şimdiki halimi görsen becerebilirsem göstereyim
simdiki halleri sorma tatlımm.. bana yasından kücük gösteriyosun diolardıı (zati 22 yi bile doldurmadım emme) simdi tombik olunca 25_26 yı cok duydum yani:böö:
şimdiki halimi görsen becerebilirsem göstereyim
bende sana bayılıyorum eşinle çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın maşallah size
demiiii pek güzell benimm dünürümdee.. bakk ondan baska yesil gözlü de yok sanırsamm. o da topigin nazar boncugu dicem ama biri dediydi ben sarısın mavi gözlüyüm diye bana kimdi o:sok
Sen bunları görmüştün layla da gözlerim kurbağa gibi şiş olduğundan onları koymıyım demiştim
evet evet bunlardı şiş gözlü güzel
ha, hiç birinizi göremedim ben
benim bilgisayarın başında olmadığım anda ekleyip silmişsiniz hepiniz valla hızınıza yetişememişim :sok
sağol bacım ben kafadan ibaretim alt tarafı görme rezillll kepazeee benn :uzgun: allah hiçbirimizi ayırmasın inşallah
var var vardr yaneys: senin kadar olamam göz farklı sadece dünürüm gözzz
yok beaaaa çok finaaa sevmiyom kısa saçlı halimi o yüzden hiç fotom yok diyebilirim aynaya bakmadan saç tarıyorum düşünlidoşum maşallah kız bak ben hamile suratımı koymaya bile korktumsen iyisin iyiiiiiiiiiii
yani 3 yıldır okulmuş evlikmiş denize fazla girememekten beyazladım galibalidırımm arabanınn içindeküü pekk güzell cıkmıss:lilav: hem cok esmer de degilsin bence son resim karanlık ondan esmer cıkmıs
görmüyon mu aradaki farklı aradaki 3 farkı bulana 500 bin tl ödülkız lidoş ne güzelsin neren çökmüş allasen
çok tatlısın maşallah
Benim yanakların filan zaten maşallahı var, bi de yüzüm şişseydi hamilelikte napardım acaba
yok beaaaa çok finaaa sevmiyom kısa saçlı halimi o yüzden hiç fotom yok diyebilirim aynaya bakmadan saç tarıyorum düşün
yani 3 yıldır okulmuş evlikmiş denize fazla girememekten beyazladım galiba
görmüyon mu aradaki farklı aradaki 3 farkı bulana 500 bin tl ödül
köftiş dudaklı azo olsaydı laf atardı babuş sana bana atıyodu bu arada resimleri yok edemedm nasıl yapcezzz

yok beaaaa çok finaaa sevmiyom kısa saçlı halimi o yüzden hiç fotom yok diyebilirim aynaya bakmadan saç tarıyorum düşün
yani 3 yıldır okulmuş evlikmiş denize fazla girememekten beyazladım galiba
görmüyon mu aradaki farklı aradaki 3 farkı bulana 500 bin tl ödül
köftiş dudaklı azo olsaydı laf atardı babuş sana bana atıyodu bu arada resimleri yok edemedm nasıl yapcezzz
Littleın göbeğini görünce kendi iç karnımın geniş olduğuna hükmettim.
Yada kendi azametimden göbeğimin haşmeti belli olmuyo, göbeğim genel kütlemin içinde eriyip gidiyo
İkisinden biri.
Little 9. Ayına girmişse ben max.6 aylık filan olabilirim
Geçen bi komşuda bi teyzeyle karşılaştık.Daha önceden tanımıyorum.
Ev sahibi,hiç bozulmadın sen bblau vallahi, kilo da almadın aman aman dedi.
Öyle oldu dedim.
O yabancı teyze dedi ki, ileriki aylarda alırsın ama daha erken.
Teyze ben 9. Ayıma girdim zaten dedim.Kadın küçük dilini yutayazdı.