2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bana okuldan arkadaşlarım gelirler, daha evime hiç gelmediler tam da şubat tatili olacak, gelirler kesin. eşimin akrabaları pek gelmezler normalde ama şimdi onlar da gelecek, komşular da doğurmamı bekliyor, onlardan da daha önce evime giren yok, biraz da meraktan gelir onlar :D

Oooo ilk kez gelecekler varsa yapılır :) Gerçi ben konuşuyorum ama dayanamıcam evdeyken kesin yapıcam..Şu an dışarda güneş var hava soğuk ama evde olsam başlamıştım :D

sezoş da doğumdan hemen sonra bi 10 kilo gıder mi sizce? 68 kiloyum ya ben şimdi. :))) eheheheh eve gelince 58 olmuş olabilir miyim? çok içerliyorum ya illa eve geldiğimde ellili kilolarda olmam lazımmış gibime geliyor. bak 59.900 de kabulum ama illa ellili olsun. :)

Eve geldiğin gibi değil de 2 gün içinde gidiyormuş, öyle duydum ben.
Ya ben karnım boşalınca nasıl görüncek onu merak ediyorum, ekmek hamuru gibi oluyor diollaaa :böö:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ene saba da bi kadın var türk erkeklerinin %75'i annesine benzeyen kadınlarla evleniyor dedi. deli mi ne kaynanama benzemiyom ben bi kere. hiç alakam yok. canımı sıktı bak şimdi.

ben kesin %25'lik benzemeyen dilimdeyim. ehehhehe

ben kesin ve kati surette %25 teyim hiç bi benzerligimiz yok ne fiziki ne huy suy..............

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Anaaaaaa kızlarrrrrrrr

diğer mahalleden DYGBAL vardı ya hani ikiz annesi, doğum yapmış :sok:sok:sok

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Oooo ilk kez gelecekler varsa yapılır :) Gerçi ben konuşuyorum ama dayanamıcam evdeyken kesin yapıcam..Şu an dışarda güneş var hava soğuk ama evde olsam başlamıştım :D

Eve geldiğin gibi değil de 2 gün içinde gidiyormuş, öyle duydum ben.
Ya ben karnım boşalınca nasıl görüncek onu merak ediyorum, ekmek hamuru gibi oluyor diollaaa :böö:

ona kafam basmıyo işte benim. noluyo o karın ya? boş boş? ı ıhhh basmadı o koca karın nasıl çekilecek nasıl toparlanacak?

ben kesin ve kati surette %25 teyim hiç bi benzerligimiz yok ne fiziki ne huy suy..............

aynen aynen...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlarrr bizimde hediyemizzz geldiiiiii

çoook güsel bi alt açmayla çok şirin bi patikk

çekiliş topiğine ekledim resmiii

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya iş çıkarıyoruz kendimize..Bize gelcek olanlar her zaman gelenler yine..Teyzem, kuzenler...Şimdi zaten bunlar bebeğe bakmaktan eve bakamazlar, perde merde hak getire yani :D
Ama işte içimize sinmiyor ne alakaysa..
Benimde tek yatak odası tülüm yıkanıyor, salonda yıkanıyor ama senin dediğin gibi :D Hem zaten rengi krem :p

Bana da eşimin anasının konu komşusu, bikaç da arkadaş gelir.
Ama temizlik yapmam lazım *** götürüyo tabiri caizse, annem de gelmişken yapılsın şöyle bi dip köşe.
Halılar yıkanmadan zaten olmaz, krem kısımları kötü olmuş.
ay o kadar gözümde büyüyo ki.

Ay acaba mevlüt zamanı mı böyle derin temizliğe girseydim

aynı şeyi düşündüm şimdi ama mevlütten önce de bebeği görmeye gelir muhtemelen aynı tayfa.

ene saba da bi kadın var türk erkeklerinin %75'i annesine benzeyen kadınlarla evleniyor dedi. deli mi ne kaynanama benzemiyom ben bi kere. hiç alakam yok. canımı sıktı bak şimdi.

ben kesin %25'lik benzemeyen dilimdeyim. ehehhehe

Yok be ne benzemesi.alakam yok alakam.
hatta bence eşim benimle ailesinden kimseye benzemediğim için evlenmiş olabilir :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla süper olurrr canım benimm ayarlayalım bi günnn

bencede görüşelim yaa

biz zaman zaman ikeaya gidiooz kahvaltıya
sonra ikea yı gezios forumu gezioss ii gelio değişiklikk

bi gün ayarlayıp gidelim valla yaaa

hatta eşinle beraber yemeğe gelin bana bi akşammm
olurmuuu
neden olmasınnn beylere danışmak lasım plan yapalım sen bi ara kocanın ağzını benimki bişi demez ama yinede sorarım
Zuahahaha...Kızlar diğer tarafta bi sahte üyeliğim vardı, yeni doğum yapan arkadaşımla konuşuyordum ordan..
Neyse bu sahte üyelikle gireyim de kıza bişiler sorayım dedim ama sayız kazman banlamış bi de not düşmüş ;

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Seviyeli sitenize hadi .....

Süre: Hiç
.

Koptum :D Burayı da kesin okuyordur :beyazbayrak:
puhahaaaa kız yerlere yatın ben gittim sahtebir mail adresi aldım sonrada hesap açtım 3 hafta önce bir kere bile girmedim
inanırmısnız kim bilir nolmuştur
nicikim bile komedi secretamour
Anaaaa 3. üyeliğimi de banlamış ve onda da şu yazıyor :D

Biz ne yaptik size ! Defalarca izah ettim, bekleyin dedik oratami yumusatmaya calistik ama faturayi bize kestiniz !

.
Zuahahaha bi ağlaması eksik kalmış :D

aynen azooo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

neden olmasınnn beylere danışmak lasım plan yapalım sen bi ara kocanın ağzını benimki bişi demez ama yinede sorarım

puhahaaaa kız yerlere yatın ben gittim sahtebir mail adresi aldım sonrada hesap açtım 3 hafta önce bir kere bile girmedim
inanırmısnız kim bilir nolmuştur
nicikim bile komedi secretamour

aynen azooo

O bişe mi benim bir nick sogansarimsak, digeri de karnibahar dı :D
Karnibahar'ı aysebahardan esinlendim amuahahahhaha :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Zuahahaha...Kızlar diğer tarafta bi sahte üyeliğim vardı, yeni doğum yapan arkadaşımla konuşuyordum ordan..
Neyse bu sahte üyelikle gireyim de kıza bişiler sorayım dedim ama sayız kazman banlamış bi de not düşmüş ;

Site Yönetiminden Mesaj Var !

Seviyeli sitenize hadi .....

.

şu an komadayım. şu an yerdeyim. şu an sözün bittiği yerdeyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar