2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy ne hoss.. ben yazın bronzz kısın beyaz severim ama yaz kıss bronzum maalesef:D beyazlık nimet beyaz olan esmerlesebiliyo ama biz beyazlasamıyoruzz
aha aynı ben aslında doğduğumda buğday tenliymişim bebekliğimden beri denizden çıkmadığımdan şoğar çocukları gibi kapkarayım bide denizin tuzlu suyundan açılıyomu saçlarım gölgeli gibi oluyo mu obamanın kız kardeşi gibi dolanıyorum gözler siyah kedinin gözleri gibi yeşil yeşil çıkyıo böğğğ tiksinç bişi oluyorum
Ayyy ECRİN ne güzelsin maşallah, biblo gibi hakkaten..
Topiğe bak be güzel hatun dolu..

ben dedim dünürüm taşşş cirkin kimse yokk ben biliyom bizde hepimiz baby face tipleriz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ne güsell parmakların kısada olsa bakımlısın

kücükkende böleydimm ben dergilerde ne görsem aynısını yapardım. makyajlarımı da hep kendim yaparım genlde. zaten hafif yaptıgımdan kendmi emanet edemiyroum kimseye. tırnaklarım her an ojeye hazır olur.. kolumdaki tüyleri bile alıyorum mesela. sacımı uzunken bile 10 dk da düzlestirme yetenegine sahiptim. banyodan sonra hemen etleri de temizlerim ki maniküre falan gerek kalmasın evde pensim falan da var cünkümm. ama artık görsen tanıyamazsın.. sacımı bile tarayasım gelmiyo hatta 2_3 gündür taramıyorum kısa olmasından faydalanıpp kıvırıpp topluyorum:mendil:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
laylammmm maşallah kızzzz tütütütü tükürükliyimde nazar değmesin yarabbim şükürler olsun kalbimizin güselliği gibi güsellik vermişsin cümlemize :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
laylamm oglusunn sana benziyyyy:D ayy cok güzelsin masallahh.. :huhuu: ay sende sarısınsınn emme tutmayın bende sacımı sarı yapcemm. cok m cingiss olurum kız dünür:D

bilmem şöle bi yorum yapayım çağla şikel gibi olursun esmer ten sarı saç yüzün güsel ne yapsan gider bacımmm ama bence kumral tonları daha yahşi yapar seni yada karamel ;)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Little cım ay sende ayrı bir hoşsun, sanki yıllardır tanığım biri gibi geldin..
Ayyy o göbüş ne güzel ya, hiç kilo alınmamış sadece önde bir top var gibi..
Çok tatlısın çok..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar