2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
işte bu didigimmmmmmmm

Ay ay bunlar sanırım..Ben de 5 aylık olanın resmini buldum.

mCHI-3678_1.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aneammm minnak babuşşşş sonradan geliştin boya ve kgya gittin deymiii anacığın iyi bakmış sana :utan:

Sonradan coştum evet :D
İlkokul 5teyken boyum 165 ve ayaklarım 37 numaraydı aklıma o geldi :D

canım bize chiccoda hediye vermişlerdi üstünde +3m yazıyo 3 aydan sonra yanim...........

demek ay ay bu yastıklar tatlım, chicconun 5+sını da gördüm ben çünkü...hımmmm bilemedim şimdi.

Ayyyy canım ya..Sen mucizesin o zaman :)

Evet, doktor anneme çok gençsin Allah yine verir kızım, bu bebek yaşamaz sanmıyorum demiş :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

anam maddi anlamda yetişemiyorum kesin eksik kalcak birsürü şeyi sinir stres oldum bacımm kafayı sıyırcamm
bilin bakım ayın 18inden sonra kimler gelcek bana:eek:ys:

Ben de maddi açıdan yetişemiceğimden erkenden stok yaptım :D
Allah verir kolaylığını canım kafana takma hiç.
Mannaklar gelcektir kesin :D Bildim mi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sonradan coştum evet :D
İlkokul 5teyken boyum 165 ve ayaklarım 37 numaraydı aklıma o geldi :D

demek ay ay bu yastıklar tatlım, chicconun 5+sını da gördüm ben çünkü...hımmmm bilemedim şimdi.

Evet, doktor anneme çok gençsin Allah yine verir kızım, bu bebek yaşamaz sanmıyorum demiş :)

saygılar annene rabbim ne büyük mucize babuş oha o ne kız 5.sınıfta ergenliği tamamlamışsın ee kolay değil tabe erken doğan yol alır demişler:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayy keşke gelseler dur plan yapcam doğurmadan ben şimdilik dışarda sonra evlerde yemek hazırlamak malum hepimize eziyet ikeada kehvaltı ederik bigünnn dolaşırız :utan:
hayır azo bilenmedin 18 ocakta k.validem+k.pederim geliyolarr doğumdan sonraya kadar bizdeler daha gelen olcak ama doğuma yakın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ayy keşke gelseler dur plan yapcam doğurmadan ben şimdilik dışarda sonra evlerde yemek hazırlamak malum hepimize eziyet ikeada kehvaltı ederik bigünnn dolaşırız :utan:
hayır azo bilenmedin 18 ocakta k.validem+k.pederim geliyolarr doğumdan sonraya kadar bizdeler daha gelen olcak ama doğuma yakın

Abuuuu Allah kolaylık versin Tubişim :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa 2 gündür çok kopuk kaldım sizden yaa ne oldu ne bitti saatler sonrasında öğreniyorum:(:(
gökçe kızz kazan kafalı gülmekten altıma yapmamaı sağladı gene:D:D:D(banada bahane haa bu:))
nilaycım hediyemi almışsın ve en önemliside beğenmişsin buna çok sevindim canım iyi günlerde kullan inşallah tekrar:D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

yaaaa bana hiçte zahmet değilll kuşum valla yeterki sen gelecem deee ben sana neler yaparım nelerr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben de maddi olarak beni darlamasın diye biraz erken başladım azoş.
Hatta arabasını aldığımızda kayınpeder bi sürü laf söyledi ama, iyiki de almışız, taksitleri anca biticek…
Annemin de çok katkısı oldu bi de.Öyle hallettik işte.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

saygılar annene rabbim ne büyük mucize babuş oha o ne kız 5.sınıfta ergenliği tamamlamışsın ee kolay değil tabe erken doğan yol alır demişler:kahkaha:

Eeee tabi, herkes 9ay anasının karnında ekmek elden su gölden yatıyo yan gelip de.
Biz boş durmadık, 2 ay önceden hayata atıldık :D
Olsun o kadar :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaaa bana hiçte zahmet değilll kuşum valla yeterki sen gelecem deee ben sana neler yaparım nelerr

kız olarmı yasıkk 8 aylık hamileyiz şunun şurasın yap pişir döşür ortalığı topla 2 kaşık yiycek benim burnumdan gelir olmas adamlar ne işe yarıyo götürsünler bizi :D yimeğe doğumdan sonra viyak viyak buluşuruz yineee:lilav:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bak bundan yok bende digerinden 2 tane var ama hediye vermişlerdi alısveriş yaptık diye.. baktım fiyatlarda 55-60TL arası iyi olmus hediye etmişler.. :D

Evet sanırım bu yastıkların da bedenleri var çözdüm şimdi olayı :D
Bazılarında yazmıyo ama onlara hiç bulaşmamak lazım.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

kız olarmı yasıkk 8 aylık hamileyiz şunun şurasın yap pişir döşür ortalığı topla 2 kaşık yiycek benim burnumdan gelir olmas adamlar ne işe yarıyo götürsünler bizi :D yimeğe doğumdan sonra viyak viyak buluşuruz yineee:lilav:

götürsünler tabiki canım benimm amaa

ben alışkının yemeğe misafir almaya
geçen gün hem gündüz çaya misafirim vardı akşamada başka misafirim vardı yemeğe:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hatta arabasını aldığımızda kayınpeder bi sürü laf söyledi ama, iyiki de almışız, taksitleri anca biticek…
aferin size biz mobilyası dışında herşeyi kendimiz yaptık ama layıkıyla değil nasıl tamamlıycaz bilmiyorummm uffff içim darlanıyo
Eeee tabi, herkes 9ay anasının karnında ekmek elden su gölden yatıyo yan gelip de.
Biz boş durmadık, 2 ay önceden hayata atıldık :D
Olsun o kadar :)

aferin babuş çalışkanlığın anadan doğduğunda belliymiş anacım kimseye minnetin yok hökümet gibi kadınsın :utan: seni çok taktir ediyorum ayaklarının üstünde durmanı vs...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

valla bizde birazda mecburiyetten istanbula gittigimiz Agustos ayında baya baya seyler almıstık (biras erkendi ama iyiki almısız yoksa kalıcaktık)

ve aynen benim annemin ailemin cok cok yardımı oldu saolsunlar... kayınvalide gecen sordu ifeel ana kucagı alın demiştim almıs...bakalım başka bişey yapacak mı bilemiyorum...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
neyse kızlarr size doyum olmuyo valla
bi oturuom pc başına evinn bütünnn işleri kalıyo valla yaaa

bugün bizim eşimle tanışma yıldönümümüz
tam 8 yıl bitti tanışalı yaaa
ben akşam için güsel bi sofra hazırlayım bari sonrasıda Allah kerim
tatlımısıda dışarda yeriz belkii

öpüomm hepiniziiii

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar