valla aynen öle balım bizde çıkcaz birazdan ya neyse
allahtan 40 tane misafir var da yalnız diiliz lidoş -rgulu
valla aynen öle balım bizde çıkcaz birazdan ya neyse
bizde hala öle kız beraber yaparız herşeyi çok eğlenceli oluyoİlk zamanlar bi farklı olur tabe.
Biz evlendik 1-1,5 ay sonra filan ramazan oldu.ay ne güzeldi, ilk ramazanımız birlikte sahura kalkıyoruz, bişiler hazırlıyoruz filan....hey gidi hey.
kıyamam biz evdedik ama zor olmuştur beaa bzim analarımız baskı yapıyoduda ilk gece evde geçirilir yok otelde o iş olmaz filan diede ondan sordum balayına gitmediğim için bunu hep merak etmişimdir simli pullu gittiniz yane çok şikeryolda geçirdik biz
nikah oldu o gece yola çıktık, sabaha sideye vardıktı.
allahtan 40 tane misafir var da yalnız diiliz lidoş -rgulu
bizde hala öle kız beraber yaparız herşeyi çok eğlenceli oluyo
kıyamam biz evdedik ama zor olmuştur beaa bzim analarımız baskı yapıyoduda ilk gece evde geçirilir yok otelde o iş olmaz filan diede ondan sordum balayına gitmediğim için bunu hep merak etmişimdir simli pullu gittiniz yane çok şiker
olsun kızz aman ne meraklılar yahuuu
Biz de hala birlikte yaparız herşeyi.Eşim çok karıcıdır
Böyle mi derler buna uygun kelimeyi bulamadım
Hani anasına düşkün olana anacı diolar ya
Bankamatiğe bile giderken beni sürükler yanında.Ben bazen bunalıyorum ama yalan diil.
benimkide aynen dediğin gibi hamile olduğumdan beri fazla dışarı koşturmuyo heryere beraber gideriz ben çok mutluyum bu konudan ama bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ki burda o bana ben ona yandaşız:lilav:
Kızlar selam yarın dogum yapacagım devlet hast. muayene olmaya gidiyorum. Sonunda randevumu alabildim. Bakalım ne diyecek doktorlar. Catı muayenesi icin ne zaman cagıracaklar. Yarın 34+6 olucaz SAT'a gore oglumla. Kordonu yuzunun orda demisti doktor bakalım yarın ne diyecekler. Kasıklarımda cok agrım oluyor sızlıyor bazen. Onu da soyliycem bakalım tahlil falan istiycekler mi. Bizim icin sans dileyin kızlar..
KIZZLAAAAARRRRR
diger mahalleden dygbl dogum yapmıs. bi subat annesi de dogurdu hayırlısıylaikiz oldugundan erken geldi heralde.cünkü bugün itibariyle 34+2
Günaydın kızlar.
kız leoş izleyıcı çok yine
yelizim hayırlı haberlerle dön bebeğim bugün epey bir kişi muayene olmaya gidiyo hadi bakalım ocak gircek dökülmeye başlıycaz gibime geliyo rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cümlemize inşallah...Kızlar selam yarın dogum yapacagım devlet hast. muayene olmaya gidiyorum. Sonunda randevumu alabildim. Bakalım ne diyecek doktorlar. Catı muayenesi icin ne zaman cagıracaklar. Yarın 34+6 olucaz SAT'a gore oglumla. Kordonu yuzunun orda demisti doktor bakalım yarın ne diyecekler. Kasıklarımda cok agrım oluyor sızlıyor bazen. Onu da soyliycem bakalım tahlil falan istiycekler mi. Bizim icin sans dileyin kızlar..
şikere bak yaaa kocuman kocuman olcaklar yelizim beynini bide totosunu yirim oğlununnTicker'mda yazana bakın wow
Enes Ali'm gaining about 30g a day. Brain development carries on at a super fast pace.
Enes Ali'm günde yaklaşık 30g kazanıyor.Beyin gelişimi, süper bir hızla devam etmektedir.
Annesi beynini yesin onun
evet yaa dün kızlar söyledi normal doğum değil dimi sezeryan sanırım hayırlısıyla dünyaya gelmişler ya bebeklerin sağlıklı olması çok önemli o kızlada sanırım sohbet etmiştik arada bir giriyodu dimi?KIZZLAAAAARRRRR
diger mahalleden dygbl dogum yapmıs. bi subat annesi de dogurdu hayırlısıylaikiz oldugundan erken geldi heralde.cünkü bugün itibariyle 34+2
Günaydın kızlar.
kız leoş izleyıcı çok yine
yaa tahminlerim oturmuş yerine valla yaaabblau+, ecrinnn+, leader+, lilacs+, littlesunshine+
Günaydın tontişler![]()
Dün gelemedim tekrardan, gözümü açamadım. 1 gün önce banyo yapıp teeeeee 5 saat sonra dışarı çıkmıştım ama hava buz gibi olunca çarptı sanırım... Şimdi daha iyiyim çok şükür...
Dün MANNAK Teyzemizden hediyemiz geldi, hemen ekliyorum çekiliş topiğimize
günaydın kızlar