2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

evet bir başkaydı silivri hele yaz geceleri küpeşte ve amiralde canlı müzik dinlemesi offfff gençliğim geldi bak aklıma :foto:yazın 3 hafta kalabiliyorum ancak sonra koca tarafına samsuna daha sonra tatile yaz bitiyor bizim

ben evleneli 2 sene oluyo hiçbir yazdan anlamadım bişi 3 ay tatil yapardım kızkene hep gezerdim çokta sporcu bir kişiliğim var bsiklet paten ok atma basket voleybol yüzme tenis traking aklına ne geliyosa ama evlendim aile 2 ye bölündü izin kullanmak istemiyorum kafama göre tatil bilem yapamıyoruz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Amma kaynatmışınız he.
Tatil konusuna mı girdiniz?
3,5 senelik evliyim. Balayı da dahil 4 kez eşimle tatile çıktık.
Zaten iznimizin 1 haftasını-10 gününü denk getirebiliyoruz, eşim uzun izin kullanamıyor.
Onda da memlekete filan gidemem. Ne kendi aileme gittim eşimle, ne de onun memleketine.
Birkaç kez babası lafını yaptı, Malatyaya gidin bütün akrabalar sizi bekliyo filan gibi.
Küçük görümcem gidecekti yanına arkadaş arıyordu, 19 Mayısı da birleştirelim 3-4 günlüğüne gideriz dedim.
Kayınpeder atladı 3 günlüğüne gidilmez, senelik izninde gidin bişeye benzesin dedi.
Hiç gelemem ben öyle şeylere valla.
Benim senede eşimle geçireceğim bir hafta iznim var, köpek gibi çalışıyoruz, onda da Malatya filan çekemem, tatile gitmek isterim dedim.
Döt olup oturdular, daha da açamıyolar konusunu :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Amma kaynatmışınız he.
Tatil konusuna mı girdiniz?
3,5 senelik evliyim. Balayı da dahil 4 kez eşimle tatile çıktık.
Zaten iznimizin 1 haftasını-10 gününü denk getirebiliyoruz, eşim uzun izin kullanamıyor.
Onda da memlekete filan gidemem. Ne kendi aileme gittim eşimle, ne de onun memleketine.
Birkaç kez babası lafını yaptı, Malatyaya gidin bütün akrabalar sizi bekliyo filan gibi.
Küçük görümcem gidecekti yanına arkadaş arıyordu, 19 Mayısı da birleştirelim 3-4 günlüğüne gideriz dedim.
Kayınpeder atladı 3 günlüğüne gidilmez, senelik izninde gidin bişeye benzesin dedi.
Hiç gelemem ben öyle şeylere valla.
Benim senede eşimle geçireceğim bir hafta iznim var, köpek gibi çalışıyoruz, onda da Malatya filan çekemem, tatile gitmek isterim dedim.
Döt olup oturdular, daha da açamıyolar konusunu :)
bizede aynı şeyi diyolar valla sinir oluyorum ne balayı ne yaz tatili bir kere gidemedik aileler yüzünden 1 haftası izmirde 1 haftası altınolukta annemlerin yazlıkta geçiyo allahtan deniz var ki yine işin içinde kahroluyorum bu sene eşimin izni olmayacak ama bilemiyorum belki bir haftacık verirler kimseye demeden izin kullancam bebemide alıp antalya marmaris bi yerlere gitmek istiyorum daral geldi
He burdayım bişi araştırıyodum ama cevabını bulamadım :)
ne araştırıyon gene araştırmacı gazeteci babuş

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
e bana sorsana hemen cevaplayım :D

Bi arkadaş sordu da kardeşi için kocaeli üniversitesinde yaz okulu yokmuş büt varmış, kaldığı dersi sakarya üniversitesinin yaz okulundan alabilir mi biliyomusun diye, bakındım ama bulamadım :D

hadi ya neresinde oturuyomuş :D

biz ilk kez balayına gittik
sonra kastamonu'ya o yıl eşimin izni yoktu 3 günlüğüne gittik
bu yaz da hamileyim diye bodrum'a gitcektik vazgeçtik korktu eşim çok uzun yol diye
keşan'a gittik

cümleyi devrik kurmuşum
hamileyim diye bodrum'a gitmicektik
bodrum'a gitcektik, hamileyim diye vazgeçtik :D

Biz de bu sene önceden rezervasyon filan yaptırmamıştık, bi yer de düşünmedik,arkadaşlarla gidicektik güya geze geze bikaç yerde konaklıcaktık. arkadaşlar yan çizdi.
hamileyim diye yakın yere gidelim madem dedik.erdeke gittik.eşim kokoştur kendileri, mızlandı durdu burası ne biçim yer ben kalmam burda çok kötü bilmem ne.ertesi gün yola dökülüp ayvalıka bari geçelim dedik.orayı da sevmedi beyimiz.ordan da izmire geçtik annemlerin evi var boş duruyo, 2-3 gün çeşme, 1-2 gün kuşadası selçuk dolandık.
giderken hep 2-3 saatlik yollar gittiğimiz için hiç anlamadım ben,yorulmadım. Dönerken İzmirden İstanbula kadar yolu yekpare gelince, 3 gün hasta yattım, ölüyorum sandım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ula kışın evlenilir mi be
ne diye kışı tercih ettiniz
bi de harbiden deniz olmayan tatile tatil demem demekle mallık etmişin :D

eşinle ilk gittiğin tatil olması sebebiyle deniz olmasa da oluyo bence
yolculuk filan bi güzel gelmişti bana, ilk kez birlikte uzun bi yola gidiyoruz filan, bizim bavulumuz, bizim poşetimiz tripleri.
durup durup alyansına bakarsın filan :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bi arkadaş sordu da kardeşi için kocaeli üniversitesinde yaz okulu yokmuş büt varmış, kaldığı dersi sakarya üniversitesinin yaz okulundan alabilir mi biliyomusun diye, bakındım ama bulamadım :D

Biz de bu sene önceden rezervasyon filan yaptırmamıştık, bi yer de düşünmedik,arkadaşlarla gidicektik güya geze geze bikaç yerde konaklıcaktık. arkadaşlar yan çizdi.
hamileyim diye yakın yere gidelim madem dedik.erdeke gittik.eşim kokoştur kendileri, mızlandı durdu burası ne biçim yer ben kalmam burda çok kötü bilmem ne.ertesi gün yola dökülüp ayvalıka bari geçelim dedik.orayı da sevmedi beyimiz.ordan da izmire geçtik annemlerin evi var boş duruyo, 2-3 gün çeşme, 1-2 gün kuşadası selçuk dolandık.
giderken hep 2-3 saatlik yollar gittiğimiz için hiç anlamadım ben,yorulmadım. Dönerken İzmirden İstanbula kadar yolu yekpare gelince, 3 gün hasta yattım, ölüyorum sandım
hımmm erdeğin denizi pistir ayvalığın denizi kötüdür kumsalı güseldir altınoluğa geleydiğiniz bare çarşaf gibin deniz inci gibi berrak ohhh neyse iyi gezmişsiniz ama tatilden çok yorgunluk olmuş bacım
ula kışın evlenilir mi be
ne diye kışı tercih ettiniz
bi de harbiden deniz olmayan tatile tatil demem demekle mallık etmişin :D

evlenilmez hep babam yüzünden iş yerinde işe başlıycaz çalışan adamları askere gittiler die apar topar evlendik 2 hafta sonrada işe başladık kışa denk geldi ne düğünüm istediğim gibi oldu ne balayım giden günlerde geri gelmiyo kaplıcada napcaktım sıcak suyun etkisiyle es kaza evlendiğim ay bebeğim olur die korktum :eek:ys: ondan istemedim ben deliyim kış ortasıda denize girerimde benim adam bana ayak uydurmaz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
he giderken süper olmuş, dönerken turşu tabii
ben keşan'ı sevdim sessiz sakin bi yerdi ama denizin içine buz kalıpları atmışlardı sanki ağustos'ta bi deniz bu kadar mı soğuk olur ya dötümüz dondu
zaten ben yeni hamileyim diye korkudan eşim sokmadı bi kere girip çıktım hemen mayomu çıkardım

bizim bi abi var işyerinden geçen geldi
akyarlar'da tanıdıklarının devre mülkü varmış gitmiceklermiş
1-15 temmuz arası
siz gidersiniz %99 dedi ama inşallah olur çok istiyorum
çünkü balayı yaptığımız yer akyarlar -hmm

Ben de denize giremedim pek bu sene.
1 kez tekne turunda çeşmede açıkta girdim, bir kere de fatmagülün köyünün orda Ildırda.
Sessiz sakin, çok temiz plajdı. Merkez plajlarda filan girmedim mikrop kaparım diye.
Hemen de mayomu çıkardım ıslak oturmadım.
Eğer bebek biraz büyük olaydı 5-6 aylık filan oh ne güzel olurdu valla.

Biz balayına Sideye gitmiştik. Otel güzeldi ama ben Akdeniz sevmiyorum.
Ege’ciyim ben.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ne güzeldi yaaaa
balayı odasına girdikkkk burnum kanadı şakır şukur tatil köyünün drna gittik hemen kadın tansiyon falan ölçtü yeni mi geldiniz şöle böle sorular sordu
dedik şimdi girdik
1 günlük evliyiz balayına geldik
güldü kadın normal dedi kanaması :D

Bize de tur rehberi yeni mi evlisiniz dedi, he dedik ne bildin.
Yüzünüzde gözünüzde simler var pırıl pırıl parlıyosunuz demişti :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eşinle ilk gittiğin tatil olması sebebiyle deniz olmasa da oluyo bence
yolculuk filan bi güzel gelmişti bana, ilk kez birlikte uzun bi yola gidiyoruz filan, bizim bavulumuz, bizim poşetimiz tripleri.
durup durup alyansına bakarsın filan :D
heheh harbiden ilk zamanlarım aklıma geldi ne heyecanlıydııı halada öle ama o saman daha bi farklıydı
he giderken süper olmuş, dönerken turşu tabii
ben keşan'ı sevdim sessiz sakin bi yerdi ama denizin içine buz kalıpları atmışlardı sanki ağustos'ta bi deniz bu kadar mı soğuk olur ya dötümüz dondu
zaten ben yeni hamileyim diye korkudan eşim sokmadı bi kere girip çıktım hemen mayomu çıkardım

bizim bi abi var işyerinden geçen geldi
akyarlar'da tanıdıklarının devre mülkü varmış gitmiceklermiş
1-15 temmuz arası
siz gidersiniz %99 dedi ama inşallah olur çok istiyorum
çünkü balayı yaptığımız yer akyarlar -hmm

kız keşanın denizi soğuk olmaz ki marmara denizi sonuçta sen bi egeye gir donmak nedir onu gör 10derece felan su temmuzun ortasında bile girerken irkiliyon bende imamın abdest suyu gibi olan denizi sevmem serinlediğini anlıycan ben bu yaz ıslak bikiniyle iskele tepesnde balık bile tuttum saatlerce atladım suya çıktım devamlı bebeğim sağlam şükür ama eşimle birbirimize giriyoduk :D sana bişi olsun sorcam diyip durdu ben doğduğumdan beri denizin içindeydim yapamıyorum sırf bu yüzdende türbana giremiyorum acayip bir durumum var deniz die ölecem denizi olmayan bir memlekette bile yaşayamam buna eminim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben çıkıyom yarın yokum dua edin bana suyum azalmış olmasın
ola da doğum falan derse ALlah korusun
haber veririm size :iyyyy:
allah korusun tatlım sen kötü düşünme hayırlı haberlerle dön
Bize de tur rehberi yeni mi evlisiniz dedi, he dedik ne bildin.
Yüzünüzde gözünüzde simler var pırıl pırıl parlıyosunuz demişti :D
belli oluyo demii ya bi muhabbet varki merak ettiğim ilk gecenizi evinizdemi geçirdiniz oteldemi?
Kaldık yine el elde baş başta :D

valla aynen öle balım bizde çıkcaz birazdan ya neyse

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

heheh harbiden ilk zamanlarım aklıma geldi ne heyecanlıydııı halada öle ama o saman daha bi farklıydı

İlk zamanlar bi farklı olur tabe.
Biz evlendik 1-1,5 ay sonra filan ramazan oldu.ay ne güzeldi, ilk ramazanımız birlikte sahura kalkıyoruz, bişiler hazırlıyoruz filan....hey gidi hey.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar