2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
geçen yılbaşında da babam karpuz almıştı. abartmıyorum karpuzun içi dışından daha da yeşildi. ehehehhehe. tuz ektik üstüne öyle yedik düşünün.

yani demem o ki almayın öyle şeyler bu mevsimlerde. paranıza yazık.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hadi gözünaydın canım bak bakim güzel olmuşlar mı..
Ben de aksini düşünüyorum, ne yaşayacağımı bilerek gireyim ki doğuma orda apışıp kalmıyım :D
Öpüldün

araştıt araştır azoo :D ben geldimmm şikerlerimide aldım geldimm kadına yellozlanınca nasılda güsel yapmış aferin girdi gözüme tülünü filan değiştirttim hep güsel olmuş fotosunuda hemen ekliyim

di-7C6Z.jpg

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben kaçtım kızlar. bu saatte beyim geldi. :sok 3 olduğu gibi kaçmış herhalde okuldan :cokkomik: spora çıkmadan az bakayım. muckssss

kuku muhabbeti açmayın ben yokken :D gerçi millet pek beğeniyo anlaşılan. akşamları uğruyorum buraya bazen, siz olmuyorsunuz ama binlerce misafirimiz oluyor :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ya geçen eve misafir geldi ondan beri evde sorunlar bitmiyor. onlar gider gitmez burda yazışırken yemek atmıştım üstüne tencerenin kapağı dolabı açar açmaz daha dokunmadan yere düşüp patladı. bildiğin patladı ama. unufak oldu her bi parçası. sadece kapağın tutamaçı kaldı geriye düşün. kardeşimle şoka girdik kaç gündür salondan bile cam parçası topluyorum düşün. neyse o gece benim yatak japon yatak yan tarafına gavısgonumu, fenerimi, suyumu falan koyuyorum. su içeyim derken bi bardak suyu o saatte yataga doktum. neyse sabaha karşı wcye gıttım banyo lavobosunun borusu patlamış sular banyonun ortasına kadar gelmiş o saatte banyo temızledım. sabah bı kalktım kardeşim kalorıfer suluğunu uyurken ayağıyla düşürmüş ve yer olduğu gibi suydu. farketmemişte bende öğlen farkettim. neyse dün dedım ya çarşıya ınecem dıye indim geldim bı baktım mutfak su içinde. mutfagın musluğu patlamış yerler göl... sinirlerim öyle bozuldu ki anlatamam. yatak odamın bı duvarı yine küf yapmaya başladı onur da yok hepten gerginim yani. evde bi şey dolaşıyor ama hayırlısı :(((

nazar mıdır nedir anlam veremedim. bırazdan usta gelecek de onu beklıyorum.

aynen yavruş. bızde eşimle seni ziyarete geliyoruz.. çok iyiydin ama.

allah allah gökçe şaka gibi yaa hepsi peş peşe gelmiş anam kapak olayı hariç hepside su ile alakası birde...allah daha beterinden korusun canım yaaa sürekli içinden ayetel kursi oku ve nas felak dularını eksik etme.son zamanlarda şeytan çok oyun oynarmış üzerimizde korkutmak gibi olmasın seni ama canım hepimiz atlatıyoruz türlü türlü şeyler...dikkat et yanlız kalma aklımı sende koyma

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yehuuu gökçemde gelmiş kız ev hanımlığı yaramadı sana nerdesin sen ??? ösledim ama kargosunu alan resim ekliyen oldumu bakim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

araştıt araştır azoo :D ben geldimmm şikerlerimide aldım geldimm kadına yellozlanınca nasılda güsel yapmış aferin girdi gözüme tülünü filan değiştirttim hep güsel olmuş fotosunuda hemen ekliyim

di-7C6Z.jpg

cokk güzell olmuss cnmm , güle güle kullanınnn damadtcegiziminn sekeriini.. ahh ahh gelininn hala sekersizz ama:acep:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
yehuuu gökçemde gelmiş kız ev hanımlığı yaramadı sana nerdesin sen ??? ösledim ama kargosunu alan resim ekliyen oldumu bakim

canımmmm şekerin çokk güsellll
ne kadar tuttu kaç tane yaptırdın nerde yaptırdın????

babuşa kargo gelmiş ama evine..
annesi haber vermişş
kargoyuda açmıomuş kendisi açsın diyeeee

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
allah allah gökçe şaka gibi yaa hepsi peş peşe gelmiş anam kapak olayı hariç hepside su ile alakası birde...allah daha beterinden korusun canım yaaa sürekli içinden ayetel kursi oku ve nas felak dularını eksik etme.son zamanlarda şeytan çok oyun oynarmış üzerimizde korkutmak gibi olmasın seni ama canım hepimiz atlatıyoruz türlü türlü şeyler...dikkat et yanlız kalma aklımı sende koyma

sorma sudan gidiyoruz hayırlısı bakalım :)))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cokk güzell olmuss cnmm , güle güle kullanınnn damadtcegiziminn sekeriini.. ahh ahh gelininn hala sekersizz ama:acep:

görmemişin şekeri olmuş dev ekran yapmış :kahkaha: tam benlik oldu bu geçici olarak verdiğimiz rahatsızlıktan özür dileriz efemmm dımadın yisin seni aşk olsun kızçeye bir şekeri çok mu gördün çabuk babadan para isteyin hemen yapın şekerleri :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
mannakk sana cevap yazdımm ama görmedin.. yaff benim mesajlarım cıkmıyo mu ekranda yoksamm süphe ediyom bakk edminn edminnn duy sesimii-gozluk

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benimkiler böle bişiler, olmaz mı bunlar??

Ekli dosyalar

• Bebetto-Bears-Zibin-Seti-5-Parca_3315_1.jpg
    Bebetto-Bears-Zibin-Seti-5-Parca_3315_1.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 64

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahhahaha ne salak bi program şu bugun ne gıysem programı ya. içerde kuliste bi kız var elinde mikrofon olan. yorumları yardı beni. öffff

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

görmemişin şekeri olmuş dev ekran yapmış :kahkaha: tam benlik oldu bu geçici olarak verdiğimiz rahatsızlıktan özür dileriz efemmm dımadın yisin seni aşk olsun kızçeye bir şekeri çok mu gördün çabuk babadan para isteyin hemen yapın şekerleri :D

ay o gün gittik baktık. arkadası yapcak ya.. saat gecti biz baskasına cikolata almaya gittik gitmişken baktık. esimde rahat zamanda gelir bakarız dedi. ii dedim. anam üstünden 2 hafta gecti hala rahat zamanda gidip bakcaz. hevessiz benim kocam hevessizz. hallederiz kadir in izmir subesi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar