biz temizlik yapıcaz filan derim mesela,üstü kapalı, anlamazdan gelir, ben de direkt gel yardım et de diyemediğimden,üstüme kalır...Sonra da ama ben gelicektim niye çağırmadın ki der, sıyrılır, suçlu da olmaz.
Bu sefer telefonda yarın temizlik yapacağız sen de gel dedim direkt. Geleceğim demiştin ya dedim. Afalladı, çok samimiyim benden beklemiyodu.Salı gelicem yaparız olur mu dedi.Olmaz, yarın yapalım ben de evde olayım,siz malzemeleri bulamazsınız dedim.Sesi titriyo ama :)
İşin mi var yada gelmek mi istemiyosun dedim.Yoooo dedi, gelemem de diyemedi.Eşimin ve annemin yanında da attı tuttu çünkü.
Tamam o zaman yarın bekliyorum dedim :D
Peki dedi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu gökçeye izin yaramadı arkadaş hatun izne çıktı pırrrrr uçtu gitti azo sende bölemi olcen yavrumm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Valla eskileri de özlemedim, 36 bedene tekrar inip, dolabımı baştan başa yenileyesim var :D
Tarz değiştircem zati anne oldum hep spor giyerdim az seksü giyincem :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar yemek hazırlığı yapmak üzere çıkıyorum, akşam buralarda olup geçmişi okumaya çalışacağım inşallah... Hepinizi öperim, hafta sonu gelemezsem hepinize iyi hafta sonları dilerim, görüşmek üzre :huhuu: :huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu gökçeye izin yaramadı arkadaş hatun izne çıktı pırrrrr uçtu gitti azo sende bölemi olcen yavrumm

Çalıştığım zamanlarda full onlinedım..O şekilde olamam ama hergün 1-2 saat uğrarım canım ;)

Ben bugün yaptım.Temizliğe yardımcı alacaktım, sonra vazgeçtim.Annem kendimiz yapalım dedi.Kayınvalidem de annem daha gelmeden başlamıştı, evini temizlik yapıcam,sana gelicem demeye.Ama belki 40 kere demiştir.
Kendisi vaadeder ama yapmaz.Beni çağır der.Ben de birşey diyemem, biz temizlik yapıcaz filan derim mesela,üstü kapalı, anlamazdan gelir, ben de direkt gel yardım et de diyemediğimden,üstüme kalır...Sonra da ama ben gelicektim niye çağırmadın ki der, sıyrılır, suçlu da olmaz.
Bu sefer telefonda yarın temizlik yapacağız sen de gel dedim direkt. Geleceğim demiştin ya dedim. Afalladı, çok samimiyim benden beklemiyodu.Salı gelicem yaparız olur mu dedi.Olmaz, yarın yapalım ben de evde olayım,siz malzemeleri bulamazsınız dedim.Sesi titriyo ama :)
İşin mi var yada gelmek mi istemiyosun dedim.Yoooo dedi, gelemem de diyemedi.Eşimin ve annemin yanında da attı tuttu çünkü.
Tamam o zaman yarın bekliyorum dedim :D
Peki dedi :D

Nioahahaha çok iyi yapmışsın :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar