2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aferin size biz mobilyası dışında herşeyi kendimiz yaptık ama layıkıyla değil nasıl tamamlıycaz bilmiyorummm uffff içim darlanıyo

aferin babuş çalışkanlığın anadan doğduğunda belliymiş anacım kimseye minnetin yok hökümet gibi kadınsın :utan: seni çok taktir ediyorum ayaklarının üstünde durmanı vs...

mersi cicim -rgulu
:D:D:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
götürsünler tabiki canım benimm amaa

ben alışkının yemeğe misafir almaya
geçen gün hem gündüz çaya misafirim vardı akşamada başka misafirim vardı yemeğe:utan:
maşallah kız çalışmasam bende yapardım ya hala yapıyorum ama ben hamileyim bacım snein kadar halinden anlıyorum o açıdan kıyamam sana gelirsemde çat kapı gelmeyi severim hazırlıksız 1 kuru çat 2 tatlı sohbett merkez efendi evleri varya zeytınburnunda orda benim en yakın arkadaşım oturuyo onlara mesela otoparkına giriyoruz öle arıyoruz evdemisiniz biz geliyoz otoparktayız :D evde bulamassak geri dönüyoz napalım bacım kimseye kıyamıyorum ben ama misafir ağırlamasını severim evde normalde mutlaka hazırda yiyceklerim vardır stokta buzlukta hemen koyar pişiririm ne bilim kurabiyem kekim evde eksik olmaz severim malum trakyalıyız anam elimiz boş dursa başka yerimiz durmaz HAYATIM konuşsana kızzz bizden tembel adam çıkmaz

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Evet sanırım bu yastıkların da bedenleri var çözdüm şimdi olayı :D
Bazılarında yazmıyo ama onlara hiç bulaşmamak lazım.

Ben onlara bulaştım :D Baksana chicco uçmuş yine 60tl. bi yastık..

götürsünler tabiki canım benimm amaa

ben alışkının yemeğe misafir almaya
geçen gün hem gündüz çaya misafirim vardı akşamada başka misafirim vardı yemeğe:utan:

Oh oh maşallah :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
neyse kızlarr size doyum olmuyo valla
bi oturuom pc başına evinn bütünnn işleri kalıyo valla yaaa

bugün bizim eşimle tanışma yıldönümümüz
tam 8 yıl bitti tanışalı yaaa
ben akşam için güsel bi sofra hazırlayım bari sonrasıda Allah kerim
tatlımısıda dışarda yeriz belkii

öpüomm hepiniziiii

wooowww hadi bakalım 8.tanışma yıldönümünüz hayırlı uğurlu olsunnnn balım nice senelere kendine ii bak

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

öpüomm hepiniziiii

Allah nice nice 8 yıllar kutlamayı nasip etsin :utan:
Görüşürüz iyi bak kendine canım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla bizde birazda mecburiyetten istanbula gittigimiz Agustos ayında baya baya seyler almıstık (biras erkendi ama iyiki almısız yoksa kalıcaktık)

ve aynen benim annemin ailemin cok cok yardımı oldu saolsunlar... kayınvalide gecen sordu ifeel ana kucagı alın demiştim almıs...bakalım başka bişey yapacak mı bilemiyorum...

Bizimki sürekli vaad ediyo ama arkası gelmiyo pikoşum…
Sabahlığını alıcam dedi hala ses yok, mevlüt takımı alıcam dedi,ondan da ses yok.
Kapı süsünden de haber çıkmadı.
Temizliğe gelecekti onda da yan çizdi ama bu sefer yemezler gelene kadar taciz edicem :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

öpüomm hepiniziiii

Allah nice nice seneler nasip etsin canım.
Bizim tanışma yıldönümümüz de, daha doğrusu tanışma demeyeyim de, sevgili olma diyeyim, azoşun doğumuyla aynı gün 15 ocak :D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nilaycım allah uzun bir ömür versin kocanla kızınla sizlere inşallah nice senelere birlikte

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

maşallah kız çalışmasam bende yapardım ya hala yapıyorum ama ben hamileyim bacım snein kadar halinden anlıyorum o açıdan kıyamam sana gelirsemde çat kapı gelmeyi severim hazırlıksız 1 kuru çat 2 tatlı sohbett merkez efendi evleri varya zeytınburnunda orda benim en yakın arkadaşım oturuyo onlara mesela otoparkına giriyoruz öle arıyoruz evdemisiniz biz geliyoz otoparktayız :D evde bulamassak geri dönüyoz napalım bacım kimseye kıyamıyorum ben ama misafir ağırlamasını severim evde normalde mutlaka hazırda yiyceklerim vardır stokta buzlukta hemen koyar pişiririm ne bilim kurabiyem kekim evde eksik olmaz severim malum trakyalıyız anam elimiz boş dursa başka yerimiz durmazhayatım konuşsana kızzz bizden tembel adam çıkmaz

oooo kısımmmmm sende fena hamaratmışsınn yaaa
bende yapıom ama çalışsam inan senin gibi olamazdım herhalde ya
baksana sen öğlen eve gidion köfte patates kızartıonn falannn
misafir ağırlamanı düşünemiom yaniiii maşallahhhhhhhhhhhhh maşallhhhhhhhhhhh

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bizim ağustos ayında 10 yıl olacak tanışalı su gibi geçiyor yıllar yaaa hemen evlenseydik ilk okula giden çocuğum olacaktı tey allahım:utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

öpüomm hepiniziiii

Allah hep mutlu mesut kılsın sizi insallah... Afiyet olsun şimdiden:huhuu::huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bizim tanışma yıldönümümüz de, daha doğrusu tanışma demeyeyim de, sevgili olma diyeyim, azoşun doğumuyla aynı gün 15 ocak :D:D

bizim 1 ocak 00:00 da öyle bir dua etmişim ki yeni yıla girerken sevgililiğimizin başlangıcı rabbim bundan sonraki yılbaşında eşim olarak yanımda olmayı nasip etsin demiştim ölede oldu şükürler olsunnnn biz yeni yılı değil hep onu kutlarız bu sene 3.yılımızı kutlıycazz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sabahlığını alıcam dedi hala ses yok, mevlüt takımı alıcam dedi,ondan da ses yok.
Temizliğe gelecekti onda da yan çizdi ama bu sefer yemezler gelene kadar taciz edicem :D

kız gene seninki soruyor yalanda olsa alıyım diyor vaat ediyor benimki daha naptın ne ettin bile diye sormadıııı beterin beteri var:D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bizim 1 ocak 00:00 da öyle bir dua etmişim ki yeni yıla girerken sevgililiğimizin başlangıcı rabbim bundan sonraki yılbaşında eşim olarak yanımda olmayı nasip etsin demiştim ölede oldu şükürler olsunnnn biz yeni yılı değil hep onu kutlarız bu sene 3.yılımızı kutlıycazz

rabbim ayırmasın tuğbacım uzun hayırlı kocaman bir ömür versin yuvanızda inşallah

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

wooowww hadi bakalım 8.tanışma yıldönümünüz hayırlı uğurlu olsunnnn balım nice senelere kendine ii bak

Allah nice nice 8 yıllar kutlamayı nasip etsin :utan:
Görüşürüz iyi bak kendine canım.

nilaycım allah uzun bir ömür versin kocanla kızınla sizlere inşallah nice senelere birlikte

Allah hep mutlu mesut kılsın sizi insallah... Afiyet olsun şimdiden:huhuu::huhuu:

çooooooookkk teşekkür ederimmm kızlarrr çok saolunn yaa resmen beraber büyüdük eşimlee canım benimm yaa
dolu dolu 8 sene bitmişş vay bee 9. senemizde inş kızımızda bizimle olacakkk

ben kaçtımmmmmmmm

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

anam seninkide baska turluymüş şeker.. bu arada kapı süsünü ne yaptın tatlım? bi resmini koysaydın merak ettim nasılmış diye üzerine konusur fikir yürütürdük ehehh :)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

aaa süpermişş yaaaaaaaaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kız gene seninki soruyor yalanda olsa alıyım diyor vaat ediyor benimki daha naptın ne ettin bile diye sormadıııı beterin beteri var:D:D

Sonuç aynı be aslıcım.Hasan kasap hepsi bi hesap.
Nihayetinde sonuç sıfır :D

Allah nice seneler nasip etsin lidoşum. Biz de 7 sene olacak nasipse.Biz aynı iş yerinde çalışıyorduk,sonra sevgili olduk :)
Neredeyse kimse duymadan evlendik :utan:
Kimsecikler anlamadı sevgili olduğumuzu o kadar sene.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oooo kısımmmmm sende fena hamaratmışsınn yaaa
bende yapıom ama çalışsam inan senin gibi olamazdım herhalde ya
baksana sen öğlen eve gidion köfte patates kızartıonn falannn
misafir ağırlamanı düşünemiom yaniiii maşallahhhhhhhhhhhhh maşallhhhhhhhhhhh

yani mecburum balım çalışan hatunuz stokta yapıyom koyuyorum asla hazırlıksız yakalanmayı sevmem çayımı koyana kadar buzlukta ne varsa oda fırında pişerrr.
kız öğlene patates köfte yapmaya ne var 5dklık iş :D kocamla beraber çalışırken öğlen yemek yapıyodum çorba fırında tavuk bilmem ne düşün halimi şimdiki halime şükürrr hamaratlık değil kız o insan yemeğe içmeye bakmıyoki 2 tatlı sohbet istiyo manaton bir hayat işte gözüme bişi gelmiyo bacım valla sen bana nonu ver plan yapalım görüşelim eşlerle konuşupp ok?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar