2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dün dısarı cıktım ya kızlar.. aksama kadar bi halt edemedim.. bebişime beyaz bir elbise bulamadım mevlütlük.. tkm almak istemiyorum cünküm.. kendime sabahlık bulamadım. dagide daha önce gördüklerim de bitmiş:mendil: 2 tane zıbın aldım onuda tek üst almak durumunda kaldım tkm yoktu cünkü. sampuanı almamıstım sampuanı da aldım. bide bakım cantası olarak bi model arıyodum buraya eklemiştim.onu bulamadım hiçbi yerde yok. onun yerine bunu aldım. cok amaclı. bebik dısında kendimde kullanırım didim spora neyin giderken:D

di-N9Z0.jpg

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın Kızlar;

Bugün evdeyim, dersim yoktu gitmedim..
Dün doktor kontrolüne gittim, NST ye bağladılar..Çok rahattı. Bişeyde çıkmadı.
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
Kızlar benim doğum şeklim sezoş olcak galiba, doktorumda gün vercek geliba:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dün dısarı cıktım ya kızlar.. aksama kadar bi halt edemedim.. bebişime beyaz bir elbise bulamadım mevlütlük.. tkm almak istemiyorum cünküm.. kendime sabahlık bulamadım. dagide daha önce gördüklerim de bitmiş:mendil: 2 tane zıbın aldım onuda tek üst almak durumunda kaldım tkm yoktu cünkü. sampuanı almamıstım sampuanı da aldım. bide bakım cantası olarak bi model arıyodum buraya eklemiştim.onu bulamadım hiçbi yerde yok. onun yerine bunu aldım. cok amaclı. bebik dısında kendimde kullanırım didim spora neyin giderken:D

di-N9Z0.jpg

bazen öle oluyor insan istediğini bulamıyor heryerde ben şu varoş kentte bile buldum herşeyi ya ona şaşıyorum hemide marka ürünlerin malından güsel ve pahalı gerçekten dedim ben nekadan modern bi yerde yaşıyomuşum meğer koca alışveriş merkezlerinde olmayan şeyler buralarda var

bu arada çantana bittim çok kibar ve güsell

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

di-N9Z0.jpg

Çok güzel ECRİN cim bende bu çantayı Nıke DA çok beğenmiştim. Çok güzel...
Bebek çantalarını ben pek beğenmiyorum, böyle sade ve şık şeyler hoşuma gidiyor..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:) İşte onun mantığını bilmiyorum yavrum. Muhtemelen makina ölçüyor, çünkü bebek hareket ettikçe kalp atım hızı artıyor ve makinadan çıkan kağıtta ne zaman hareket ettiği kalp atım hızındaki artıştan görülebiliyor. Ama anneye bastırmanın ne mantığı var onu bilmiyorum :)

Babuş, sen çok iş yapma tamam mı... Ayakta çok gezip herşeye yetişmeye çalışma. Sonra gece çok kötü bel sırt ağrısı oluoyr Allah korusun...

ben basmıcamm işte banane:böö: :D saol cnmm bilgiler içinn

yaaa 2 şubat mı ne kadan güsell

valla bilmiyorum balım belli olmazz hiçbirmizin durumu sancın tutunca mail atabilcen mi :D

benim laptopp hep uykuda duruyo. merak etme sen giderken arabaya da atcam onu. dk dk yazarım sana:D asıl telefonla konusturmazlar beni biliyorum..:D
yok sonuç göstermek problem değil, nst de problem çıkıyor bazen onu demek istedim.

boyunu demedi, uzun dedi sadece çıkınca ben hesapladım. benim teknoloji takıntılı kocamla dr um o sırada maket helikopter derdine düşmüşlerdi, dr da meraklıymış. bi de bana diyor elektronik düşkünü olanlar sadık olurlar diye... teyy Allahım yaa.

gözün aydın nazo, kuzuna da maşallah.

bana dr un verdigi boyla fl arasında hep 2 cm farkediyor. mesela 30 cm kadar olmus diyor fl de 32.bilmem kac cıkıyor. bende hep fl yi baz alıyorum nedense koca tıp okumuss bitirmişş hatun iki sayıyı toplayamıcak sankim diye:D gökalp bey miydi senin dr un? adam askeri yerlerde calısmıss hepp ucuss tabipligi egitimi felan almıss normal bence onun elektronige makete neyin meraklı olması:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bana dr un verdigi boyla fl arasında hep 2 cm farkediyor. mesela 30 cm kadar olmus diyor fl de 32.bilmem kac cıkıyor. bende hep fl yi baz alıyorum nedense koca tıp okumuss bitirmişş hatun iki sayıyı toplayamıcak sankim diye:D gökalp bey miydi senin dr un? adam askeri yerlerde calısmıss hepp ucuss tabipligi egitimi felan almıss normal bence onun elektronige makete neyin meraklı olması:D

hakan bey dr um. iki cm fark edecekse 51 cm o zaman, 3 cm boy atmış olur o zaman 10 günde.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

maşallah nazo ne yedin kızz 1 kg almış beben allah nazardan saklasın

özel bişey yemedim kuzum aynen evde ne varsa o modunda devam ediyoruz.amaa aramızda kalıcak dimii:lululu: bu ay 2 kere burger götürdüm ben bebeme löp löp et yaptı demekki.kendime hakim olamadım :) doktorumada kattiyen yemiyorum öle pis seyler dedim..-kop-kop
Benimki kesin 2 kemerliydi çünkü önce kemerleri serdi, belin bunlara gelecek gibi yat dedi.Yattım.Yuvarlak probu da kalp atışına koydu, o da tamam. Ama ikincisiyle neyi bağladı onu göremedim heyecandan,bi de kalp atışını bulmaya çok uğraşınca....Elime de öten aleti verdi, oynadıkça bas dedi :D

Benim annem Eskişehirde nazom, ama bi on gün kadar önce kalktı geldi ben ağırlaşınca.Valla yüküm kalktı üstümden her gün yemeğimi yapıyo, soframı hazır ediyo, süpürüyo...
Yarın da büyük temizlik yapcaz nasipse :D
sen cok yorma canım kendini.nasılsa yapılıyor bi şekilde temizlik.allah o annelerimizden razı olsunyaa..
Hadi gözün aydın :D

-kop -kop Doğru diyosun Nazom... Benimki sezoş olucağı için doktorumuzun verdiği tarihte gelsin yaaa... Ben şimdiden söyliim de hazırlasın çocuuum kendini 2 Şubata :D
senin tam istediğin tarihte gelsin canım insallah..bi bayan vardı ben doktordayken sezoş için gün almıs fakat suyu gelmiş erken doğum olmus 8,5 aylık gibi kayınvalidesi son anda özele karsı cıkmıs devlet hastanesine gitmişler orda bi takın sorunlar yasamıs sükran hanıma kontrole gelmiş dikişleri için.bebek te yanındaydı..2300gr doğmuş su an 3 aylıkmış fakat ben görünce 5-6 aylık bebek sandım.masallah öle tatlı,öle güzeldiki tam herif saclar sarı dik dik gözler maviş. yani demem o ki.allah ömür sağlık versin yeterki.bizlere bağışlasın evlatlarımızı bi şekilde büyüyorlar ondan sonra..

di-N9Z0.jpg

canta cok güzel ecrinim.güle güle kullan..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bazen öle oluyor insan istediğini bulamıyor heryerde ben şu varoş kentte bile buldum herşeyi ya ona şaşıyorum hemide marka ürünlerin malından güsel ve pahalı gerçekten dedim ben nekadan modern bi yerde yaşıyomuşum meğer koca alışveriş merkezlerinde olmayan şeyler buralarda var

bu arada çantana bittim çok kibar ve güsell

saoll cnmm.. ay ben hiçbişi bulamıyorum ama yaa izmir cok kücükk ya benim zevkim anormal:D diyorum hepp oturupp kendi markamı yaratmamm lazım diye:D insan bi sabahlık bulamazmı yaa dadı melek sabahlıkları var hep:D

Çok güzel ECRİN cim bende bu çantayı Nıke DA çok beğenmiştim. Çok güzel...
Bebek çantalarını ben pek beğenmiyorum, böyle sade ve şık şeyler hoşuma gidiyor..

saol cnmm.. bencede bebek cantalarından daha sık ve daha ucuz.. benim asıl begendigim bunun bi tik kücügü logosu fusyaydı. ama hiçbiyerde yok sitede görünmesine ragmen. bende buda içime sindi diye aldım artık. hem büyük olması da daha kullanıslı olcak..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dünkü kontrolde oğlumun ilk defa yüzünü gördük :) yüzü asıktı ama baya bi tosuncuk yüzü var :)

gerçi kilo almamış, hala aynı kiloda fakat boyu 53 cm olmuş sanırım :sok fl değerini çarpınca böyle çıktı. bacakları falan irice dedi dr.

bu arada 18 ocak a da gün verdi sezeryan istediğim için :iyyyy:

nst çok iğrençti bu sefer, ilk hemşire yanlış yere takmış boşuna 15 dk bekledim, sonra doğru yere takıldı ama alette de problem vardı sanırım bazı yerler çıkmadığı için 45 dk da öyle kaldım, fenalıklar bastı.

6 ocak ta yeniden çağırdı, haftalıklara düştük yani. benden bu kadar.

Canım doğum tarihini almışsın, hayırlı olsun..
ayyy heyecanlandım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar drdan geliyorum
nstye bağlandım ay fenalık geldi 30 dk. belim koptu
sonra muayeneye girdim
sancı yok, kalp atışları iyi
suyu iyi de di çok şükür 6 günde 110 gr. almış az değil mi yaa ben 1 kg. alır diye bekliyodum :D
6 ocak'ta yine gidiyom
birazdam çıkıcam ablama gidicez yeğenimi görcem -kop

Ayy gözün aydın canım, bak sorun yokmuş şükür....
110 gr iyi almış canım, bu aylardan sonra yavaş alıyorlarmış kiloyu..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar drdan geliyorum
sonra muayeneye girdim
suyu iyi de di çok şükür 6 günde 110 gr. almış az değil mi yaa ben 1 kg. alır diye bekliyodum :D
6 ocak'ta yine gidiyom
canım masallah..bebek iyi işte,hersey de yolundaymış.illa tosun pasamı olcak annesi.hem kız 6 günde 1 kilo alsa doğuma kadar ne olur bilin mi?yeğenini benim yerimede öp zilliyi..
Günaydın Kızlar;

Bugün evdeyim, dersim yoktu gitmedim..
Dün doktor kontrolüne gittim, NST ye bağladılar..Çok rahattı. Bişeyde çıkmadı.
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
Kızlar benim doğum şeklim sezoş olcak galiba, doktorumda gün vercek geliba:)

gözünaydın tanselcim.hayırlısı olsun.sen sezoş istiyosun dimii:ajan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar drdan geliyorum
sonra muayeneye girdim
6 ocak'ta yine gidiyom

hee günde 200 gr alcagdıı öyle mi?? ne kızım bu sumocu mu yapcen cocuguu:durbun: masallahh kuzuya

hakan bey dr um. iki cm fark edecekse 51 cm o zaman, 3 cm boy atmış olur o zaman 10 günde.

ayy ha 51 ha 53. her halükarda uzunn cocukk daha 20 güne yakın var gelmesine:D masallahh:huhuu:
canta cok güzel ecrinim.güle güle kullan..

saol balımm.. :huhuu: ayyy arada kalmıstım begenmenize sevindimm:beyazbayrak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben basmıcamm işte banane:böö: :D saol cnmm bilgiler içinn

benim laptopp hep uykuda duruyo. merak etme sen giderken arabaya da atcam onu. dk dk yazarım sana:D asıl telefonla konusturmazlar beni biliyorum..:D

heheh peki o saman hele bi haber verme saten baktım nete girmiyorsun doğurdu die ilan ederim bak :D
kızlar drdan geliyorum
sonra muayeneye girdim
6 ocak'ta yine gidiyom

ohhh şükür hayatım kurtuldun stresten kızım bir haftada neden 1 kg alsın bebe bak yeliz bile ne dedi tckeri yorumlarken günde 30gr alıyormuş bebe senin ki fazla bilem almış çatlatcan mı çocuğu

NAZOM kız bende yiyeyim bare burger hımmm emfesss:huhuu: açıktım bakkk şimdi yarın öğlen yemeğine götürsün tocam beni burgere

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım masallah..bebek iyi işte,hersey de yolundaymış.illa tosun pasamı olcak annesi.hem kız 6 günde 1 kilo alsa doğuma kadar ne olur bilin mi?yeğenini benim yerimede öp zilliyi..

gözünaydın tanselcim.hayırlısı olsun.sen sezoş istiyosun dimii:ajan:

Nazocum ben ne istediğimi bilemiyorum..Aslında normal doğum yapabileceğime çok inananıyorum. Ama bizim bebiş geçmişimiz biraz çetrevilli. Bi tüp bebek denemem var başarısız:( Bu bebişim mucizem benim. Allahım esirgesin. Doktorlarda çok kıymetli bir bebek diye düşünüp sezeryan olayını istiyorlar. Eşimde sezeryan olsun diyor..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
teyzeleri çokkk teşekkür ederim
ne bilim iyi diyosanız kgsu tamam :)
yeğenimi de öperimmm

bu kız doğuma kadar 5,5 kg yapcak bebeği nurtopu gibi bir topacınız oldu diycekler sonra :D allam ya maşalalh de kız daha ne olcak delinin zoruna bak yiğenini mıncır yerime NAZO SENDE ŞU TATLI KIZININ TOTOSUNU MINCIRRR mini eteğe bakkk mankenn gibinnn yavrum benim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar bana gene halsizlik çöktü yaaa, oturamıcam sanki sandalyede daha fazla. Ben izninizle çıkıp devireyim .ıçımı koltuğa. Alallalala hamileliğin başına öndüm yeminle. Uyu uyan geri uyu. Töbe töbeee... Öpüyorum hepinizi, cevap yazamadım son yazdıklarınıza da kusuruma bakmayın nooolur... :( Görüşürüz...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

heheh peki o saman hele bi haber verme saten baktım nete girmiyorsun doğurdu die ilan ederim bak :D

ohhh şükür hayatım kurtuldun stresten kızım bir haftada neden 1 kg alsın bebe bak yeliz bile ne dedi tckeri yorumlarken günde 30gr alıyormuş bebe senin ki fazla bilem almış çatlatcan mı çocuğu

NAZOM kız bende yiyeyim bare burger hımmm emfesss:huhuu: açıktım bakkk şimdi yarın öğlen yemeğine götürsün tocam beni burgere

heee öle yapp.. sona benn dogurmadann geleyim:D sona da dogurdugumda gercektenn kimse inanmasın:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Nazocum ben ne istediğimi bilemiyorum..Aslında normal doğum yapabileceğime çok inananıyorum. Ama bizim bebiş geçmişimiz biraz çetrevilli. Bi tüp bebek denemem var başarısız:( Bu bebişim mucizem benim. Allahım esirgesin. Doktorlarda çok kıymetli bir bebek diye düşünüp sezeryan olayını istiyorlar. Eşimde sezeryan olsun diyor..
hayırlısı olsun tanselim sen ne istiyosan eşinle ortak bir karar verip yap bence dediğin gibi riske atma hiç bebenii sezoş olsunn

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar güzel haberler var LİLACS dogum tarihin belli olmuş hayırlısı olsun bende heyecan yaptım NAZOM maşallah kızına tombiş olmuş zilli yerim onu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar bana gene halsizlik çöktü yaaa, oturamıcam sanki sandalyede daha fazla. Ben izninizle çıkıp devireyim .ıçımı koltuğa. Alallalala hamileliğin başına öndüm yeminle. Uyu uyan geri uyu. Töbe töbeee... Öpüyorum hepinizi, cevap yazamadım son yazdıklarınıza da kusuruma bakmayın nooolur... :( Görüşürüz...

nedense bu uyku isteği bendede var 3-4 gündür ölü gibi uyuyorum wcye bile kalkmıyorum nedense aynı ilk zamanlar nasıl tatlı bir uyku çöker insana aynen öle oluyp banada yat tatlım dinlen kendine ii bak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar