2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

azomm geçmiş olsun günaydın balım sen dünkü duayı karıştırdın aceba o mu yaramadı sana :acep:

heh işte hayalimdeki kız çocukk şu güselliğe bak mini etekli uzun saçlı güleç yüzlü inşallah kızım olursa çok bilmiş zilli ve çıtı pıtı olur:ask:

inşallah seninde 2.ciye olur böle bi kızın canım benim.küçükkende giydirmeye bayılırdım ireme minileri şimdide.gerçi bu ara babadan hafif vetolar alıyoruz ama idare ediyoruz işte..
arkadaki adam kim nazo:D
fenni sünnetçi -kop-kop kuzeni sünnet olacaktı onu kestirmeyi beklerken bahcedeyiz canım o da sünnetçimizz..
haha yamukluk var demedim kız duruşu anlamadım dedim :D
şimdi anladım bak orjinali gelince kafayı çok öne itmiş :)
bu arada avatırındaki yeni resim de muhteşem çok güzel bi kızın var maşallah sübanallah

saol canımm.irem poz vericem diye sekilden sekle girer rahat dursa daha güzel cıkacak oysa..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım çok çok geçmiş olsun.Bizleri haberdar et imkanın varsa.
Yok canım şu an normal gözüküyor doğum şeklim..Ama ben 15 Ocaktan sonrası çabuk geçer diye 15 Ocak üzerinden hesaplıyorum kalan günü :)

Hem de nasıl sertleşme, yamulma...Çokta sık oluyor :iyyyy:

Nere kız, daha çalışmıcan mı izne mi ayrılıyorsun?

Günaydın Nazom, hayırlı tatlı haberlerle gel inşallah

Hepinize günaydın kızlar..Nezle oldum :( Çok halsizim.

Geçmiş olsun azom.Benim mucize formülü dene sen de.Sıcak süt+bal+tarçın :)
Okyanus suyu alırsan dikkat et ama, geçen bir tanesinin prospektüsünde gördüm hamileler kullanamaz yazıyordu....

Benim karnım da yamuluyo bu arada.Geçen tuvalete kalktım sağ göğsümün altında bi yumru var, sert sert.Bu ne dedim bi elledim,elime ayak geldi resmen :D

aynen balım her bebekte farklı etki yaratıyo bezler kardeşlerimin birinde devamlı prma kullandık ötekine hep yara yapıyodu canbebe daha yaradı düşün yane belli olmuyo
şimdi onu bende hatırlayamadım ama molpedinki öle yeşil turuncu ilk günden beri çokta memnunum

Buldum buldum libresse :)
Eskiden vardı da şimdi yok sanırım Türkiyede.Çok iyi geliyodu o bana hiç kaşıntı yara yapmıyodu.
Kotex de iyi şimdi, pamuklu ya.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
inşallah seninde 2.ciye olur böle bi kızın canım benim.küçükkende giydirmeye bayılırdım ireme minileri şimdide.gerçi bu ara babadan hafif vetolar alıyoruz ama idare ediyoruz işte..

fenni sünnetçi -kop-kop kuzeni sünnet olacaktı onu kestirmeyi beklerken bahcedeyiz canım o da sünnetçimizz..

saol canımm.irem poz vericem diye sekilden sekle girer rahat dursa daha güzel cıkacak oysa..

Çok tatlı maşallah nazom ya,Rabbim esirgesin
Kuzeni de aynı kızımın kuzenine benziyo bu kadar olmaz.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayyy inşallah bu kadar güsel kızım olsun daha ne isterim allahtan maşallah bende bayılıyorumda benim adam korkarım daha kundaktayken teseddüre sokcak bebemi bana diyo aklı başına gelince mini etek giydirme en fazla 2 yaşına kadar giyinebilir diyo esas ondan sonrası tatlı oluyo bakalım o günleri bi görelimde rabbim nasip etsin belkim o saman babamızın fikri değişir şimdilik oğlanı büyütelim oğlanda babasına çekerse vay anamm kızmın haline :iyyyy:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Canım çok çok geçmiş olsun.Bizleri haberdar et imkanın varsa.
Yok canım şu an normal gözüküyor doğum şeklim..Ama ben 15 Ocaktan sonrası çabuk geçer diye 15 Ocak üzerinden hesaplıyorum kalan günü :)

Hem de nasıl sertleşme, yamulma...Çokta sık oluyor :iyyyy:

Nere kız, daha çalışmıcan mı izne mi ayrılıyorsun?

Günaydın Nazom, hayırlı tatlı haberlerle gel inşallah

Hepinize günaydın kızlar..Nezle oldum :( Çok halsizim.

gidiyoum azom bugün son günüm hakkınızı helal edin..kendimi ölcek gibi hissettim bi kötü oldum:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azommm avatardaki oğlan çok tatlı inşallah senin kuzeyde böle olur yeirm totosunu

Aminnnnn ay inşallah Tubiş valla hele saçlı olursa böyle tadından yinmez :D

ayyy çok sevindim valla canım yaaa raporunu bozdurmayacaksın değilmi ama raporlu gözükeceksin hala

Sağol Aslım...Ben sigortalı çalışan değilim kuzum ondan rapor felan yok yani tamamen ayrılıyorum, 4 ay sonra felan başka bir iş bakıcam.

Geçmiş olsun azom.Benim mucize formülü dene sen de.Sıcak süt+bal+tarçın :)
Okyanus suyu alırsan dikkat et ama, geçen bir tanesinin prospektüsünde gördüm hamileler kullanamaz yazıyordu....
.

Sağol babuşum, şu an imkanım yok ama akşama o ballı sütü içeyim..Okyanus şeysini ilk kez duyuyorum, nazo da dedi deniz suyu, anlamadım :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok güzel ve ucuz canım

hayırlı haberlere gel inşallah nazo
ya sana hep bişey sorcam unutuyom
avatarındaki irem'in resimdeki duruşu nasıl bana mı değişiik geliyor anlamıyorum bakıyom bakıom

günaydınn :D

:D canım o resimin orjinalinde iremin kolunun altında halasının oğlu var ona sarılmış kolunun altına almış.resim sığmayınca öle küçülttüm.sen deyince daha dikkatli baktım hakikaten bebem yamuk duruyo baska resim buluyum ben oraya mucukss:sila:

resmin orjinalini eklesem anlarmısın acaba :D kızımda bi yamukluk yok hayatım poz veremiyo benim zilli

Yamukluk HaYaTiM'de nazom ya :D Neresini anlamamış bu resmin ben de onu anlamadım :D

haha yamukluk var demedim kız duruşu anlamadım dedim :D
şimdi anladım bak orjinali gelince kafayı çok öne itmiş :)
bu arada avatırındaki yeni resim de muhteşem çok güzel bi kızın var maşallah sübanallah

tanselim irem 2003 temmuz doğumlu.8,5 oluyor sanırsam.ona kalırsa 9 ama :D aminn herkesin evladını esirgesin allahım..

ne bilim canım yaa.anlamadım diyoo duruyoo :D gece yoğun calıstı sanırsam hahahaha-kop uyanamadı daha galibaa

ben yamukluk var demedim ki konunu ortasından dalınca böyle karmaşa oluyor işte :)
orijinalinden anlaşılıyor ama avatarındakin de bi enteresanlık vardı

yoruma açık :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Buldum buldum libresse :)
Eskiden vardı da şimdi yok sanırım Türkiyede.Çok iyi geliyodu o bana hiç kaşıntı yara yapmıyodu.
Kotex de iyi şimdi, pamuklu ya.

heh hatırladım normaldir balım cildin hassas demekki :eek:ys:

azooo okyanus suyu kullanacaksanız kendiniz ve bebeğiniz için en doğalı hiç karışımsız bir sprey var sterimar biraz pahalı ama mükemmel (29-30tl)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

heh hatırladım normaldir balım cildin hassas demekki :eek:ys:

azooo okyanus suyu kullanacaksanız kendiniz ve bebeğiniz için en doğalı hiç karışımsız bir sprey var sterimar biraz pahalı ama mükemmel (29-30tl)

Sağol kuşum vermem o kadan para, fatmaanamızınelinin çiçeniii alırım daha iyi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aminnnnn ay inşallah Tubiş valla hele saçlı olursa böyle tadından yinmez :D

Sağol babuşum, şu an imkanım yok ama akşama o ballı sütü içeyim..Okyanus şeysini ilk kez duyuyorum, nazo da dedi deniz suyu, anlamadım :D
azomm inşallah saçlı olur kel doğmaz senin beben
yazdım bak adını sterimar die bir su tamamen doğal sakıncasız yeni dopan bebeğe bile uygulanıyor rahatlıkla 30tl civarı fiyatı ama 1 sene gidiyo çok memnunum ben burnu mükemmel açıyo
Bölüm sekreteri aradı, kargom gelmiş, kimden acep:2:

kimden kimden meyak ettim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar