2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

bizim bura varoş kent bayrampaşa ya :D balım hastane iiçin 25 adet yaptırdım tanesi 2 tl 50 tlye bitirdim işi gitti beğenmene sevindim bak sen babuşa kargo gelmiş kim göndermiş pekii ya benim anam olaydı açmıştı çoktan
ben şekerin erken bitceğini bileydim dün yollamazdım kargomu sinirim bozuldu niloşş sen gelcen nasılsa doğumuma yada beraber pırtlatcaz şikerimi verecem sana :D

tammmmm canımmm bende sana kurabiyelerimden verecemmmmm

inşşşşşşşşş

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tamam ben değiştireyim madem poffff...bitmicek benim bu çanta hazırlama merasimim :acep:

koy koy bunlardan koy çantana. hee benımkının de kapağı açık oyle duruyo valla. her gun bişi koyuyoum içine :)

ısırabilersin tabe ama neremi ısırcağına bağlı geldim yoktum tıkınmaya gittim geçmişler ola aksilikler üst üste gelmiş bacım

uleyn tamam idare ediver seninde resimlerin tocumandı baktık durduk bilmiyom küçültmeyi işte :uzgun:

sorma yaw :( ustamı beklıyom öfff

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar size şeyi dedim mi ben

geçen arkadaş doğurdu ya sezeryan sütü gelmedi falan sonra bebek uyumuyodu ağlıyodu aç çünküm
sonra bebek hemşiresini çaardılar dediler böle böle
kadın biberonda mama yapıp getirdi dedi 30luk yaptım
sonra gitti
dedim arkadaşıma bu biberon sizin mi
yooo dedi
hastanenin biberenu mu?
sonra döndü eşine dezenfekte etmişler midir? dedi
e etmişlerdir tabii dedi
her bebeğe ayrı biberon açmıolardır heralde dimi

tabiki açmıyolardır sterilize ediyolardır o kadar :acep: yani biberon götürmekte fayda varr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
haklısın bblaucum. ama sterilize ediliyor diye biliyorum. aynı biberon mantığı. sanmıyorum bize özel malzemeler kullanacaklarını. başlık falan tarzı şeyler bile dünya para çünkü. güzelce sterilize ediliyorsa sorun yok bence. ama dediğim gibi. ilerde de mutlaka lazım olacak, şayet bebek uzun vadeli emmeyi kabul ederse :( marka hakkında bilgin var mı?

Yok tatlım..Ama elektrikli al diyor kime sorsam...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bilgisayarım kilitlendi ben pc.yi yeniden açıp edesiye dünya yazışmışsınız, gündem bile değişmiş.
Ben en son göğüs pompasında kalmıştım :)
Lidoş şekerin çok güzelmiş kuşum, sağlıkla dağıt inşallah.
1 gün farkla kaçırmışım şekeri :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

geçen arkadaş doğurdu ya sezeryan sütü gelmedi falan sonra bebek uyumuyodu ağlıyodu aç çünküm
sonra gitti
yooo dedi
hastanenin biberenu mu?
e etmişlerdir tabii dedi

Ayyyy en kıllandığım şeyler ya.:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
demeyin yaf :( ondan da kayınvalidem almış ama bi takımım var, bari bunlardan birini çıkarayım da onu koyayım. hiç bana demedi bu satıcı kısmısı onlardan al diye :sinir:

sende yne 1 tk varmıs bende hiç yok:D yeni alıp koycam
Bebeğimmm kendine tarak ve toka da al, bunalırsın felan saçını toplarsın.Havlu da al istersen, belki belden aşağını yıkarsın öyle bir durum olur.
Bebek için aldıkların yeterli.Hee kendine terlikte al.Senin o dediğin tek altlardan almadım ben yanıma hiç..2 tulum, 1 hastae çıkışı aldım 3 çıtçıtlı body, 3 zıbın.

Ayy tülü mükemmel parlıyor kız, güle güle dağıt inşallah.
terligi aldım yazmayı unutmusum:D evet tarakla toka da koyayım. bide zıbın takım olcak dimi tek üst zıbın olmucak

ayyyyyyyyyyy canım benimmmmm yaaaaaaaa
valla bakarsannnn süper olurrrr baya
pahalıymışş ama napalım bakarız artık çaresine

annemi aradımm simdii dogru gördümm ben dimi diye. o da onayladı erikti diye. 3 tek 3 tek bikac paket vardı. yarın yada cuma inicem bakarım cnm oldu mu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader
tatlım şekerler cok guzeller gülerek dagıtın insallah........:utan:

teşekkürler pikem :eek:ys:
Bilgisayarım kilitlendi ben pc.yi yeniden açıp edesiye dünya yazışmışsınız, gündem bile değişmiş.
Ben en son göğüs pompasında kalmıştım :)
Lidoş şekerin çok güzelmiş kuşum, sağlıkla dağıt inşallah.
1 gün farkla kaçırmışım şekeri :)
yaaa hediye benden mi gelmiş ne gelmişşş :D ya valla böle bişi yok ne bahtsızsın babuş yaaa 1 güncükk artık bebeni alır doğuma gelirsin o saman veririm
ayyyyyy ne sinir ben karıştırtmam bu kadar kimseye valla :D yüz örtüsü ben de yaptırmadım istemem hastanede arkadaşın kaynanası örtü bebeğin yüzünü bana daral geldi ay teyze aç çocuk boğulcakk dedim arkadaşım da panik oldu anne örtme dedi sonra kız gece uyuyunca yine örtmüş bi uyandım diyo yine örtülü açtım çocuk derin bi enfes aldı resmen diyo :)
bi de zaten bebeğin fotosu çekilirken flaş kullanılmaz söylersin rahatlasın :D

evet bence de ben götürcem

bencede öle yapp yoksa sen o biberonu şahine verdirtmessin:lululu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

sonra gitti
yooo dedi
hastanenin biberenu mu?
e etmişlerdir tabii dedi

ayy ne cesaret yaaa hastanenin umumi biberonu kullanılırmı öyle herşeye çok titizlik yapmak iyi değil belki ama okadarınıda yapmazdım yaa bi koşu alıp geleydi ya eşi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

terligi aldım yazmayı unutmusum:D evet tarakla toka da koyayım. bide zıbın takım olcak dimi tek üst zıbın olmucak

.

Zıbın takım mı? Bende takımı yok üst zıbın var sadece..İlk üst zıbını giydircekler, sonra çıtçıtlı bodysini sonra da hastane çıkışını altlı üstlü diye biliyorum valla ben :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

teşekkürler pikem :eek:ys:

yaaa hediye benden mi gelmiş ne gelmişşş :D ya valla böle bişi yok ne bahtsızsın babuş yaaa 1 güncükk artık bebeni alır doğuma gelirsin o saman veririm

bencede öle yapp yoksa sen o biberonu şahine verdirtmessin:lululu:

Ne geldiğini öğrenemedim bebişim annem açmadı, o heyecanı kendin yaşa dedi :)
Eline sağlık şimdiden :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

annemi aradımm simdii dogru gördümm ben dimi diye. o da onayladı erikti diye. 3 tek 3 tek bikac paket vardı. yarın yada cuma inicem bakarım cnm oldu mu.

tamammmmm canımmmm senin için zor olmayacaksa ve yolunun üstüyse git olurmu sakın benim için yorma kendiniii

çok tşkkk ederimmm baktıktan sonra bana özelden mesaj atarsan sevinirim cnmm

ben çıkıom kızlarrrrr bybybyby

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyyyy ne sinir ben karıştırtmam bu kadar kimseye valla :D yüz örtüsü ben de yaptırmadım istemem hastanede arkadaşın kaynanası örtü bebeğin yüzünü bana daral geldi ay teyze aç çocuk boğulcakk dedim arkadaşım da panik oldu anne örtme dedi sonra kız gece uyuyunca yine örtmüş bi uyandım diyo yine örtülü açtım çocuk derin bi enfes aldı resmen diyo :)
bi de zaten bebeğin fotosu çekilirken flaş kullanılmaz söylersin rahatlasın :D

evet bence de ben götürcem

ya ben sarılık için diyo sandım sarı tülbent gibi bişi örtüyolar ya.. onu demiyomus o baya tülbent gibi ince sürekli örtcekmişim yüzünü. ay örtmem ben yüzünüü cocugun niye örteyim dedim. herseyden hastalık kapar o didi. teyze evde ne hastalık kapcak o öyle olsa dr ört der zati deidm. kızıp ksüyo sonra ben bişi demiyom artık diyo.:D seker hastahaneye yaptırılmaz mevlütte dagıtılır dedi. onu uygun bi dille anlattım bizde öle degil diye sustu.. ama biz dügün zamanı da küsüstüydük. saten yorgan ceyiz serme vs vs davasına. adetlere o kadar baglı ki kendi kızını da yidi bayılttı böle:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar