2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Deneriz kızlar...
Ben doğururken kime haber vereyim peki :D
bana bana şimdi özelden atıyom numaramı çaldır beni kaydedeyim yada msj at kim isterse veririm numramı kıslarr yabancı yok aramızda ;)
bblau benim 1 kaybım var Allah bi daha yaşatmasın ve kimseye çok çok çok zor yaşamayan anlamaz gerçekten
Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin ve hepimizin inşallah
seninde allah yardımcın olsun tatlım kolay değil gerçekten yaşadıklarınız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağ salim kucaklarımıza hayırlısıla alalım inşallah
Ya sen de hastanede olursan o an :D
bana bana topiğin flaş habercisi ben olayım lütfennnn :lilav:
Yalnız özel mesajları silmişim hepinizin numarası vardı toplu msj bile atardım :D Ama şimdi kimsenin numarası yok bende :D
at attt hepimiz verelim numaralarımızı bence bundan güsel ne olabilir dengesiz insanlar değiliz ya arayıp sapıklık edelim :D
rabbim hiç bir kulunu bu tür şeylerle terbiye etmesin canım çok zor ama şükürler olsunki yerine kardeşini göndermiş melekleriniz şükürler olsun bu günümüze...
geçen antalyada olan benim 12 yıllık arkadaşım aradı..benden 1 yıl evlenmişti 2008 yılında ve 1 yıl sonra korunmayı bıraktıkları halde bebekleri olmuyordu.arkadaşım kadın doğum hastanesinde çalışıyor o nedenle bütün tetkiklerini testlerini doktor muayenelerini falan hpsini yaptırdığı halde ve sonuç olumlu olmasına rağmen hala eşi kabul etmiyordu kendinde sorun olabileceğini...neyse 2 ay evvel kocasını zar zor ikna edip doktora gitmişler spermiogram testi yapmış doktor ve 0 hareketli sperm miş sonuç..malesef çocuklarının olmayacağını öğrenmişler %2 ihtimal vermiş doktor.ameliyat olabilir demiş ama testislerinnden yapacağımız için erkekliği zedelenebilir demiş üstünede...diyorki bana kendi acımı yaşayamıyorum aslı kocamaı teselli etmekten taş kesildim resmen ağlayamadım bile diyor evladım olmayacak benim dedi varya yüreğimm yandı ciğerim dağlandı düğüm düğüm oldum ve inanın 1 haftadır sürekli dedikleri aklımda..o sebeple evlat hasretiyle sınamasın rabbim kimseyi inşallah ne denirki

:( bide sonrası var tabi aslı rabbim o kadının sabrının yüzü suyu hürmetine bir evlat nasip eder inşallah tez zamanda balım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya sen de hastanede olursan o an :D

Lidoşa mesaj atarım o zaman azoşla babuş doğuruyo de millete diye :D

rabbim hiç bir kulunu bu tür şeylerle terbiye etmesin canım çok zor ama şükürler olsunki yerine kardeşini göndermiş melekleriniz şükürler olsun bu günümüze...
geçen antalyada olan benim 12 yıllık arkadaşım aradı..benden 1 yıl evlenmişti 2008 yılında ve 1 yıl sonra korunmayı bıraktıkları halde bebekleri olmuyordu.arkadaşım kadın doğum hastanesinde çalışıyor o nedenle bütün tetkiklerini testlerini doktor muayenelerini falan hpsini yaptırdığı halde ve sonuç olumlu olmasına rağmen hala eşi kabul etmiyordu kendinde sorun olabileceğini...neyse 2 ay evvel kocasını zar zor ikna edip doktora gitmişler spermiogram testi yapmış doktor ve 0 hareketli sperm miş sonuç..malesef çocuklarının olmayacağını öğrenmişler %2 ihtimal vermiş doktor.ameliyat olabilir demiş ama testislerinnden yapacağımız için erkekliği zedelenebilir demiş üstünede...diyorki bana kendi acımı yaşayamıyorum aslı kocamaı teselli etmekten taş kesildim resmen ağlayamadım bile diyor evladım olmayacak benim dedi varya yüreğimm yandı ciğerim dağlandı düğüm düğüm oldum ve inanın 1 haftadır sürekli dedikleri aklımda..o sebeple evlat hasretiyle sınamasın rabbim kimseyi inşallah ne denirki

Amin canım.Ama ben 0 hareketli spermle çok bebek sahibi olan okudum. Mikro tese diye bi yöntem var, testislerden aldıkları hücreden sperm hücresi çıkarıyolar.
Hatta bi ara tek bir spermin peşine düşüyoruz diye reklamları bile vardı bi tüp bebek merkezinin.
Arkadaşımın eşinde morfoloji bozukluğu vardı, kendisi de pcostu doktor zor ihtimal dedi, o ay kendiliğinden tedavisiz hamile kaldı şimdi bebeği 1 aylık.
Rabbimden ümit kesilmez ama hiç bebeği olmayacak diye bir şey yok bence.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ben artıkın alamıyom kartım yokk şiyinler die die fena oldum beaaa:eek:ys:

Şunlar önceki kampanyada yoktu, güzellermiş de ama ben de almıcam kartımı eritmeye çalışıyorum, alışveriş yasağı koydum kendime ,

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.jpg
    2.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 3.jpg
    3.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 4.jpg
    4.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 61

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bblau canım yazını okudum, duygulandım, asagı yukarı benzer kaygılardan gecmişz be sevdicegim ama sen biliyosun zaten konusmustuk... Rabbime şükürler olsun bos bırakmadı bizi....
şimdi insallah saglıklı ve hayırlı evladları buyutmeti nasip edr bizlere........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar birde telefon numaraları konusulmuş...
Türkiyede olsam hepiciginizin numaralarını alır ve arardım ama burada katmerli oluyor.........
ondan bilemedim.. size soylemek istedim canlar..............
olmadı buradan haberlerinizi alırım artık............

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bblau canım yazını okudum, duygulandım, asagı yukarı benzer kaygılardan gecmişz be sevdicegim ama sen biliyosun zaten konusmustuk... Rabbime şükürler olsun bos bırakmadı bizi....
şimdi insallah saglıklı ve hayırlı evladları buyutmeti nasip edr bizlere........

Amin canım benim inşallah.Hepimize

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahhaa günayydınnn.. ilk defa saatt 12 suları ve sayfalar 30 lara ulasmamıss.. gökce yazıyomuss hepsini dimek:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Doktorum fitil vermişti akıntım kullandığım krem tüple kesilmeyince.
Tek kullanımlık, bir doz.
Dün akşam kullandım ama gebeler aplikatörle kullanmasın elle yerleştirsin diyodu.Fazla ileri de itemedim, kaygan olmadığı için.
Sanki halen erimedi, orda duruyo gibi bi his var :ates:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Doktorum fitil vermişti akıntım kullandığım krem tüple kesilmeyince.
Tek kullanımlık, bir doz.
Dün akşam kullandım ama gebeler aplikatörle kullanmasın elle yerleştirsin diyodu.Fazla ileri de itemedim, kaygan olmadığı için.
Sanki halen erimedi, orda duruyo gibi bi his var :ates:

ben o erimekten bi haber fitili 6 gün attım. gece atsaydınn en rahat o zaman. sen uyurken o eriyo. accık da dısarı atıyo ama normalmiş. ben cok zorlanmıstım. cok canımı da yaktım beceriksizlikten:sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar