- #20.121
işte bu didigimmmmmmmm
Ay ay bunlar sanırım..Ben de 5 aylık olanın resmini buldum.

işte bu didigimmmmmmmm

aneammm minnak babuşşşş sonradan geliştin boya ve kgya gittin deymiii anacığın iyi bakmış sana
canım bize chiccoda hediye vermişlerdi üstünde +3m yazıyo 3 aydan sonra yanim...........
Ayyyy canım ya..Sen mucizesin o zaman
Ben 3. ayda başladım alışverişe..6dan 7den sonra başlasaydım yetiştiremezdim hayatta
Ay ay bunlar sanırım..Ben de 5 aylık olanın resmini buldum.
anam maddi anlamda yetişemiyorum kesin eksik kalcak birsürü şeyi sinir stres oldum bacımm kafayı sıyırcamm
bilin bakım ayın 18inden sonra kimler gelcek banays:
Sonradan coştum evet
İlkokul 5teyken boyum 165 ve ayaklarım 37 numaraydı aklıma o geldi
demek ay ay bu yastıklar tatlım, chicconun 5+sını da gördüm ben çünkü...hımmmm bilemedim şimdi.
Evet, doktor anneme çok gençsin Allah yine verir kızım, bu bebek yaşamaz sanmıyorum demiş
Ben de maddi açıdan yetişemiceğimden erkenden stok yaptım![]()
Allah verir kolaylığını canım kafana takma hiç.
Mannaklar gelcektir kesinBildim mi?
ayy keşke gelseler dur plan yapcam doğurmadan ben şimdilik dışarda sonra evlerde yemek hazırlamak malum hepimize eziyet ikeada kehvaltı ederik bigünnn dolaşırız
hayır azo bilenmedin 18 ocakta k.validem+k.pederim geliyolarr doğumdan sonraya kadar bizdeler daha gelen olcak ama doğuma yakın
Abuuuu Allah kolaylık versin Tubişim
ayy keşke gelseler dur plan yapcam doğurmadan ben şimdilik dışarda sonra evlerde yemek hazırlamak malum hepimize eziyet ikeada kehvaltı ederik bigünnn dolaşırız
hayır azo bilenmedin 18 ocakta k.validem+k.pederim geliyolarr doğumdan sonraya kadar bizdeler daha gelen olcak ama doğuma yakın
Ben de maddi açıdan yetişemiceğimden erkenden stok yaptım![]()
Allah verir kolaylığını canım kafana takma hiç.
Mannaklar gelcektir kesinBildim mi?
saygılar annene rabbim ne büyük mucize babuş oha o ne kız 5.sınıfta ergenliği tamamlamışsın ee kolay değil tabe erken doğan yol alır demişler:kahkaha:
yaaaa bana hiçte zahmet değilll kuşum valla yeterki sen gelecem deee ben sana neler yaparım nelerr
bak bundan yok bende digerinden 2 tane var ama hediye vermişlerdi alısveriş yaptık diye.. baktım fiyatlarda 55-60TL arası iyi olmus hediye etmişler..
kız olarmı yasıkk 8 aylık hamileyiz şunun şurasın yap pişir döşür ortalığı topla 2 kaşık yiycek benim burnumdan gelir olmas adamlar ne işe yarıyo götürsünler biziyimeğe doğumdan sonra viyak viyak buluşuruz yineee:lilav:
aferin size biz mobilyası dışında herşeyi kendimiz yaptık ama layıkıyla değil nasıl tamamlıycaz bilmiyorummm uffff içim darlanıyoBen de maddi olarak beni darlamasın diye biraz erken başladım azoş.
Hatta arabasını aldığımızda kayınpeder bi sürü laf söyledi ama, iyiki de almışız, taksitleri anca biticek…
Annemin de çok katkısı oldu bi de.Öyle hallettik işte.
Eeee tabi, herkes 9ay anasının karnında ekmek elden su gölden yatıyo yan gelip de.
Biz boş durmadık, 2 ay önceden hayata atıldık
Olsun o kadar
Ben de maddi olarak beni darlamasın diye biraz erken başladım azoş.
Hatta arabasını aldığımızda kayınpeder bi sürü laf söyledi ama, iyiki de almışız, taksitleri anca biticek…
Annemin de çok katkısı oldu bi de.Öyle hallettik işte.