2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim eşimin ailesinde herkes içer sigara, benim ailemde kimse içmez. benim yanımda da içerler hiç düşünmezler onu. kendi torunları var 6 yaşında, onun yanında da içiliyor doğduğundan beri. ben yanımda içmeyin diyemiyorum onlar da düşünmüyor :(

Benim eşiminkiler de düşünmüyorlardı.Ben uyardım, eşim uyardı.Kendi torunları var biri 9 biri 6 yaşında küçüklüklerinden beri onların yanında da içiyolar.
Kendi anneleri içiyo herkesten öte zaten.
Ben çekinmem uyarırım valla.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Benim eşiminkiler de düşünmüyorlardı.Ben uyardım, eşim uyardı.Kendi torunları var biri 9 biri 6 yaşında küçüklüklerinden beri onların yanında da içiyolar.
Kendi anneleri içiyo herkesten öte zaten.
Ben çekinmem uyarırım valla.

aynen, görümcem de içiyor işte... zaten onların gözünde çok evhamlı bi tipim, sürekli bişeyi çok büyütürsem başıma geleceğini söyler dururlar, kızları hamileyken de içmişti ayrıca, işte diyemiyorum ben napayım :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay dün ciğer yedim hamileyken ilk kez ama sabaha kadar ağzıma geldi resmen bi daa yimem sanırım ki normalde ciğere bayılırım

Ben hiç yemem.Tadına baktıklarım hariç ömrümde birkez yedim o da hamilelikte, gün boyu ağzıma geldi.
Annem de illa yedirmek istiyo...Bebeğe çok faydalıymış doktor dedi, artık annemi kimse durduramaz.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen, görümcem de içiyor işte... zaten onların gözünde çok evhamlı bi tipim, sürekli bişeyi çok büyütürsem başıma geleceğini söyler dururlar, kızları hamileyken de içmişti ayrıca, işte diyemiyorum ben napayım :(

Benimkiler pek bana karışamıyolar, bilmişlik taslayamıyolar. Aramızda öyle bi mesafe var. hafiften bi korkuyolar sanırsam benden :D
Yalnız Görümce biraz bilmiştir. Ama lafını söyler ısrarcı olamaz o da. Bu aralar bana taktı kafayı, her görüşte sen mecburi sezeryan olursun normal doğuramazsın diyo.
Hemen arkasındaki fiks cümle ise “ben iki çocuğumu da çatır çatır normal doğumla doğurdum.”
İçimden bi onu yapabilmişin zaten, başka da bişey verebildiğin yok evlatlarına demek geliyo ama ya sabır çekiyorum.
O böyle dedikçe Rabbim bana normal doğum nasip edecek çünkü, daha önce tüm büyük sözlerine karşılığı Allaha havale ettim ve hamdolsun hiç başımı eğdirmedi Yüce Rabbim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evhamlı değilim bilgiliyim de sende töbe Yarabbimmmm içimden saydırdım canım izninle :D

ben de kg alsın diye yedim ctesiden beri et ciğer balık tavuk günde 2 yumurta süt ayran kusacam

kızım biz varoşta oturuyoz leaderle
o bayrampaşa
ben çapa :D

ataşehir sosyetik oraya getirmişlerdir tabii barbunya bizim burda hamsi istavrit fakir balığı :kahkaha:

Ehehehehehehehee :lululu::lululu:
Ataşehirin Merkez siteler kısmında oturmuyom ben de zaten :)
Fakir kısmındayım, Ümraniye sınırında :lululu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızım burası gocaaaa istanbull izmir mi sandıydınnn
burada şimdi 2 yaka var
bi avrupa
bi anadolu (asya) aslı'nın kızıyla alakası yok :D
ben moderen gibi görünen avrupa'nın varoş bi semtinde oturuyorum
bblau fakir gibi görünen anadolu'nun sosyetik semtinde oturuyo
orada elbet vardır
burada yohtir
mesela burada bakkallarda ayran bulamazsın
niye
çünkü yoğurt var koy su çırp diye ucuza gelsin :kahkaha: :kahkaha:

He evet meseladan ben Hayatımgilin oraya toplu taşıma aracıyla gideceğime, trene atlayıp Eskişehire gitmeyi tercih ederim.Aşağı yukarı aynı vakti alır zaten.
Öyle harika bi şehir burası.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızım burası gocaaaa istanbull izmir mi sandıydınnn
burada şimdi 2 yaka var
bi avrupa
bi anadolu (asya) aslı'nın kızıyla alakası yok :D
ben moderen gibi görünen avrupa'nın varoş bi semtinde oturuyorum
bblau fakir gibi görünen anadolu'nun sosyetik semtinde oturuyo
orada elbet vardır
burada yohtir
mesela burada bakkallarda ayran bulamazsın
niye
çünkü yoğurt var koy su çırp diye ucuza gelsin :kahkaha: :kahkaha:

çapa deyince lüks bi semt geliyor aklıma neden acep...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Benimkiler pek bana karışamıyolar, bilmişlik taslayamıyolar. Aramızda öyle bi mesafe var. hafiften bi korkuyolar sanırsam benden :D
Yalnız Görümce biraz bilmiştir. Ama lafını söyler ısrarcı olamaz o da. Bu aralar bana taktı kafayı, her görüşte sen mecburi sezeryan olursun normal doğuramazsın diyo.
Hemen arkasındaki fiks cümle ise “ben iki çocuğumu da çatır çatır normal doğumla doğurdum.”
İçimden bi onu yapabilmişin zaten, başka da bişey verebildiğin yok evlatlarına demek geliyo ama ya sabır çekiyorum.
O böyle dedikçe Rabbim bana normal doğum nasip edecek çünkü, daha önce tüm büyük sözlerine karşılığı Allaha havale ettim ve hamdolsun hiç başımı eğdirmedi Yüce Rabbim.

benim kayınvalidem emekli öğretmen, o yüzden biraz didaktik yanı var, bana da herhangi bişey için ısrar edemezler, ısrar ettikçe tersine giderim çünkü, onlar ailecek çok rahattırlar bizse ailecek takıntılıyız onların gözünde, vallahi uğraşmak istemiyorum
açıkçası,bişey dediklerinde de savunma falan yapmıyorum artık, cevap vermiyorum. ya aslında severim ben kayınvalidemi de çok rahat işte :dedikodu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar