2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İlk zamanlar bi farklı olur tabe.
Biz evlendik 1-1,5 ay sonra filan ramazan oldu.ay ne güzeldi, ilk ramazanımız birlikte sahura kalkıyoruz, bişiler hazırlıyoruz filan....hey gidi hey.
bizde hala öle kız beraber yaparız herşeyi çok eğlenceli oluyo
yolda geçirdik biz :)
nikah oldu o gece yola çıktık, sabaha sideye vardıktı.
kıyamam biz evdedik ama zor olmuştur beaa bzim analarımız baskı yapıyoduda ilk gece evde geçirilir yok otelde o iş olmaz filan diede ondan sordum balayına gitmediğim için bunu hep merak etmişimdir simli pullu gittiniz yane çok şiker
allahtan 40 tane misafir var da yalnız diiliz lidoş -rgulu

olsun kızz aman ne meraklılar yahuuu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bizde hala öle kız beraber yaparız herşeyi çok eğlenceli oluyo

kıyamam biz evdedik ama zor olmuştur beaa bzim analarımız baskı yapıyoduda ilk gece evde geçirilir yok otelde o iş olmaz filan diede ondan sordum balayına gitmediğim için bunu hep merak etmişimdir simli pullu gittiniz yane çok şiker

olsun kızz aman ne meraklılar yahuuu

Biz de hala birlikte yaparız herşeyi.Eşim çok karıcıdır :D
Böyle mi derler buna uygun kelimeyi bulamadım :D:D
Hani anasına düşkün olana anacı diolar ya :D:D
Bankamatiğe bile giderken beni sürükler yanında.Ben bazen bunalıyorum ama yalan diil.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Biz de hala birlikte yaparız herşeyi.Eşim çok karıcıdır :D
Böyle mi derler buna uygun kelimeyi bulamadım :D:D
Hani anasına düşkün olana anacı diolar ya :D:D
Bankamatiğe bile giderken beni sürükler yanında.Ben bazen bunalıyorum ama yalan diil.

benimkide aynen dediğin gibi hamile olduğumdan beri fazla dışarı koşturmuyo heryere beraber gideriz ben çok mutluyum bu konudan ama bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ki burda o bana ben ona yandaşız:lilav:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

benimkide aynen dediğin gibi hamile olduğumdan beri fazla dışarı koşturmuyo heryere beraber gideriz ben çok mutluyum bu konudan ama bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ki burda o bana ben ona yandaşız:lilav:

Allah ayırmasın lidoşum.
Haydi ben de kaçıyorum bebişim.
Öpüyorum mucuxxxxx

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar selam yarın dogum yapacagım devlet hast. muayene olmaya gidiyorum. Sonunda randevumu alabildim. Bakalım ne diyecek doktorlar. Catı muayenesi icin ne zaman cagıracaklar. Yarın 34+6 olucaz SAT'a gore oglumla. Kordonu yuzunun orda demisti doktor bakalım yarın ne diyecekler. Kasıklarımda cok agrım oluyor sızlıyor bazen. Onu da soyliycem bakalım tahlil falan istiycekler mi. Bizim icin sans dileyin kızlar..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ticker'mda yazana bakın wow :utan:

Enes Ali'm gaining about 30g a day. Brain development carries on at a super fast pace.

Enes Ali'm günde yaklaşık 30g kazanıyor.Beyin gelişimi, süper bir hızla devam etmektedir.

Annesi beynini yesin onun :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar selam yarın dogum yapacagım devlet hast. muayene olmaya gidiyorum. Sonunda randevumu alabildim. Bakalım ne diyecek doktorlar. Catı muayenesi icin ne zaman cagıracaklar. Yarın 34+6 olucaz SAT'a gore oglumla. Kordonu yuzunun orda demisti doktor bakalım yarın ne diyecekler. Kasıklarımda cok agrım oluyor sızlıyor bazen. Onu da soyliycem bakalım tahlil falan istiycekler mi. Bizim icin sans dileyin kızlar..

Hadi hayırlı haberlerle gel Dünyamcım, bol şans.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız leoş izleyıcı çok yine :)

yelizim hayırlı haberlerle dön bebeğim bugün epey bir kişi muayene olmaya gidiyo hadi bakalım ocak gircek dökülmeye başlıycaz gibime geliyo rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cümlemize inşallah...
Ticker'mda yazana bakın wow :utan:

Enes Ali'm gaining about 30g a day. Brain development carries on at a super fast pace.

Enes Ali'm günde yaklaşık 30g kazanıyor.Beyin gelişimi, süper bir hızla devam etmektedir.

Annesi beynini yesin onun :D
şikere bak yaaa kocuman kocuman olcaklar yelizim beynini bide totosunu yirim oğlununn
KIZZLAAAAARRRRR

diger mahalleden dygbl dogum yapmıs. bi subat annesi de dogurdu hayırlısıyla:D ikiz oldugundan erken geldi heralde.cünkü bugün itibariyle 34+2
evet yaa dün kızlar söyledi normal doğum değil dimi sezeryan sanırım hayırlısıyla dünyaya gelmişler ya bebeklerin sağlıklı olması çok önemli o kızlada sanırım sohbet etmiştik arada bir giriyodu dimi?
Günaydın kızlar.

günaydın babuşumm :heyo:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bblau+, ecrinnn+, leader+, lilacs+, littlesunshine+

Günaydın tontişler :huhuu:
Dün gelemedim tekrardan, gözümü açamadım. 1 gün önce banyo yapıp teeeeee 5 saat sonra dışarı çıkmıştım ama hava buz gibi olunca çarptı sanırım... Şimdi daha iyiyim çok şükür...

Dün MANNAK Teyzemizden hediyemiz geldi, hemen ekliyorum çekiliş topiğimize :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız leoş izleyıcı çok yine :)

sen nerdesin tüscem sana ama ben seni çok ösledim sen yoksun ben öğlen yemekteyken geliyosun ben gelince gidiyosun akşam fatoşu izleyemedim zatii :( markete gittik tocamla kaldı
oğluşuma yenidopan primanın beziyle jonsans baby yeni doğan ıslak mendili aldımmm aman yarabbim o bez ne kadar küçük öleee totosunu yidiğim içine nasıl sığcak bilemedim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bblau+, ecrinnn+, leader+, lilacs+, littlesunshine+

Günaydın tontişler :huhuu:
Dün gelemedim tekrardan, gözümü açamadım. 1 gün önce banyo yapıp teeeeee 5 saat sonra dışarı çıkmıştım ama hava buz gibi olunca çarptı sanırım... Şimdi daha iyiyim çok şükür...

Dün MANNAK Teyzemizden hediyemiz geldi, hemen ekliyorum çekiliş topiğimize :D
yaa tahminlerim oturmuş yerine valla yaaa :D kim kaldı almadık hediyesini lilacs ve demetmania sanırım
günaydın simoşcuumm geçmiş olsun aman üşütme heee doğum üstü
günaydın kızlar :)

günaydın taklummm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Herkese tekrardan günaydın...
Dün akşam biraz sıkıntılıydım.Kızım her akşam olduğu kadar hareketli değildi, oysa en fazla hareketini akşam yemeğinden sonra yapıyordu.
Ufak tefek hareketler dışında oynamadı, korktum...
Bu sabah yine biraz biraz başladı hamdolsun.Rahatladım biraz...
Artık sona yaklaştık,Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydınlaaaaaaaaaar,

dün arkadaşım ve kızı gelmişti. giremedim gündüz.
ya bu kızlar ne kadar cimcime oluyor. tüm gün beni güldürdü cadı. bebişi bekliyor sabırsızlıkla. önünde bebek olan bir t-shirt giymiştim. "aa bana el sallıyor" dedi. bir de doğumu anlatışı var, şok oldum :sok daha 2 buçuk yaşında...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar