Tatlım daha yeni geldim basına... benim net 2 gundur pat gidiyo pat geliyo... adım gozukuyomu orda bilmiyorum........
okudum simdi bende Ocak basında tülleri yıkatıcam, halıları vericem...aynen..-gozluk
tımam bebiş affettim. öp bi de barışak
Tatlım daha yeni geldim basına... benim net 2 gundur pat gidiyo pat geliyo... adım gozukuyomu orda bilmiyorum........
okudum simdi bende Ocak basında tülleri yıkatıcam, halıları vericem...aynen..-gozluk
bana okuldan arkadaşlarım gelirler, daha evime hiç gelmediler tam da şubat tatili olacak, gelirler kesin. eşimin akrabaları pek gelmezler normalde ama şimdi onlar da gelecek, komşular da doğurmamı bekliyor, onlardan da daha önce evime giren yok, biraz da meraktan gelir onlar
sezoş da doğumdan hemen sonra bi 10 kilo gıder mi sizce? 68 kiloyum ya ben şimdi.)) eheheheh eve gelince 58 olmuş olabilir miyim? çok içerliyorum ya illa eve geldiğimde ellili kilolarda olmam lazımmış gibime geliyor. bak 59.900 de kabulum ama illa ellili olsun.
ene saba da bi kadın var türk erkeklerinin %75'i annesine benzeyen kadınlarla evleniyor dedi. deli mi ne kaynanama benzemiyom ben bi kere. hiç alakam yok. canımı sıktı bak şimdi.
ben kesin %25'lik benzemeyen dilimdeyim. ehehhehe
Oooo ilk kez gelecekler varsa yapılırGerçi ben konuşuyorum ama dayanamıcam evdeyken kesin yapıcam..Şu an dışarda güneş var hava soğuk ama evde olsam başlamıştım
Eve geldiğin gibi değil de 2 gün içinde gidiyormuş, öyle duydum ben.
Ya ben karnım boşalınca nasıl görüncek onu merak ediyorum, ekmek hamuru gibi oluyor diollaaa :böö:
ben kesin ve kati surette %25 teyim hiç bi benzerligimiz yok ne fiziki ne huy suy..............
Anaaaaaa kızlarrrrrrrr
diğer mahalleden DYGBAL vardı ya hani ikiz annesi, doğum yapmış :sok:sok:sok
Anaaaaaa kızlarrrrrrrr
anaaa ciddi mi? o gelmiyodu ama di mi coktandır, pek bişeyden haberi yoktu sanırsam?
Maşallah yavruslarına.......
şubat annesi miydi?
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ya iş çıkarıyoruz kendimize..Bize gelcek olanlar her zaman gelenler yine..Teyzem, kuzenler...Şimdi zaten bunlar bebeğe bakmaktan eve bakamazlar, perde merde hak getire yani![]()
Ama işte içimize sinmiyor ne alakaysa..
Benimde tek yatak odası tülüm yıkanıyor, salonda yıkanıyor ama senin dediğin gibiHem zaten rengi krem
Ay acaba mevlüt zamanı mı böyle derin temizliğe girseydim
ene saba da bi kadın var türk erkeklerinin %75'i annesine benzeyen kadınlarla evleniyor dedi. deli mi ne kaynanama benzemiyom ben bi kere. hiç alakam yok. canımı sıktı bak şimdi.
ben kesin %25'lik benzemeyen dilimdeyim. ehehhehe
ay yeminle mideme vurdu stres
normal dtarihi 7 şubatmış yaaaa
oy dur sakın ağlıcam korkudan mı heyecandan mı Allah'ım sen yardım et bize çok tırsıyom
neden olmasınnn beylere danışmak lasım plan yapalım sen bi ara kocanın ağzını benimki bişi demez ama yinede sorarımvalla süper olurrr canım benimm ayarlayalım bi günnn
bencede görüşelim yaa
biz zaman zaman ikeaya gidiooz kahvaltıya
sonra ikea yı gezios forumu gezioss ii gelio değişiklikk
bi gün ayarlayıp gidelim valla yaaa
hatta eşinle beraber yemeğe gelin bana bi akşammm
olurmuuu
puZuaha...Kızlar diğer tarafta bi sahte üyeliğim vardı, yeni doğum yapan arkadaşımla konuşuyordum ordan..
Neyse bu sahte üyelikle gireyim de kıza bişiler sorayım dedim ama sayız kazman banlamış bi de not düşmüş ;
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :
Seviyeli sitenize hadi .....
Süre: Hiç
.
KoptumBurayı da kesin okuyordur :beyazbayrak:
aaa kız yerlere yatın ben gittim sahtebir mail adresi aldım sonrada hesap açtım 3 hafta önce bir kere bile girmedimAnaaaa 3. üyeliğimi de banlamış ve onda da şu yazıyor
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :
Biz ne yaptik size ! Defalarca izah ettim, bekleyin dedik oratami yumusatmaya calistik ama faturayi bize kestiniz !
Süre: Hiç
.
Zuaha bi ağlaması eksik kalmış
Anaaaaaa kızlarrrrrrrr
kızlarrr bizimde hediyemizzz geldiiiiii
çoook güsel bi alt açmayla çok şirin bi patikk
çekiliş topiğine ekledim resmiii
neden olmasınnn beylere danışmak lasım plan yapalım sen bi ara kocanın ağzını benimki bişi demez ama yinede sorarım
puaaa kız yerlere yatın ben gittim sahtebir mail adresi aldım sonrada hesap açtım 3 hafta önce bir kere bile girmedim
inanırmısnız kim bilir nolmuştur
nicikim bile komedi secretamour
aynen azooo
h
ha...Kızlar diğer tarafta bi sahte üyeliğim vardı, yeni doğum yapan arkadaşımla konuşuyordum ordan..Tırsma tırsma, seninkisi 39+2de gelecek