ay evi kırkladım geldim. nasılsınız hatunlar?
ay hayatım o bişey mi ya benim kayınpederin d.günü 20 ocak bi heyecan o gün doğurmamı bekliyolar. kaynanamın 11 şubat... bi kuzenimin 25 0cak, birinin 21 ocak. delirecem )))
Ohhh misssBen nezleyim canım öpmiyim
Pazartesi ben de başlıcam evi temizlemeye inşallah.
Kaynananın ki imkansız o boşa heveslenmesin![]()
Diğerlerinden biri kesin denk gelir.
kız aze doğuran bugün daha 37+1 abariiii
Hah
benimde 23 Ocakta annemin günü var, güne gidecem o zamana kadar doğurmamışsam
Annem diyor "götüremem seni korkarım, gerçi ordan hastene de yakın" diyor
İki doğumgününü birarada kutlarsınız kız
Ohhh misssBen nezleyim canım öpmiyim
Pazartesi ben de başlıcam evi temizlemeye inşallah.
ay evi kırkladım geldim. nasılsınız hatunlar?
ay hayatım o bişey mi ya benim kayınpederin d.günü 20 ocak bi heyecan o gün doğurmamı bekliyolar. kaynanamın 11 şubat... bi kuzenimin 25 0cak, birinin 21 ocak. delirecem )))
23 ocakta doğurma kız eğer kocan 10 gün d.izni kullancaksa 4 günü haftasonuna gidiyo.salı-çarşamba filan doğur.
biz de hafta sonu yapalım diyoruz.izne çıkar çıkmaz da halıları yıkamaya veriim aman neme lazım.biran önce gidip gelsinler.daha mı erken versem kız yoksa?
nst'lerimin gidişatına göre şeediyim.
.
o değil de yok mu kız doğuran eden? bu sabah bildiğiniz adet sancılarıyla uyandım ben. kukum resmen ayrılıyormuşcasına ağrıyor. doğursak artık ya offf
Benim de anamın 20 ocak
görümcemin bi oğlunun 31 ocakmış.
Bana 1 şubat gün verdiler ya, denk gelir mi gelir bi de!
Yok 10 gün kullanamıcak, tam zamanında işyerinden biri askere gitti3 gün kullanabilir ancak sanırım
23 Ocak anamın doğumgünü ya o zaman gelse süper olur
Ben salondaki büyük halım hariç hepsini 1 ay önce eşime yıkattımPazartesi ver yıkatmaya bence.Haftasonu kapalı olur sanırım.
Aman sus,dursunlar 39. haftaya kadar.
Gökçe o kuku ağrısı bende geçmemeye başladı, yani artık hep benimle
Yok 10 gün kullanamıcak, tam zamanında işyerinden biri askere gitti3 gün kullanabilir ancak sanırım
23 Ocak anamın doğumgünü ya o zaman gelse süper olur
Ben salondaki büyük halım hariç hepsini 1 ay önce eşime yıkattımPazartesi ver yıkatmaya bence.Haftasonu kapalı olur sanırım.
ya daha erken değil mi halıları vermek için? ben de verecem ama ocağın ilk h.sonunda vermeyı düşünmüştüm.![]()
benim de öyle yavrum ya. hep benımle. dokunduğum zaman bile ağrıyor
ya daha erken değil mi halıları vermek için? ben de verecem ama ocağın ilk h.sonunda vermeyı düşünmüştüm.
6 Ocakta izne ayrılınca versem geç mi sence, 1-2 güne getirmezlermi ki?
Salondakini vermicem, oturma odası+antre+mutfaktakiler gidicek.Yine 3 büyük,1 uzun,2 kısa yolluk...Epey var.
Aman sus,dursunlar 39. haftaya kadar.
Gökçe o kuku ağrısı bende geçmemeye başladı, yani artık hep benimle
bana da detaylı utrasonda 31 ocak son günün demişti dr. çok kötü bi gün31 ocak nedır be
Pazartesi 2 Ocak işte..Haftasonu da 7 Ocak.
ben de aynı hafta sonu düşündümdü, geç mi şimdi.