2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
dün dısarı cıktım ya kızlar.. aksama kadar bi halt edemedim.. bebişime beyaz bir elbise bulamadım mevlütlük.. tkm almak istemiyorum cünküm.. kendime sabahlık bulamadım. dagide daha önce gördüklerim de bitmiş:mendil: 2 tane zıbın aldım onuda tek üst almak durumunda kaldım tkm yoktu cünkü. sampuanı almamıstım sampuanı da aldım. bide bakım cantası olarak bi model arıyodum buraya eklemiştim.onu bulamadım hiçbi yerde yok. onun yerine bunu aldım. cok amaclı. bebik dısında kendimde kullanırım didim spora neyin giderken:D

di-N9Z0.jpg

ecrincim bende malzeme çantamı nıke aldım hem çok kullanışlı hem de çok hoşuma gitti sende güle güle kullan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar güzel haberler var LİLACS dogum tarihin belli olmuş hayırlısı olsun bende heyecan yaptım NAZOM maşallah kızına tombiş olmuş zilli yerim onu

günaydın layloşummmmm hayırlı haberler var şükür yeni yıla doğurmadan girin emii biz senle bu kızlar doğurana kadar 9 doğurcaz son zamanlara beraber gircez 4lüyü sayıyorum sırayla sen,mannak,ben,aslı aha biz böleyiz ama senin sezoş bizden 2 hafta önce alabilirler seni demi?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazocum ben ne istediğimi bilemiyorum..Aslında normal doğum yapabileceğime çok inananıyorum. Ama bizim bebiş geçmişimiz biraz çetrevilli. Bi tüp bebek denemem var başarısız:( Bu bebişim mucizem benim. Allahım esirgesin. Doktorlarda çok kıymetli bir bebek diye düşünüp sezeryan olayını istiyorlar. Eşimde sezeryan olsun diyor..
allah esirgesin canımm.sağlıkla kucağına al insallah..ben iğneden bayılmaktan nefret ediyorum daha doğrusu cok korkuyorum.o sebeple bağırıp yırtınarak doğurmaya razıyım.ama hiç riske etmeye gerek yok tabikii.doktorlar en iyisini bilir.sezoş olsun nolcak.yeterki sağ salim al kucağına ne fark eder.hem sezoş olunca tarihi bilirsin.fönlü,bakımlı gidersin canım.kuzucukla doğum sonrası fotolarınız yakışıklı olurrsezoş olsuunn.risk olmasınn olmasın

bu kız doğuma kadar 5,5 kg yapcak bebeği nurtopu gibi bir topacınız oldu diycekler sonra :D allam ya maşalalh de kız daha ne olcak delinin zoruna bak yiğenini mıncır yerime NAZO SENDE ŞU TATLI KIZININ TOTOSUNU MINCIRRR mini eteğe bakkk mankenn gibinnn yavrum benim

kuzumm o totosunu mıncırtıyo mu sanıyon dil pabuç kadar.gökçenin küçülmüş hali.hahahah gökçe nerde kızz bu arada? nasılsa o geçmişte okumuyo..-kop anne napıyosun ya diyor azıcık mıncıklasam.kendi isterse öptürüyo..yanımıza yatmaya bile alamıyoruz artık irem gel seni mıncıralım diyoruz pazar sabahları.hayır diyor.sunu anladım ki bu bebişim doğduğunda ben kovalamıcam onu koynumdan istediği kadar kuduralım yatakta.sonra büyüdüğünde sevmek için izin istiyoruz.:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

günaydın layloşummmmm hayırlı haberler var şükür yeni yıla doğurmadan girin emii biz senle bu kızlar doğurana kadar 9 doğurcaz son zamanlara beraber gircez 4lüyü sayıyorum sırayla sen,mannak,ben,aslı aha biz böleyiz ama senin sezoş bizden 2 hafta önce alabilirler seni demi?

bende de cok var biri yemegimi işlerimi yapsa gece gündüz uyucamm. cünkü uykusuzummm bennn:böö::böö:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

günaydın canımmmm herkes doğuracak biz assolist sonradan çıkaracaz bebelerimizi evet benim sezoş bakalım erkenmi gelecek bana hep 36-38 de doğuracakmışım gibi geliyor

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlar güzel haberler var LİLACS dogum tarihin belli olmuş hayırlısı olsun bende heyecan yaptım NAZOM maşallah kızına tombiş olmuş zilli yerim onu

canım günaydın.hosgeldin..saol balım dombili olmus hakikaten zilli.doktorumuz artık doğabilir dedi.ne dedimm:durbun:zaten hep cok aşağıdaydı ya şimdi iyice yerleşmiş oraya 13 subattan 2-3 hafta öncesine kadar beklicez dedi bundan sonra doğum için.az kaldı beee..sen ne yaptın dün gittin mi? kayramız nasıl?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dün dısarı cıktım ya kızlar.. aksama kadar bi halt edemedim.. bebişime beyaz bir elbise bulamadım mevlütlük.. tkm almak istemiyorum cünküm.. kendime sabahlık bulamadım. dagide daha önce gördüklerim de bitmiş:mendil: 2 tane zıbın aldım onuda tek üst almak durumunda kaldım tkm yoktu cünkü. sampuanı almamıstım sampuanı da aldım. bide bakım cantası olarak bi model arıyodum buraya eklemiştim.onu bulamadım hiçbi yerde yok. onun yerine bunu aldım. cok amaclı. bebik dısında kendimde kullanırım didim spora neyin giderken:D

di-N9Z0.jpg

Çantan çok güzelmiş canım güle güle kullan çok beğendim.

Günaydın Kızlar;

Bugün evdeyim, dersim yoktu gitmedim..
Dün doktor kontrolüne gittim, NST ye bağladılar..Çok rahattı. Bişeyde çıkmadı.
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
Kızlar benim doğum şeklim sezoş olcak galiba, doktorumda gün vercek geliba:)

Günaydın canım. Gözünaydın
Sen daha önce de demiştin ya kıymetli bebek bu diye bence de sezeryan daha uygun olur.
Benim doktorum da sezeryanda sıfıra yakın risk diyor, bilemiyorum bakalım…

kızlar drdan geliyorum
nstye bağlandım ay fenalık geldi 30 dk. belim koptu
sonra muayeneye girdim
sancı yok, kalp atışları iyi
suyu iyi de di çok şükür 6 günde 110 gr. almış az değil mi yaa ben 1 kg. alır diye bekliyodum :D
6 ocak'ta yine gidiyom
birazdam çıkıcam ablama gidicez yeğenimi görcem -kop

gözün aydın hayatım, hadi bak maşallah sorun sıkıntı yok çok sevindim

sen cok yorma canım kendini.nasılsa yapılıyor bi şekilde temizlik.allah o annelerimizden razı olsunyaa..

Yok tatlım zaten gücüm yetmez, kendimi yoramam, kayınvalideyi de çağırıcam. Gelsin bi zahmet.

Günaydın canım.

neden bende yok bu uykudan çıldıracağım-kizgin

benim de bu ara pek uykum yok layla…gece filan kendimi zor yatağa atardım şimdi zoru zoruna uyuyorum, gece de 40 kere kalkıyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün bende çanta aldım, klasik bişey. Her kıyefetle uysun diye tercih ettim..
Bide kilotlu çorap aldım oğluşuma:)
IMG_3093.jpg

IMG_3094.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bana gene halsizlik çöktü yaaa, oturamıcam sanki sandalyede daha fazla. Ben izninizle çıkıp devireyim .ıçımı koltuğa. Alallalala hamileliğin başına öndüm yeminle. Uyu uyan geri uyu. Töbe töbeee... Öpüyorum hepinizi, cevap yazamadım son yazdıklarınıza da kusuruma bakmayın nooolur... :( Görüşürüz...

Biraz dinlen canım, ağırlaştık tabi, artık uzun süre aynı pozisyonda kalamıyoruz.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
canım günaydın.hosgeldin..saol balım dombili olmus hakikaten zilli.doktorumuz artık doğabilir dedi.ne dedimm:durbun:zaten hep cok aşağıdaydı ya şimdi iyice yerleşmiş oraya 13 subattan 2-3 hafta öncesine kadar beklicez dedi bundan sonra doğum için.az kaldı beee..sen ne yaptın dün gittin mi? kayramız nasıl?

hayırlısı olsun bende dün gittim benim yakışıklımda 2200g olmuş maşallah dr iri ve uzun bacaklı olacak dedi 4 kg bekliyomuş nazo teyzesi tombiş yanakları vardı yuvarlak suratlı gayet net gördük bu sefer bende seni göremeyince kayseridekiler geldi zannettim

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Maşallah kuzucuğa kilosunu almış..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hayırlısı olsun bende dün gittim benim yakışıklımda 2200g olmuş maşallah dr iri ve uzun bacaklı olacak dedi 4 kg bekliyomuş nazo teyzesi tombiş yanakları vardı yuvarlak suratlı gayet net gördük bu sefer bende seni göremeyince kayseridekiler geldi zannettim

oyyy masallahhh.yirim onu benn.bacaklarınıda yerim..annem geldi dün azıcık yattım 1,5 gün.kasıklarım cok ağrıyordu doktorda rahat dur dedi azcık da korkutunca yattım azcık canım.bu ara artık kimse gelmesin nolurr...hele kayseridekiler hiç gelmesin..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın canım.
benim de bu ara pek uykum yok layla…gece filan kendimi zor yatağa atardım şimdi zoru zoruna uyuyorum, gece de 40 kere kalkıyorum.

yaaa babuş artık vücudum nasıl dayanıyo bilmiyorum gündüzde uyumuyorum gece abartısız 10 kere kalkıyorumdur benim sorun miğdemle başka sorunum yok şükür

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
cokk güzeller cnmm güle güle kullanınn.:huhuu: canta bakım cantası mı olcak yoksamm kendine mi aldın?

Canım çanta çok büyük, içinde 2 tane fermuarlı kısım var. Hem bebişin eşyaları hemde kendi eşyalarımı koyarım diye düşündüm.
Aslından adidastan bi çanta beğendim ama 150 YTL idi. Fiyat fazla geldi, sonra o çantayıda alabilirim ama şimdilik bu çanta benim işimi görür diye düşünüyorum..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dün bende çanta aldım, klasik bişey. Her kıyefetle uysun diye tercih ettim..
Bide kilotlu çorap aldım oğluşuma:)
Ekli dosyayı görüntüle 10061

Ekli dosyayı görüntüle 10062

Güle güle kullan tanselcim.
Çoraplar da çok tatlı :)

yaaa babuş artık vücudum nasıl dayanıyo bilmiyorum gündüzde uyumuyorum gece abartısız 10 kere kalkıyorumdur benim sorun miğdemle başka sorunum yok şükür

Bi ara benim mide de feciydi.Bulantı da değil direkt ağrı.
Resmen mideme vuruyodu velet. Bi de kaburgalarıma.
Şimdi midemin rahatsızlığı azaldı, sanırım aşağı indiği için.Bikaç haftaya sanırım sen de rahatlarsın laylam.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım çanta çok büyük, içinde 2 tane fermuarlı kısım var. Hem bebişin eşyaları hemde kendi eşyalarımı koyarım diye düşündüm.
Aslından adidastan bi çanta beğendim ama 150 YTL idi. Fiyat fazla geldi, sonra o çantayıda alabilirim ama şimdilik bu çanta benim işimi görür diye düşünüyorum..

Ben daha bebek bakım çantası almadım.
Hiç bakmadım da...Bi ara ona da baksam iyi olacak....Hemen doğumdan itibaren lazım olur o.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar