Bölüm sekreteri aradı, kargom gelmiş, kimden acep:2:
Ay hemen bak tansel merak ettim.
Bölüm sekreteri aradı, kargom gelmiş, kimden acep:2:
Aminnnnn ay inşallah Tubiş valla hele saçlı olursa böyle tadından yinmez![]()
Sağol Aslım...Ben sigortalı çalışan değilim kuzum ondan rapor felan yok yani tamamen ayrılıyorum, 4 ay sonra felan başka bir iş bakıcam.
Sağol babuşum, şu an imkanım yok ama akşama o ballı sütü içeyim..Okyanus şeysini ilk kez duyuyorum, nazo da dedi deniz suyu, anlamadım

Ayyy kızlar ne mutlu bişeymiş, iyiki yaptık..
O kadar güzel bir hediyeki ve sıcacık bir yazı..
Ağlarım ama..
Ay öle deme be helal olsun hakkımız geçtiyse ne demek sen de helal et..Kız bi yerlerden girip bizleri haberdar et merak ederiz.
Ben biliyom
Fatma Ana dedim de, ne alaka ise aklıma dün geceki rüyam geldi..
Doktor kontrolüne gidiyorum, Mükerrem bana "2 cm. açılman var yatış veriyorum" diyor..36. haftamdayım bu arada.
"Ayy nasıl kızlara haber vericem şimdi" diye telaş yapıyorum![]()
10 dk. sonra doktor geliyor yine açılmam 4 cm. olmuş, 5 dakika sonra 10 cm..Ama hiçbirşey hissetmiyorum sadece uzanmışım yatağa.."hadi doğuma" diyorlar, ben millete laptop soruyorum, illa size haber verecem![]()
Neyse hiç ıkınmadan yağ gibi kayıp çıkıyor bebeğimAy süper doğurdum ya o ara uyandım size haber veremeden

aa ordada biz geliyoz demi aklına bakalım ciddi ciddi doğum yaprken gelecekmiyiz
azomm inşallah saçlı olur kel doğmaz senin beben
yazdım bak adını sterimar die bir su tamamen doğal sakıncasız yeni dopan bebeğe bile uygulanıyor rahatlıkla 30tl civarı fiyatı ama 1 sene gidiyo çok memnunum ben burnu mükemmel açıyo
kimden kimden meyak ettim
senin totona vururum heee bebenin burnu tıkanınca görürüm seni onun için değmez mi 30tlye kendini düşünmüyosan bebeğini düşün oda kullanır annesi
Doktor kontrolüne gidiyorum, Mükerrem bana "2 cm. açılman var yatış veriyorum" diyor..36. haftamdayım bu arada.
10 dk. sonra doktor geliyor yine açılmam 4 cm. olmuş, 5 dakika sonra 10 cm..Ama hiçbirşey hissetmiyorum sadece uzanmışım yatağa.."hadi doğuma" diyorlar, ben millete laptop soruyorum, illa size haber verecem![]()
Neyse hiç ıkınmadan yağ gibi kayıp çıkıyor bebeğimAy süper doğurdum ya o ara uyandım size haber veremeden
ha haber vermekle bozduk valla.Ben de geçen gün ölsem gitsem,kızlar nolduğunu da bilmez, topiğe girmiyorum sanırlar diye düşünürken yakaladım kendimi.Sıyırıyoruz yavaştan.:acep:Sağol kuşum vermem o kadan para, fatmaanamızınelinin çiçeniii alırım daha iyi
Hayır olsun azoşum....
Aha haber vermekle bozduk valla.Ben de geçen gün ölsem gitsem,kızlar nolduğunu da bilmez, topiğe girmiyorum sanırlar diye düşünürken yakaladım kendimi.Sıyırıyoruz yavaştan.:acep:
Lilacs dan hediyemizi aldım..
Sıcacık sesini duyup teşekkür ettim.
Ama galba uyuyordu rahatsızda ettim ama artık oldu olan.
Akşam resim çekip eklerim, küçük adamıma çok yakışacak bir kıyafet..
kız ewet..hiç topaç kız yokmu acep topikte..
benim bi arkadaşın kızı oldu 4 kiloya yakın doğdu..bizim kilo da anca bize yarasın.. ben kilo kilo alıyorum kızım gram gram...
anladım canım benim...ozaman boşa sıkıntı yapmışsın sen dün çık işte ne güzel beklediğin raporda yoksa annenle vakit geçir kuşum az bişey kaldı zaten sizin doğuma hayırlısı olsun canım yaaa 4 aya kadar daha güzel bir şey bulursun bakarsın meleklerimiz bize şans getirecek kesinnn
arada girer haber veririm bakarım neler olmuş diye inş..evde olmak nasıl bi duygu acep çok heyecanlıyım
aa ordada biz geliyoz demi aklına bakalım ciddi ciddi doğum yaprken gelecekmiyiz
calmişim senin bugün işte son gününmüş değilmi canım...evde net yoktu seninde benim gibi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.belki bizim niyetimizle alırsın eve bir vınhaber ver ama haaa habersiz bırakma bizleri