2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
BİSİİİİİİ SORUCAAMMMMM!!

sanıyorum baslıgım dikkatt cekici olmusturr. :D neyse hastane cantasına koycaklarım baktıydık teyzemle de. dedi ki bana 2_3 tk zıbın al. içine onu giymeden olmaz. onu giycekk incecik onun üstüne papalı donuylan cıtcıtlı body sini en üstüne de tulumunu.. koydunuz mu siz zıbın tk mı??

Evet ben 3 adet iç zıbın koydum canım..Aynen teyzenin dediği gibi giydiriyorlar.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
alırsın sen net eve bence, ayrı kalamazsın artık bizden :D

ben de düşündüm pompa ama pahalı geldi bana, ya sütüm olmazsa, ya da ya gerek olmazsa boşa mı almış olurum diye düşündüm, bi de elektrikli olursa sessiz bişi olması lazım, ilk etapta belki manuel bişi alırım dedim.

bence pomapa almak için erken ..zaten evde olucaz bi süre sonra duruma göre sütümüz varsa falan alınır..sonuçta paraya bakıyor..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ne kızz o belk izmirde vardır??

valla çok merak ettim şimdi frambuaz falanmı onların dondurulmuşu cidden berbat gözüküyor

ahududu frambuaz falan mı?

benden günahhh gittti canınız çekerse sorumlusu ben değilimmm heeee tamammıı

canım yeşil erik istio işte ya
sulu sulu yemyeşil

yemezsem nolur ya
hani eskiler derya yemezsen bebeğinin bi yerinde onun şekli gibi leke olur diye
bu doğrumu acaba ya
ama bulamıomm yokkkkkkkk

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
BİSİİİİİİ SORUCAAMMMMM!!

sanıyorum baslıgım dikkatt cekici olmusturr. :D neyse hastane cantasına koycaklarım baktıydık teyzemle de. dedi ki bana 2_3 tk zıbın al. içine onu giymeden olmaz. onu giycekk incecik onun üstüne papalı donuylan cıtcıtlı body sini en üstüne de tulumunu.. koydunuz mu siz zıbın tk mı??

ben zıbın seti koydum ama ince değil :acep: 5li satılan zıbın setlerinden iki tane koydum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne oldu kız gene ummadığın anda kukun mu şişti ne oldu yuvarlandınmı anlat hele:D:D

ya geçen eve misafir geldi ondan beri evde sorunlar bitmiyor. onlar gider gitmez burda yazışırken yemek atmıştım üstüne tencerenin kapağı dolabı açar açmaz daha dokunmadan yere düşüp patladı. bildiğin patladı ama. unufak oldu her bi parçası. sadece kapağın tutamaçı kaldı geriye düşün. kardeşimle şoka girdik kaç gündür salondan bile cam parçası topluyorum düşün. neyse o gece benim yatak japon yatak yan tarafına gavısgonumu, fenerimi, suyumu falan koyuyorum. su içeyim derken bi bardak suyu o saatte yataga doktum. neyse sabaha karşı wcye gıttım banyo lavobosunun borusu patlamış sular banyonun ortasına kadar gelmiş o saatte banyo temızledım. sabah bı kalktım kardeşim kalorıfer suluğunu uyurken ayağıyla düşürmüş ve yer olduğu gibi suydu. farketmemişte bende öğlen farkettim. neyse dün dedım ya çarşıya ınecem dıye indim geldim bı baktım mutfak su içinde. mutfagın musluğu patlamış yerler göl... sinirlerim öyle bozuldu ki anlatamam. yatak odamın bı duvarı yine küf yapmaya başladı onur da yok hepten gerginim yani. evde bi şey dolaşıyor ama hayırlısı :(((

nazar mıdır nedir anlam veremedim. bırazdan usta gelecek de onu beklıyorum.

hayırlar olsun... doğuruyomuydum yoksam kız :deli:

aynen yavruş. bızde eşimle seni ziyarete geliyoruz.. çok iyiydin ama.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benden günahhh gittti canınız çekerse sorumlusu ben değilimmm heeee tamammıı

canım yeşil erik istio işte ya
sulu sulu yemyeşil

yemezsem nolur ya
hani eskiler derya yemezsen bebeğinin bi yerinde onun şekli gibi leke olur diye
bu doğrumu acaba ya
ama bulamıomm yokkkkkkkk

Yok merak etme, ben hamileyken izinsiz birinin bahçesinden birşey yersen izi bebekte çıkar diye biliyorum..Bi de bazı yiyecekleri yedikten sonra ciğer gibi elini sürdüğün yerde çıkarmış..
Çok zor bulunan birşey çekmiş canın :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
BİSİİİİİİ SORUCAAMMMMM!!

bende 3 adet koydum. hatta annem zıbınları giyeceği takımın içine guzelce yerleştirdi. hemşireler öyle istiyormuş.. kenarlarım

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sütün olmazsa daha çok ihtiyacın olcak canım. manuel kullanıp da memnun kalan görmedim. arkadaşım sıkarak daha çok verim alıyorum diyordu...

ilk zaman süt gelişini hızlandırıyor diye aldım bende pompayı. Hele sezeryanda geç geliyor süt pompa gerkli gibi geldi..Ben meme ile ilgili herşeyi aldım; POMPA, SİLİKON GÖGÜS UCU, GÖGÜS UCU ÇIKARICI, GÖGÜS PEDİ, GÖGÜS KREMİ.
Memeye çok yatırım yaptım:)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Yok merak etme, ben hamileyken izinsiz birinin bahçesinden birşey yersen izi bebekte çıkar diye biliyorum..Bi de bazı yiyecekleri yedikten sonra ciğer gibi elini sürdüğün yerde çıkarmış..
Çok zor bulunan birşey çekmiş canın :(

hımmmm
tmmm cnmm

inan varya mevsimindede çok yemem bu meyveyi
ama noluyosa 2 oldu cnm istio ya
ilkinde zar zor bulduk ama şimdi bulmak imkansız yanii

aslında canım istiomu tam bilmiom ama hep aklıma gelio
bide rüyamda gördümmm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet ben 3 adet iç zıbın koydum canım..Aynen teyzenin dediği gibi giydiriyorlar.

yaaaa:acep: niye benii uyarmıyosunnn azoss.. aplamm deel misinn sen benimm. kücügün benn aklımm ermiyo.. tutunn elimden bacılar yol gösterin bana:ninni::ninni: acıların cocugu emrah simosuda yok boynumu bükcektim ama:D

ben koymadım cantaya ama ayarladım.. bak sen bi kontrol et bakim. yoksa bu teyzem rezil eder beni.
kendime
2 gecelik, 1 tk pijama
2 ultra yüksek bel 3 normal olarak toplam 5 külot
2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti
2 cift corap
3_5 gögüs pedi
1 paket gece olanından ped
dis fırcası,macun
makyaj malzemesi
cıkısta giymek için polar tk pijama alıcam
bide sabahlık

bebege de
biberon,emzik
1 triko bi penye battaniye,cıkıs içinde teyzem kadife almıs sarı onu alcam
1 hastahane cıkısı (2 uzun kollu body, 1 tulum, bi alt üst tk, sapka ,eldiven,bide kısa kollu body var)
2 tane düz beyaz tulum içinin sıfır kollu bodysi ,sapkası ve papalarıyla birlikte.
3 tane de cıtcıtlı zıbın body komple acılanlardan.
pişik önleyici krem.
2 cift corap..
ıslak mendili
bezi

ama teyzem dedi ki papalı tek altla zıbın tk mı da koyman lazım. baska da eksigim yok heralde demii

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz mannakkk daha 2 hafta önce kemeraltında gördüm ben yesil erik bi kutuya 3 tane koymus satıyolardı:D bide amerikan pasajı mı ne bi yer varmıs alsancak ta. ordan da bu aylarda karpuz aldıydık gecen sene arkadasın esine.. karpuzun dilimi 30 tl idi erigin kilosu 150:D:D dur ben yarın inince bakayım sana alllahh sini kıyamam yaa.. .:ask::ask:bulursam adres atarsın gönderirim ben. dedim sana söle diye demi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçe dün alışverişte neler aldın nalt baklaım...

eksiklerim vardı yavruş onları tamamladım. ayaklı içlik, çıtçıtlı badi, yenidoğan ıslak mendil aldım yine ne olur ne olmaz dıye ıslak pamuk hastanede kullanamam dıye düşündüm. kendime lansınoh aldım gögüs pedi aldım. bi penye battaniye daha aldım. çorap falan fılan işte.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar