ben de spora gitmeyi düşünüyorum, yakınımda kipa var, spor salonu açılacakmış bir ay sonra, doğurmamı bekliyorlarkendimi toparladıktan sonra haftada 1-2 kez gitmeyi planlıyorum bakalım.
anlıyorum canım seni...ben de çok zaman o şekilde hissetmişimdir.şimdi ben de bana sergilenen tavrı onlara gösteriyorum.hiç olmazsa kendimi aptal gibi hissetmiyorum.

Kızlar bende kaçıyorum..
İyi akşamlar..
Abuuu ticker bebeğim sona gelmiş
Kızlar bende kaçıyorum..
İyi akşamlar..
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz kısmetse
Kızlar bende kaçıyorum..
İyi akşamlar..
Şaka maka finish göründü azoş :iyyyy:
Abuuu ticker bebeğim sona gelmiş
Valla babuş, yumurta kapıya dayandı :iyyyy:
Ben bugün odaları da gezdimHoşuma gitti, yatasım geldi
ama niye ters dönmemiş o bebiş???
valla ben ilkine hamile kalmadan 2-3 doğururum diyodum işte öyle olmuyor ilkini doğurunca biraz büyüsün falan derken çocuktan soğuyosun gözünde büyüyor yapmak istemiyosun rahatlığa alışıyorsun yani bakma ben karambole geldim oğlumun psikolojisi bozuldu sırf onun için yaptık ikinciyi
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz kısmetse
Sağol canım benim kuşum Ama senin haberin yok ben çok yedimSadece size sölemedim :dill:
Muhtemel doğum tarihi 30 Ocak dedi sat ile uyumlu gidiyor yine..Ama inatla 15 Ocakta doğurcam diyom benOlmadı 23 Ocak.
Sağol Tanselim...
Doğum için birşey söylemedi hatta ben ona "sancılar kaç dakikada bire inince geleyim" diye sordum..Evde sancı çekmememi, en ufak sancıda gitmemi söyledi..Doğum başladı mı bakarız, başlamadıysa da geri yollarız dedi..Normal epiduralde 4cm. açıklığı geçmemesi lazım ya sanırım ondan direk hastaneye gitmemi istiyor.Çatı muayenesini 38. haftada yapıyor.
Bende bu mantık yüzünden 22 kilo aldım
Ben de gitcem spora ben de
ben eski kıyafetlerimi giymeyi özledim
Ben bombaları doğum yaptığım güne saklıyorum Babuşİşte o gün gelip de onlara haber vermeyince yüzlerinde oluşacak o ifadeyi görüp, neden haber vermediniz dedikleri anda patlatıcam bombayı
![]()
![]()
Çok hain gördüm kendimi ni
bu gökçeye izin yaramadı arkadaş hatun izne çıktı pırrrrr uçtu gitti azo sende bölemi olcen yavrumm
Ben bugün yaptım.Temizliğe yardımcı alacaktım, sonra vazgeçtim.Annem kendimiz yapalım dedi.Kayınvalidem de annem daha gelmeden başlamıştı, evini temizlik yapıcam,sana gelicem demeye.Ama belki 40 kere demiştir.
Kendisi vaadeder ama yapmaz.Beni çağır der.Ben de birşey diyemem, biz temizlik yapıcaz filan derim mesela,üstü kapalı, anlamazdan gelir, ben de direkt gel yardım et de diyemediğimden,üstüme kalır...Sonra da ama ben gelicektim niye çağırmadın ki der, sıyrılır, suçlu da olmaz.
Bu sefer telefonda yarın temizlik yapacağız sen de gel dedim direkt. Geleceğim demiştin ya dedim. Afalladı, çok samimiyim benden beklemiyodu.Salı gelicem yaparız olur mu dedi.Olmaz, yarın yapalım ben de evde olayım,siz malzemeleri bulamazsınız dedim.Sesi titriyo ama
İşin mi var yada gelmek mi istemiyosun dedim.Yoooo dedi, gelemem de diyemedi.Eşimin ve annemin yanında da attı tuttu çünkü.
Tamam o zaman yarın bekliyorum dedim
Peki dedi
ha çok iyi yapmışsın