2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aslındaa size devasa göbegimi cekip koymayı planlıyordum.. ama simdi ben böle yatakk dösek yatarkenn kızım zıbıttıgı içinn kendisini cekip koymaya karar verdim. bi saattir aynı pozisyonda duruyoruzz. bişi degil bunu sokakta da yapıyo. 30 sn ye cekiyo nresiiyse arkasından yine yapıyo. bende yamukk göbeemmle yasıyorum asimetrik asimetrik:D yanına bide baska tepecikler eklendi mi görüntü tadından yenmiyy:D:D
sollamasızz cift seritli yol halini göbegime mal edenn cizgiye de dikkat

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızlar alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum.
Alyansının yanına tek taş vs. gibi yüzük takan var mı?
Ben alyansın yanına yüzük takmayı hiç sevmiyorum.Bi süre kullandım hoşuma gitmedi.Diğer elimde de yüzüğü sevmediğim için kaldırdım gitti.Elleri öyle doldurmak hoşuma gitmiyo..İki elde bi yüzük olacak...
Diğer yüzüklerimi kullanamıyorum o yüzden...Siz kullanıyo musunuz?

ben yüzük takmayı cok severimm.ama hep tek elimde olcak.ne kadar büyük ve cok olursada o kadar hosuma gidiyo.ama tek elde :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben alyansın yanına yüzük takmayı hiç sevmiyorum.Bi süre kullandım hoşuma gitmedi.Diğer elimde de yüzüğü sevmediğim için kaldırdım gitti.Elleri öyle doldurmak hoşuma gitmiyo..İki elde bi yüzük olacak...

ehehh. ben ilk zamanlar takıyodum tektaş yüzügü de... sonra baktım ıhhhhhhhh.. pek benlik degil cunku yüzük sevmem pek yada şöyle orjinal gümüş yüzük severim diyim... yani pırlanta altın pek benlik degil... neyse uzun lafın kısası takmıyorum artık yüzükde kutusunda duruyo ehehh....:iyyyy:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aslındaa size devasa göbegimi cekip koymayı planlıyordum.. ama simdi ben böle yatakk dösek yatarkenn kızım zıbıttıgı içinn kendisini cekip koymaya karar verdim. bi saattir aynı pozisyonda duruyoruzz. bişi degil bunu sokakta da yapıyo. 30 sn ye cekiyo nresiiyse arkasından yine yapıyo. bende yamukk göbeemmle yasıyorum asimetrik asimetrik:D yanına bide baska tepecikler eklendi mi görüntü tadından yenmiyy:D:D

di-APXD.jpg

di-84XT.jpg

ehehehehehe :)
senin çizik çok belli...benimki daha hafif, ama belli tabi...
buna benzer şekiller benim kızım da yapıyo ama uzun kalmıyo o modelde :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

benim alyansım biraz kalıncana kuzum. o yüzden istesem de takamam yanına tek taş :D evlenmeden önce tek taş kullanıyordum. alyans gelince pabucunu dama attım :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

di-APXD.jpg

di-84XT.jpg

hehehe göbişe bakk.ecrin sol tarafta mı duruyor coğunluk olarak.benim göbekte bunun sağ kavisli modelinden hahaha-kop sol tarafım hep bos sag taraf koca bi tümsek.ve benim hiç çizgim yok nerdeyse soluk belli belirsizz bişiy..ne güsel yaa...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben hiç yüzük takmıyorum artık, eşim kilo alınca yüzüğü sıkmaya başladı, çıkardı, ben biraz daha taktım ama sonra ben de çıkardım. alyans takmıyorum yani, canım isterse başka yüzükler takıyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ehehh. ben ilk zamanlar takıyodum tektaş yüzügü de... sonra baktım ıhhhhhhhh.. pek benlik degil cunku yüzük sevmem pek yada şöyle orjinal gümüş yüzük severim diyim... yani pırlanta altın pek benlik degil... neyse uzun lafın kısası takmıyorum artık yüzükde kutusunda duruyo ehehh....:iyyyy:

Alyans da mı takmıyosun kuşum?

ben yüzük takmayı cok severimm.ama hep tek elimde olcak.ne kadar büyük ve cok olursada o kadar hosuma gidiyo.ama tek elde :D

Hepsi yüzük parmağa mı nazom? diğerlerine de takıyo musun?

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

di-APXD.jpg

di-84XT.jpg

oyyyyy yerim ben onun poposumu kafasımıııı artık her neresiyse orsını yaaaaaaa
maşallaahhhh
benim kızımda yapıo bunu sık sık ama bu kadar belli olmuyooo

bu arada benimmde doğum çizgim belli değil daha üstten

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bebeğim dünden beri daha az hareket ediyo,sert değil bi de.azcık ona takıldım kuşum.ama yine de hareket var.

Tatlım ama normal ki bence, çünküm yerleri daralıyo annesi... artık daha sınırlı oluyo bemce hareketler..... yerim minnoşları ben.. (hareket varsa sorun yok........)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaaa keşke gelseee yaaa babuşşşşş sende gelllll
hatttaa kızlarrr gelebilecek olan varsa sizde gelinn yaa

8 ocakta şimdilik bi planımız yok tatlımmm konuş eşinle kesin tarihi kararlaştırırızzzz
bence gelebilcek olarak istanbuldan kızlar var mesela calmiş gelebilerdi hayatım gelebiler ama hatun esrarengiz biraz zor kendini göstertmiyo babuşa uzak bigün biz kaçarız oraya :D snele beraber ayyy ne hoşş foto çeker çeker koyarız buraya ne samimi bir dostluk
ben alyansımı sol yüzük parmağımda kullanıyorum sap yüzük parmağımdada sıra taş ve tek taşım var sıra taş epey ince kibar bişi 2sini daha yakıştırıyorum yan yana öle yane kullanıyordum 2 hafta önceye kadar parmaklarım çok kalın benim aslında yüzükte hiç yakışmıyo kanımca gündüz elelrim ödem yapıyo die çıkardım artık evde duruyolar ben severim (kocama ait bişey diede takmaktan ayrı bir grur duyarım) eskiden kullanamazdım hiç yüzük fenalıklar gelirdi ama elime yer etti artık sorun tunne
Merhabalar herkese....... keyifler nasıl şekerler?
hoşgeldin pikoş iyiyz sizin keyifler nasıl bebişim
Siz gelirseniz olur kuşum, mc'e ne gerek var eve gelirsiniz.
ay tembelliğim ortaya mı çıktı ne :D
geliriz tabi seve seve eşimin şirket orda bir ayak hep orda geçen cumartesi babam izin verseydi gelcektim onla beraber kargomu elden vercektim sana ama nasip olmadı

di-APXD.jpg

di-84XT.jpg

süper bu yaaa yirim onu ben cimcime gelin aynı damadın gibi akrobatik benimkide öle akşam totosunu çıkardı meydana öptü durdu babasıda

hadi ya parmaklarım narin olsaydı bende çok seviyorum kalın yüzük ama etlerim bogum bogum çıkyıo deli oluyorum :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim alyansım biraz kalıncana kuzum. o yüzden istesem de takamam yanına tek taş :D evlenmeden önce tek taş kullanıyordum. alyans gelince pabucunu dama attım :cokkomik:

Benimki de epey kalın.Bi de üstünde dönen tam tur taş da var, o da çıkıntı yapıyo_Ondan mı yakıştıramıyorum acaba yanına başka yüzük.

ben hiç yüzük takmıyorum artık, eşim kilo alınca yüzüğü sıkmaya başladı, çıkardı, ben biraz daha taktım ama sonra ben de çıkardım. alyans takmıyorum yani, canım isterse başka yüzükler takıyorum.

Benim en korktuğum şeylerden biriydi hamilelikte kilo alırsam da alyansımın olmaması :D
Çok severek almıştım. Değiştirmeyi, yenilemeyi hiç düşünmedim.
Allahtan oluyo hala :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Alyans da mı takmıyosun kuşum?
/B]

yok alyans takıyorum, o hosuma gidiyo cunku beyaz altın.. ama takmayan cok arkadaş var, yani önemli olan gönlüne gözüne takmak o alyansı tabii....
ama ben seviyom alyansımı... bak eşim çıkarırsa bende hemen çıkarırım o ayrı ehehhhhhhhhhhh

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ben alyansımı sol yüzük parmağımda kullanıyorum sap yüzük parmağımdada sıra taş ve tek taşım var sıra taş epey ince kibar bişi 2sini daha yakıştırıyorum yan yana öle yane kullanıyordum 2 hafta önceye kadar parmaklarım çok kalın benim aslında yüzükte hiç yakışmıyo kanımca gündüz elelrim ödem yapıyo die çıkardım artık evde duruyolar ben severim (kocama ait bişey diede takmaktan ayrı bir grur duyarım) eskiden kullanamazdım hiç yüzük fenalıklar gelirdi ama elime yer etti artık sorun tunne

Benim ellerim-parmaklarım da kalın, dolma gibi.
Ondan da yakışmıyo bence bana yüzük.Kısa bi de parmaklarım boyuma göre bence.Tırnak yapım da çirkin.
Evet evet buldum neden yüzük sevmediğimi :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyyyyy yerim ben onun poposumu kafasımıııı artık her neresiyse orsını yaaaaaaa
maşallaahhhh
benim kızımda yapıo bunu sık sık ama bu kadar belli olmuyooo

bu arada benimmde doğum çizgim belli değil daha üstten

benimkii nerdeyse siyah olcakk yaff rezalet.. gecen esim bile dedi bu geccek dimi diye. insallah dedim bende. benimkide hep böle durcak utanmasa.. aslında kafası olması lazım dr öle gösterdi. capraza da bacakları duruyodu. ama bu cocuk kafayı kaldırmıyo heralde bu kadar.. oturma pozisyonunda zaar:D
hehehe göbişe bakk.ecrin sol tarafta mı duruyor coğunluk olarak.benim göbekte bunun sağ kavisli modelinden hahaha-kop sol tarafım hep bos sag taraf koca bi tümsek.ve benim hiç çizgim yok nerdeyse soluk belli belirsizz bişiy..ne güsel yaa...
evet cnmm solda:D benim cizgim niye bu kadan koyu yaa. hormonumm fazla mı gelmişş:D
Kız ecrin pc.nin altına yastık koysana, öyle direkt kucağına alma.

var cnmm normalde yastıkk resim cekmek için attım
ehehehehehe :)
senin çizik çok belli...benimki daha hafif, ama belli tabi...
buna benzer şekiller benim kızım da yapıyo ama uzun kalmıyo o modelde :D

benimkide böle yasıyoo nedense:D ama ben herkeste var diye mutluydumm.. simdi sizz acık deyince daha cok kızdımm. dr a sorayım bunu gecicek mi diye:acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok alyans takıyorum, o hosuma gidiyo cunku beyaz altın.. ama takmayan cok arkadaş var, yani önemli olan gönlüne gözüne takmak o alyansı tabii....
ama ben seviyom alyansımı... bak eşim çıkarırsa bende hemen çıkarırım o ayrı ehehhhhhhhhhhh

Ben de alyansımı seviyorum, çok araştırmıştım alırken, gelinlikten bile daha fazla özenmiştim :)
Eşim çıkarırsa ben de takmam ama evet.

geliriz tabi seve seve eşimin şirket orda bir ayak hep orda geçen cumartesi babam izin verseydi gelcektim onla beraber kargomu elden vercektim sana ama nasip olmadı

Aaa nerde eşinin şirketi? Kimsel filan mı kız yoksa?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar