2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bebekler doğduklarında hayatlarının ilk 4 gününde kendilerine yetecek kadar vücutlarında yedek su ile birlikte doğarlar. Bu nedenle anne sütü bollaşana kadar dışardan su veya diğer içeceklerin verilmesine gerek yoktur.
Alıntı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bebekler doğduklarında hayatlarının ilk 4 gününde kendilerine yetecek kadar vücutlarında yedek su ile birlikte doğarlar. Bu nedenle anne sütü bollaşana kadar dışardan su veya diğer içeceklerin verilmesine gerek yoktur.
Alıntı

canımcım sarılık olursa feci.. Mutlaka mama vermek gerekir...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Valla kuşum kim ne derse desin ben nar suyunu 1 çay kaşığı içircem..Sonradan kolik belası ile uğraşmak istemiyorum.
Zaten sütü ilk emdiğinde sarı sıvı yine gelecek onu başka yere akıtmıcaz ki :acep:
ne bileyim bacım öyle dedi valla gerçi herkes bişey diyor yaaa aklım bi dünya oldu valla.doktorum nasıl doğurmayı düşünüyorsun diye sordu p.tesi kontrolümde normal istiyorum ama suni sancı istemiyorum sezeryan olursamda genel anestezi istemiyorum lokal olsun dedim valla sen bi iyice netleştir kafandakileri etrafa kulak asmadan ama dedi:D:Dahhhhh etraftakiler yokmu:D:D
Hımmm evet kolstrum diyolar sanırsam o çok önemli.Halk arasında da "ağız" derler ona.

öyle dedi valla bluşum kulaklarımla duydum ve gene kafam karıştı:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Converselerimiz geldi teyzoşlar cücel mi :D

Ekli dosyalar

• DSCN2209.jpg
    DSCN2209.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 63
  • DSCN2212.jpg
    DSCN2212.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 63
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo, çok güzeller, güle güle kullan.

Amin lilacsım sağol

bayıldım bittim bittimmmmmmmmm azoooo yaaa çok cici yaaa bu
yaz gelecek kot bir tulum bacaklar fora(yanlız tombul tombul bacak:))yiycen bacağı altındada bu var aman allahım ısırırım kız heryerini götünü başını

Senle zevkimiz aynı :D Şimdi de beyaz bandana arıyom beyefendiye üzerinde kuru kafalar olan :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben geçen şöyle takıntılı olduğum mevzuları düşündüm. Mesela ev düzenli olcak, herşey planlı olcak felan filan. Kendi kendime dedimki bebişim olunca bunları çok takmayacağım. Bırak ev biraz dağılsın, kirlensin düzen olmasın. Kendimi bebişle zaman geçirmeye ayırmak istiyorum. Özellikle doğumun ilk zamnaları bol bol dinlenmek istiyroum, bebiş uyunca uyuyacağım o kalkınca kalkarım. Ruh hali anne sütünü çok etkiliyormuş..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar