evet Niyagara gibi çağlayacak bence de
heee okadarda demedik anam vur dedim öldürme köy çeşmesi gibi aksada olur
evet Niyagara gibi çağlayacak bence de
Hımmm evet kolstrum diyolar sanırsam o çok önemli.Halk arasında da "ağız" derler ona.
Bebekler doğduklarında hayatlarının ilk 4 gününde kendilerine yetecek kadar vücutlarında yedek su ile birlikte doğarlar. Bu nedenle anne sütü bollaşana kadar dışardan su veya diğer içeceklerin verilmesine gerek yoktur.
Alıntı
canımcım sarılık olursa feci.. Mutlaka mama vermek gerekir...
ne bileyim bacım öyle dedi valla gerçi herkes bişey diyor yaaa aklım bi dünya oldu valla.doktorum nasıl doğurmayı düşünüyorsun diye sordu p.tesi kontrolümde normal istiyorum ama suni sancı istemiyorum sezeryan olursamda genel anestezi istemiyorum lokal olsun dedim valla sen bi iyice netleştir kafandakileri etrafa kulak asmadan ama dediValla kuşum kim ne derse desin ben nar suyunu 1 çay kaşığı içircem..Sonradan kolik belası ile uğraşmak istemiyorum.
Zaten sütü ilk emdiğinde sarı sıvı yine gelecek onu başka yere akıtmıcaz ki :acep:
Hımmm evet kolstrum diyolar sanırsam o çok önemli.Halk arasında da "ağız" derler ona.
hay Allah seni beeee :sinir:
Converselerimiz geldi teyzoşlar cücel mi
hee 1 çay kaşığı öle zannet30 ml mi ne diyolar onun hepsini emmi yuttu uyudu valla
ben hem zemzem hem hurma vercem bi fiske
ama narı duymadım o ne bea
Çok güzel azoşşşşşşşşş güle güle kullanınnnnn
çokkkk güzel ne kadara almıştın?
azo, çok güzeller, güle güle kullan.
bayıldım bittim bittimmmmmmmmm azoooo yaaa çok cici yaaa bu
yaz gelecek kot bir tulum bacaklar fora(yanlız tombul tombul bacak)yiycen bacağı altındada bu var aman allahım ısırırım kız heryerini götünü başını
evettttttttttttttt :lululu: :lululu: