2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
darısı başıma koca bir evv istiyorummm laylanın evi güselmiş mutfağı kocumannn kendi güsel bebesi güselll ben didiyom yeter artık oğlum açıkmışşş yumrukluyo beni babası kılıktı tontiş elli yavrum benim

Allahım en kısa zamanda gönlündeki evi sana nasip etsin bütün olmayanlara birde

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ağda işleri offf gelecek hafta bende gidicem..
şimdi kendim hallaediyorum ama hiç içime sinmiyor.

Yarım yamalak oluyo ben kendim halledemiyorum artık...
Hiç de sevmiyorum ağdayı filan ay ruhum daraldı şimdi düşününce...

Duygu ikiz hamileydi, normaldir demi..
O kızda iyiydi ya..

İkizdi evet, iyi kızdı tatlıydı...
Haber alsak, merak ediyorum inşallah iyilerdir üçü de.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Allahım en kısa zamanda gönlündeki evi sana nasip etsin bütün olmayanlara birde

Bizim evin banka kredisi 1 yıldan bitcek inşallah. apartman dairesi.. Benim bu ara müstakil villalar hoşuma gidiyor.. Konyada çok yapıyorlar böyle evler.. Benim hemen Doçent olmam lazım müstakil bir ev almam için:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Anaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa hep kacırıyorum ben sizin fotolarınızı yaaaaaaa.. ama merak ediyorum bende amaaaaaaaaaa

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bizim evin banka kredisi 1 yıldan bitcek inşallah. apartman dairesi.. Benim bu ara müstakil villalar hoşuma gidiyor.. Konyada çok yapıyorlar böyle evler.. Benim hemen Doçent olmam lazım müstakil bir ev almam için:)

konyada acayip yapılaşma var heryer ev dolu çocukta yaparım kariyerde mi diyosun :) herşey gönlünce olur inşallah ben hep bebeklerin ailelerine köklü değişiklikler getirdiğine inanırım hani derlerya her bebek kısmetiyle gelir diye inanın buna

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

konyada acayip yapılaşma var heryer ev dolu çocukta yaparım kariyerde mi diyosun :) herşey gönlünce olur inşallah ben hep bebeklerin ailelerine köklü değişiklikler getirdiğine inanırım hani derlerya her bebek kısmetiyle gelir diye inanın buna

ben buna kesinkes inanıyorum.. bizede oyle oldu daha ilk haberini aldıgımızdan beri....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Anaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa hep kacırıyorum ben sizin fotolarınızı yaaaaaaa.. ama merak ediyorum bende amaaaaaaaaaa
geç kaldın geç kaldın
ben hayatımda 1 kez bilem gitmedim agdaya biliyomusun hele ki bu gıbrısta hic gitmem....... de tabii şimdi nasıl yapıcam da yapıcam orası ayrı....göbek yuzunden zor..........
4 aydan sonra zor oluyordu bende hiç gitmemiştim şimdi alıştım birde hep aynı kişiye gidiyorum utanma falan kalmadı:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

İnşallah canım çoçukta yaparım kariyerde:) bebek nasibiyle gelir derler hep doğrudur bencede..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bizim kredi daha çok var...Müstakil villayı almam için İstanbulda, supersonik yüksek hatta ultra mega yüksek mühendis olsam da fayda etmez :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

geç kaldın geç kaldın

4 aydan sonra zor oluyordu bende hiç gitmemiştim şimdi alıştım birde hep aynı kişiye gidiyorum utanma falan kalmadı:)

Benimde gittiğim ağdacım çok iyi ve temizdir. 10 dk. halleder. hamilleikte çok gitmedim. Aman bişey felan olur diye..Ama gelecek hafta inşalah gidicem. Tüm vucut ağda, manikür, pedikür felan yaptıracağım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bizim kredi daha çok var...Müstakil villayı almam için İstanbulda, supersonik yüksek hatta ultra mega yüksek mühendis olsam da fayda etmez :D

Üniversitenin öğretim üyelerine villa projesi var, TOKİ ile işbirliği yapacaklar. Bende anacak o durumda girebilirim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

geç kaldın geç kaldın

yaa ufff ama .....:ajan::ajan: evek agda konusu zor iş... işte bende yaptıgım kadar yapıyom.. neyseki cok bi tüyüm yok pek...

ehehehh.. istanbulda villa almak milyon dolardan başlıyo şeker... Allah kısmet etsin insallah bizlere ne diyim...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Benimde gittiğim ağdacım çok iyi ve temizdir. 10 dk. halleder. hamilleikte çok gitmedim. Aman bişey felan olur diye..Ama gelecek hafta inşalah gidicem. Tüm vucut ağda, manikür, pedikür felan yaptıracağım..

bende hamilelikte gittim temiz hijenik bir yer o yapacaklarını bende doğuma az bir süre kala yapayım diye düşünüyorum doğuma bakımlı gideyim benim için kolay randevulu doğuma gideceğim için

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende hamilelikte gittim temiz hijenik bir yer o yapacaklarını bende doğuma az bir süre kala yapayım diye düşünüyorum doğuma bakımlı gideyim benim için kolay randevulu doğuma gideceğim için

bende sezeryan olcam galiba.. Gelecek hafta bi gideyim, bide verilen doğum tarihiinden önceki gün giderim kısmetse inşallah..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar