2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay hayatım o bişey mi ya benim kayınpederin d.günü 20 ocak bi heyecan o gün doğurmamı bekliyolar. kaynanamın 11 şubat... bi kuzenimin 25 0cak, birinin 21 ocak. delirecem )))

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kız aze doğuran bugün daha 37+1 abariiii

Benim arkadaş da 38+3de doğurmuş :sok

Hahahah :D benimde 23 Ocakta annemin günü var, güne gidecem o zamana kadar doğurmamışsam :D Annem diyor "götüremem seni korkarım, gerçi ordan hastene de yakın" diyor :D
İki doğumgününü birarada kutlarsınız kız :D

23 ocakta doğurma kız eğer kocan 10 gün d.izni kullancaksa 4 günü haftasonuna gidiyo.salı-çarşamba filan doğur.:D

Ohhh misss :D Ben nezleyim canım öpmiyim :p
Pazartesi ben de başlıcam evi temizlemeye inşallah.

biz de hafta sonu yapalım diyoruz.izne çıkar çıkmaz da halıları yıkamaya veriim aman neme lazım.biran önce gidip gelsinler.daha mı erken versem kız yoksa?
nst'lerimin gidişatına göre şeediyim.

ay evi kırkladım geldim. nasılsınız hatunlar?

selam ciğerim, hoşgeldin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay hayatım o bişey mi ya benim kayınpederin d.günü 20 ocak bi heyecan o gün doğurmamı bekliyolar. kaynanamın 11 şubat... bi kuzenimin 25 0cak, birinin 21 ocak. delirecem )))

Benim de anamın 20 ocak :D
görümcemin bi oğlunun 31 ocakmış.
Bana 1 şubat gün verdiler ya, denk gelir mi gelir bi de!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de yok mu kız doğuran eden? bu sabah bildiğiniz adet sancılarıyla uyandım ben. kukum resmen ayrılıyormuşcasına ağrıyor. doğursak artık ya offf

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
23 ocakta doğurma kız eğer kocan 10 gün d.izni kullancaksa 4 günü haftasonuna gidiyo.salı-çarşamba filan doğur.:D

biz de hafta sonu yapalım diyoruz.izne çıkar çıkmaz da halıları yıkamaya veriim aman neme lazım.biran önce gidip gelsinler.daha mı erken versem kız yoksa?
nst'lerimin gidişatına göre şeediyim.
.

Yok 10 gün kullanamıcak, tam zamanında işyerinden biri askere gitti :( 3 gün kullanabilir ancak sanırım :( 23 Ocak anamın doğumgünü ya o zaman gelse süper olur :D

Ben salondaki büyük halım hariç hepsini 1 ay önce eşime yıkattım :D Pazartesi ver yıkatmaya bence.Haftasonu kapalı olur sanırım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o değil de yok mu kız doğuran eden? bu sabah bildiğiniz adet sancılarıyla uyandım ben. kukum resmen ayrılıyormuşcasına ağrıyor. doğursak artık ya offf

Aman sus,dursunlar 39. haftaya kadar.
Gökçe o kuku ağrısı bende geçmemeye başladı, yani artık hep benimle :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Yok 10 gün kullanamıcak, tam zamanında işyerinden biri askere gitti :( 3 gün kullanabilir ancak sanırım :( 23 Ocak anamın doğumgünü ya o zaman gelse süper olur :D

Ben salondaki büyük halım hariç hepsini 1 ay önce eşime yıkattım :D Pazartesi ver yıkatmaya bence.Haftasonu kapalı olur sanırım.

ya daha erken değil mi halıları vermek için? ben de verecem ama ocağın ilk h.sonunda vermeyı düşünmüştüm. :(

Aman sus,dursunlar 39. haftaya kadar.
Gökçe o kuku ağrısı bende geçmemeye başladı, yani artık hep benimle :(

benim de öyle yavrum ya. hep benımle. dokunduğum zaman bile ağrıyor :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

6 Ocakta izne ayrılınca versem geç mi sence, 1-2 güne getirmezlermi ki?
Salondakini vermicem, oturma odası+antre+mutfaktakiler gidicek.Yine 3 büyük,1 uzun,2 kısa yolluk...Epey var.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
6 Ocakta izne ayrılınca versem geç mi sence, 1-2 güne getirmezlermi ki?
Salondakini vermicem, oturma odası+antre+mutfaktakiler gidicek.Yine 3 büyük,1 uzun,2 kısa yolluk...Epey var.

Ay hiç bilmiyom ki yoğunluklarına bağlı..Kışın ortasında bi biz yıkatmıyoruzdur bence, misafir ağırlıcaklar felan yoğunlukta ise yıkatırlar :D
Az iş yok he, halı yıkattır, tülleri yıka, dolap içlerini düzenle...
Eeee şehzadeler sultanlar geliyor ya :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar