2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canımmm 7sine randevu aldım ama eşim yüzünden sabaha almak zorunda kaldık 10da sanırım
ilk randevu bizim malesefff

inşşş doğuma falan girer nurcanda seninle görüşürüz inşşş

görüşmesekte canın sağolsun balım nasılsa randevular sıklaşcak yaa bişiler yapalım ailecek görüşelim istiyorummm ben :eek:ys: bigün formda buluşalım istanbulda bi kahvaltı edelim ne bilim bişiler yapalım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
merhaba kızlar dün kötüydüm akşama kadar ne yediysem çıkardım neyseki bugün iyiyim sabah doktor kontrolüm vardı oluşumun maşallahı var 2200 g olmuşuz dr baya iri bebek olacak dedi birde uzun bacaklı miğdemin olduğu yere ayaklarıyla vurduğu için rahatsızlık ve yanmam daha fazlaymış hatta ultrasonda bakarken bile miğdeye çalışıyordu :) rennie yanına bi hap verdi daha rahat edersin dedi oğlumun yanakları dolgun dolgun yuvarlak suratlı tombiş olmasına babası çok sevindi ayrıca 4 kg aşagı dogmaz dedi bugün misafirim var haber vereyim size dedim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hımmm...Ya boyunu 1.5 aydır sölemedi hiç, bu sefer soracam iyi hatırlattın :D

Aç bakim en son 3 hafta önce 67idim :D 70 i geçmiş miyimdir?

Eveeeetttt Azoş 70i bulmuştur diyenler elime mum diksin bakalım, haydin :gulbis:

kızlar ülker hero baby'ye üye olunca numuneler yolluyomuş
habarınız olsun

Hero Baby Bebe bisküvisi
Hero Baby Meyveli -8 tahıllı çocuk ek besini
Hero Baby buğdaylı çocuk ek besini
Hero Baby Lactum devam maması
Ceralino sütlü pirinçli çocuk ek besini
Kahvaltı saati
Ülker Hero Organik
Hero Baby sebze çorbası
Kitapçık

Ya yiyecek göndermesinler, başka numune yollasınlar -rgulu

canım benim yaaa
nedir bu kadınların çektiği yaaa

benimm kullandığımında ucu hafif sivriydi
tek parmağa takılan bi parmaklık var kutunun içinde onunla çok sinir bi pozisyon alıp onu yerleştirmiştim
ayyy ne sinir yaaaa

Ben o sinir pozisyonu alıp yapamadım :D
Yatarak denedim anca bu kadar oldu :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhaba kızlar dün kötüydüm akşama kadar ne yediysem çıkardım neyseki bugün iyiyim sabah doktor kontrolüm vardı oluşumun maşallahı var 2200 g olmuşuz dr baya iri bebek olacak dedi birde uzun bacaklı miğdemin olduğu yere ayaklarıyla vurduğu için rahatsızlık ve yanmam daha fazlaymış hatta ultrasonda bakarken bile miğdeye çalışıyordu :) rennie yanına bi hap verdi daha rahat edersin dedi oğlumun yanakları dolgun dolgun yuvarlak suratlı tombiş olmasına babası çok sevindi ayrıca 4 kg aşagı dogmaz dedi bugün misafirim var haber vereyim size dedim

maşallah gözün aydın laylam harbiden tosun olcak galiba senle ben dip dibeyiz bakalım haftaya cumartesi 33+0 da benim oğlum kaç kg olmuşş olcak meraklanıyorum 4 kg neyseki sezoş olcan balım yoksa işin zordu :D rabbim sağlıklı evlat versin suratını yidiğim

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Tatlım cok geçmiş olsun sana..üşüttün mü ne oldu?
Birde rennie yanında verdigi ilcın adı ne merak ettim banada bi ilac verdi de ben almamıstım B grubu diye ondan sordum canım....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ohhh maşallah bir tosuncuk daha :D Gözünaydın laylacım, iyi olmana sevindim geçmiş olsun tekrardan.

69-71 kg arası gelirsin tatlım bir tarttımda şimdi :D
ben didiyom açıktım yaaaa kurt gibin evde yemek yoktu patates kızartsam nolurr yanınada köfteee :utan:

İnsaflı bir cevap :D İnşallah dediğin gibi kalmışımdır..Ayy hadi kızart hemen geleyim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu ara çok yemedi azoo o yüzden max 70,5 filandır die tahmin ediyorum eskiden stok yaptıkları şimdi kg yaptıysa bilemem :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben kızartmamı yapayım bi yiyeyim zaar açlıktan ölcem gurrrrrrr gurrrrrrrrr ediyo karnımmm çok yazışmayın gökçe gelirse diyin ben gelmeden kaybelmesin özledim sıpayı

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Tatlım cok geçmiş olsun sana..üşüttün mü ne oldu?
Birde rennie yanında verdigi ilcın adı ne merak ettim banada bi ilac verdi de ben almamıstım B grubu diye ondan sordum canım....

Ohhh maşallah bir tosuncuk daha :D Gözünaydın laylacım, iyi olmana sevindim geçmiş olsun tekrardan.

teşekkür ederim kızlar içim rahatladı dr herşey yolunda dedi her gittiğimde su içiyorsun değilmi diye uyarıyor pikecim ilacın adı Tribudat Forte

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

görüşmesekte canın sağolsun balım nasılsa randevular sıklaşcak yaa bişiler yapalım ailecek görüşelim istiyorummm ben :eek:ys: bigün formda buluşalım istanbulda bi kahvaltı edelim ne bilim bişiler yapalım

valla süper olurrr canım benimm ayarlayalım bi günnn

bencede görüşelim yaa

biz zaman zaman ikeaya gidiooz kahvaltıya
sonra ikea yı gezios forumu gezioss ii gelio değişiklikk

bi gün ayarlayıp gidelim valla yaaa

hatta eşinle beraber yemeğe gelin bana bi akşammm
olurmuuu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Zuahahaha...Kızlar diğer tarafta bi sahte üyeliğim vardı, yeni doğum yapan arkadaşımla konuşuyordum ordan..
Neyse bu sahte üyelikle gireyim de kıza bişiler sorayım dedim ama sayız kazman banlamış bi de not düşmüş ;

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Seviyeli sitenize hadi .....

Süre: Hiç
.

Koptum :D Burayı da kesin okuyordur :beyazbayrak:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

allahım şuraya bak koptum yane benim oğlumu kız ettin gelinimide oğlan yok anam sen şu kızı bi sahşplenemedin illa çikosu var diyon yane :D

aneaam naptın kız niloş ayın 7sinde görüşüyoz mu yineee :D hediyen gelmedimi daha?

kaybeldikk öslemişiz birbirmizi konuştukta konuştuk

heh aferin de böle valla doğuruyo sanardım allah korusun hayırlı haberlerle gel inşallah kuzey topaç olmuştur 2750 bekliyorum ben boyuda 47 cm

yok kızz dr tıpta hiçbişi 100 de 100 degildir dedikce kanım cekiliyo. aman diyorum o yüzde 1 bana vurmasın. pembelere falan alıstımm artık:D bazıları var yaa kız dedilerr cocuk dogdu erkek diye anlatırlar kabullenemem o cocugu artık gözümle görsem:D benn kızceminn gelecege dair planlarını yaptım .. herkess evcilik oynucak ben ona evcilikk oynatmıcamm doktorculuk oynatcamm.. olakii arkadasları onu gereksiz bu oyununn içine cekerlerr sen bakkal ol annem dicem:Dultra feministt yapcam onuu:cokkomik::cokkomik:
Evet ya aynen hap gibi, eline verseler yutmaya kalkarsın.
Onu kapsül gibi yapsalar ya, kaygan böyle, ateş düşürücü fitiller gibi :D
Füze şeklinde :D

benimkini yutamazdınn emin ol:D badem den irice ve nerdeyse yuvarlak. fizik kurallarına aykırı bişidi bence. bide göbegimden görüntü almak zor olunca rezillik dizboyuydu. bencede ates düsürücü fitiller kimin olmalıydı. sikayet edelimm-rgulu-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Anaaaa 3. üyeliğimi de banlamış ve onda da şu yazıyor :D

Biz ne yaptik size ! Defalarca izah ettim, bekleyin dedik oratami yumusatmaya calistik ama faturayi bize kestiniz !

.
Zuahahaha bi ağlaması eksik kalmış :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Zuahahaha...Kızlar diğer tarafta bi sahte üyeliğim vardı, yeni doğum yapan arkadaşımla konuşuyordum ordan..
Neyse bu sahte üyelikle gireyim de kıza bişiler sorayım dedim ama sayız kazman banlamış bi de not düşmüş ;

.

bndede söyle yazıyodu ,site yönetiminden mesaj var.. asagıdaki sebeptn ötürü siteye erisemiyosunuz. biraz gururr sadece biraz gurur:D süre hiç:D

teşekkür ederim kızlar içim rahatladı dr herşey yolunda dedi her gittiğimde su içiyorsun değilmi diye uyarıyor pikecim ilacın adı Tribudat Forte

gözünaydınn laylamm masallah kuzunaa..:utan: yaa benimkide 33 haftada 2290 dı.. ama dr bana kilolu bi bebek olmucak ince olcak didii. nie öle didi nie nieee:sinir::sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Maşallah subhanallah laylam, tosuncuk geliyo desene :utan:
Çok sevindim, gözün aydın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

.

Okumaz mı eminim hepsi okuyor ve sinir küpü oluyorlar ama yorum da getiremiyorlar okudukları belli olmasın diye.

benimkini yutamazdınn emin ol:D badem den irice ve nerdeyse yuvarlak. fizik kurallarına aykırı bişidi bence. bide göbegimden görüntü almak zor olunca rezillik dizboyuydu. bencede ates düsürücü fitiller kimin olmalıydı. sikayet edelimm-rgulu-rgulu

Benimki de kafam kadardı emin ol :cokkomik:
iki köşesi yuvarlatılmış dikdörtgendi.

Anaaaa 3. üyeliğimi de banlamış ve onda da şu yazıyor :D

Biz ne yaptik size ! Defalarca izah ettim, bekleyin dedik oratami yumusatmaya calistik ama faturayi bize kestiniz !

.
Zuahahaha bi ağlaması eksik kalmış :D

yok ya, bekleyin demişmiş. ne kadar iyi niyetli o öyle.
ne zaman bekleyin demiş pardon? kime demiş?
hadi hadi seviyeli sitesine herkes!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar