2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Doktorum fitil vermişti akıntım kullandığım krem tüple kesilmeyince.
Tek kullanımlık, bir doz.
Dün akşam kullandım ama gebeler aplikatörle kullanmasın elle yerleştirsin diyodu.Fazla ileri de itemedim, kaygan olmadığı için.
Sanki halen erimedi, orda duruyo gibi bi his var :ates:

ayy canım bende kullandım o fitilden
çok sinir bişeyyy
ben gece koyuyordum sabahh mümkğn olduğunca kalkmadan yatıodum kalkıncada iyşce yıkıyordum
yoksa hep ordaymış gibi ıslak garip bi his veriyo
ama çook etkili 1 günde akıntımı normale döndürmüştü

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayy hatunlar selamlar

selam cnm hoşgeldin
Şunlar önceki kampanyada yoktu, güzellermiş de ama ben de almıcam kartımı eritmeye çalışıyorum, alışveriş yasağı koydum kendime ,
aa evet güselmiş ama alamıyorummm kapıda ödeme neden yok :sinir:
evet yavf nie sustunussssss kıslaarrrrrrrr:evet:
aslıyla teldeydik 15dkdır çok sıcak ve samimi bir sesi varrr

hoşgeldin niloşşş

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz leader sana cevap yazıyodum alıntı yapamadım. oglum giydirirse alcam demişin yaa.. bende yazdım sanaa tabi giydirir benim oglum o modern bi delikanlı olcek. babası duysaa boynuzlu der emme neyse.. kızın vs diye devam ederkenn bi anda salak gibi hissettim kendimi ayy benimki kızz dedim ne diyorum ben. benimkinin kız olmasını gectim seninki erkek rezalete bak:D neyse onu sildim de buraya yazayım dedim. öldü benim beynimm öldüü. senin oglanı gelin niyetine sahiplendimm:D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Doktorum fitil vermişti akıntım kullandığım krem tüple kesilmeyince.
Tek kullanımlık, bir doz.
Dün akşam kullandım ama gebeler aplikatörle kullanmasın elle yerleştirsin diyodu.Fazla ileri de itemedim, kaygan olmadığı için.
Sanki halen erimedi, orda duruyo gibi bi his var :ates:

ben bilmiyorum tatlım, geçmiş olsun sana.........

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben o erimekten bi haber fitili 6 gün attım. gece atsaydınn en rahat o zaman. sen uyurken o eriyo. accık da dısarı atıyo ama normalmiş. ben cok zorlanmıstım. cok canımı da yaktım beceriksizlikten:sinir:

Gece attım aslında.Gece çok rahatsızdı, sabah kalktığımda o rahatsızlık geçmişti ama, şimdi sanki oturup kalkarken erimedi gibi de geliyo.
Ben daha önce de fitil kullanmıştım bu kadar rahatsız değildi o.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Geldim tekrar..
Hoşgeldiniz kızlar...
Bu arada unutmadan sölim size, yarın 11.30da doktor kontrolüm var ve ben yarın ancak akşam 5-6 arası girerim haber vereyim de doğuruyom sanmayın :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gece attım aslında.Gece çok rahatsızdı, sabah kalktığımda o rahatsızlık geçmişti ama, şimdi sanki oturup kalkarken erimedi gibi de geliyo.
Ben daha önce de fitil kullanmıştım bu kadar rahatsız değildi o.

yok tatlım zorlanmıssın ya ilk gün rahatsız da eder. yer yapmıs gibi geliyodurr gecer yarına. sert oldugu için rahatsız hap gibi ya. fitil dediginn az yumusak olur normalde. :sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayy canım bende kullandım o fitilden
çok sinir bişeyyy
ben gece koyuyordum sabahh mümkğn olduğunca kalkmadan yatıodum kalkıncada iyşce yıkıyordum
yoksa hep ordaymış gibi ıslak garip bi his veriyo
ama çook etkili 1 günde akıntımı normale döndürmüştü

Daha önce aplikatörle uygulanan bi krem vermişti.O aplikatörü yerleştirmek zor ama en azından krem yakmıyodu, rahatsız etmiyodu.Bunu hem uygulaması zor kaymıyo çünkü, bi de ucu küt, hem de taş gibi,erimek bilmiyo.
İnşallah keser bakalım akıntıyı, gerçi çok da fazla değildi ama, bakalım ne olcak.
Kuruluk için fitil kullanmıştım bi kere, onun ucu sivriydi, daha kolay uygulanıyordu.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok tatlım zorlanmıssın ya ilk gün rahatsız da eder. yer yapmıs gibi geliyodurr gecer yarına. sert oldugu için rahatsız hap gibi ya. fitil dediginn az yumusak olur normalde. :sinir:

Evet ya aynen hap gibi, eline verseler yutmaya kalkarsın.
Onu kapsül gibi yapsalar ya, kaygan böyle, ateş düşürücü fitiller gibi :D
Füze şeklinde :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz leader sana cevap yazıyodum alıntı yapamadım. oglum giydirirse alcam demişin yaa.. bende yazdım sanaa tabi giydirir benim oglum o modern bi delikanlı olcek. babası duysaa boynuzlu der emme neyse.. kızın vs diye devam ederkenn bi anda salak gibi hissettim kendimi ayy benimki kızz dedim ne diyorum ben. benimkinin kız olmasını gectim seninki erkek rezalete bak:D neyse onu sildim de buraya yazayım dedim. öldü benim beynimm öldüü. senin oglanı gelin niyetine sahiplendimm:D:D
allahım şuraya bak koptum yane benim oğlumu kız ettin gelinimide oğlan yok anam sen şu kızı bi sahşplenemedin illa çikosu var diyon yane :D

hoşbuldukkk yavruşşşşş
aneaam naptın kız niloş ayın 7sinde görüşüyoz mu yineee :D hediyen gelmedimi daha?

hosbulduk..hmmmmmmmm bende diyom bu hatunların hepicii neler ediyo... ahahahh-gozluk

kaybeldikk öslemişiz birbirmizi konuştukta konuştuk
Geldim tekrar..
Hoşgeldiniz kızlar...
Bu arada unutmadan sölim size, yarın 11.30da doktor kontrolüm var ve ben yarın ancak akşam 5-6 arası girerim haber vereyim de doğuruyom sanmayın :D

heh aferin de böle valla doğuruyo sanardım allah korusun hayırlı haberlerle gel inşallah kuzey topaç olmuştur 2750 bekliyorum ben boyuda 47 cm

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Daha önce aplikatörle uygulanan bi krem vermişti.O aplikatörü yerleştirmek zor ama en azından krem yakmıyodu, rahatsız etmiyodu.Bunu hem uygulaması zor kaymıyo çünkü, bi de ucu küt, hem de taş gibi,erimek bilmiyo.
İnşallah keser bakalım akıntıyı, gerçi çok da fazla değildi ama, bakalım ne olcak.
Kuruluk için fitil kullanmıştım bi kere, onun ucu sivriydi, daha kolay uygulanıyordu.

canım benim yaaa
nedir bu kadınların çektiği yaaa

benimm kullandığımında ucu hafif sivriydi
tek parmağa takılan bi parmaklık var kutunun içinde onunla çok sinir bi pozisyon alıp onu yerleştirmiştim
ayyy ne sinir yaaaa

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

allahım şuraya bak koptum yane benim oğlumu kız ettin gelinimide oğlan yok anam sen şu kızı bi sahşplenemedin illa çikosu var diyon yane :D

aneaam naptın kız niloş ayın 7sinde görüşüyoz mu yineee :D hediyen gelmedimi daha?

kaybeldikk öslemişiz birbirmizi konuştukta konuştuk

heh aferin de böle valla doğuruyo sanardım allah korusun hayırlı haberlerle gel inşallah kuzey topaç olmuştur 2750 bekliyorum ben boyuda 47 cm

canımmm 7sine randevu aldım ama eşim yüzünden sabaha almak zorunda kaldık 10da sanırım
ilk randevu bizim malesefff

inşşş doğuma falan girer nurcanda seninle görüşürüz inşşş

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar ülker hero baby'ye üye olunca numuneler yolluyomuş
habarınız olsun

Hero Baby Bebe bisküvisi
Hero Baby Meyveli -8 tahıllı çocuk ek besini
Hero Baby buğdaylı çocuk ek besini
Hero Baby Lactum devam maması