anlatmana rağmen yok yine anlayamadım ne şekil durduğunu
SAT'a göre
aslı benim 27+0da 1032
32de 2092
35te 2770ti galiba
2092-1032=1060 gr 1 ayda 1 kilo mu almış vay anasını benimki de 700 gram almıştı kılçığım..
anlatmana rağmen yok yine anlayamadım ne şekil durduğunu
SAT'a göre
aslı benim 27+0da 1032
32de 2092
35te 2770ti galiba
ben yamukluk var demedim ki konunu ortasından dalınca böyle karmaşa oluyor işte
orijinalinden anlaşılıyor ama avatarındakin de bi enteresanlık vardı
azomm geçmiş olsun günaydın balım sen dünkü duayı karıştırdın aceba o mu yaramadı sana :acep:
heh işte hayalimdeki kız çocukk şu güselliğe bak mini etekli uzun saçlı güleç yüzlü inşallah kızım olursa çok bilmiş zilli ve çıtı pıtı olur:ask:
fenni sünnetçiarkadaki adam kim nazo

kuzeni sünnet olacaktı onu kestirmeyi beklerken bahcedeyiz canım o da sünnetçimizz..yamukluk var demedim kız duruşu anlamadım dedim
şimdi anladım bak orjinali gelince kafayı çok öne itmiş
bu arada avatırındaki yeni resim de muhteşem çok güzel bi kızın var maşallah sübanallah
Konuştum konuştum tatlımAma duayı okumadım, sağolsun hoş karşıladı cumartesi son iş günüm
Canım çok çok geçmiş olsun.Bizleri haberdar et imkanın varsa.
Yok canım şu an normal gözüküyor doğum şeklim..Ama ben 15 Ocaktan sonrası çabuk geçer diye 15 Ocak üzerinden hesaplıyorum kalan günü
Hem de nasıl sertleşme, yamulma...Çokta sık oluyor :iyyyy:
Nere kız, daha çalışmıcan mı izne mi ayrılıyorsun?
Günaydın Nazom, hayırlı tatlı haberlerle gel inşallah
Hepinize günaydın kızlar..Nezle oldumÇok halsizim.
aynen balım her bebekte farklı etki yaratıyo bezler kardeşlerimin birinde devamlı prma kullandık ötekine hep yara yapıyodu canbebe daha yaradı düşün yane belli olmuyo
şimdi onu bende hatırlayamadım ama molpedinki öle yeşil turuncu ilk günden beri çokta memnunum
inşallah seninde 2.ciye olur böle bi kızın canım benim.küçükkende giydirmeye bayılırdım ireme minileri şimdide.gerçi bu ara babadan hafif vetolar alıyoruz ama idare ediyoruz işte..
fenni sünnetçikuzeni sünnet olacaktı onu kestirmeyi beklerken bahcedeyiz canım o da sünnetçimizz..
saol canımm.irem poz vericem diye sekilden sekle girer rahat dursa daha güzel cıkacak oysa..
inşallah seninde 2.ciye olur böle bi kızın canım benim.küçükkende giydirmeye bayılırdım ireme minileri şimdide.gerçi bu ara babadan hafif vetolar alıyoruz ama idare ediyoruz işte..
fenni sünnetçikuzeni sünnet olacaktı onu kestirmeyi beklerken bahcedeyiz canım o da sünnetçimizz..
saol canımm.irem poz vericem diye sekilden sekle girer rahat dursa daha güzel cıkacak oysa..
Canım çok çok geçmiş olsun.Bizleri haberdar et imkanın varsa.
Yok canım şu an normal gözüküyor doğum şeklim..Ama ben 15 Ocaktan sonrası çabuk geçer diye 15 Ocak üzerinden hesaplıyorum kalan günü
Hem de nasıl sertleşme, yamulma...Çokta sık oluyor :iyyyy:
Nere kız, daha çalışmıcan mı izne mi ayrılıyorsun?
Günaydın Nazom, hayırlı tatlı haberlerle gel inşallah
Hepinize günaydın kızlar..Nezle oldumÇok halsizim.
azommm avatardaki oğlan çok tatlı inşallah senin kuzeyde böle olur yeirm totosunu
ayyy çok sevindim valla canım yaaa raporunu bozdurmayacaksın değilmi ama raporlu gözükeceksin hala
Geçmiş olsun azom.Benim mucize formülü dene sen de.Sıcak süt+bal+tarçın
Okyanus suyu alırsan dikkat et ama, geçen bir tanesinin prospektüsünde gördüm hamileler kullanamaz yazıyordu....
.
çok güzel ve ucuz canım
hayırlı haberlere gel inşallah nazo
ya sana hep bişey sorcam unutuyom
avatarındaki irem'in resimdeki duruşu nasıl bana mı değişiik geliyor anlamıyorum bakıyom bakıom
günaydınn
canım o resimin orjinalinde iremin kolunun altında halasının oğlu var ona sarılmış kolunun altına almış.resim sığmayınca öle küçülttüm.sen deyince daha dikkatli baktım hakikaten bebem yamuk duruyo baska resim buluyum ben oraya mucukss:sila:
resmin orjinalini eklesem anlarmısın acabakızımda bi yamukluk yok hayatım poz veremiyo benim zilli
Yamukluk HaYaTiM'de nazom yaNeresini anlamamış bu resmin ben de onu anlamadım
yamukluk var demedim kız duruşu anlamadım dedim
şimdi anladım bak orjinali gelince kafayı çok öne itmiş
bu arada avatırındaki yeni resim de muhteşem çok güzel bi kızın var maşallah sübanallah
tanselim irem 2003 temmuz doğumlu.8,5 oluyor sanırsam.ona kalırsa 9 amaaminn herkesin evladını esirgesin allahım..
ne bilim canım yaa.anlamadım diyoo duruyoogece yoğun calıstı sanırsam
uyanamadı daha galibaa
ben yamukluk var demedim ki konunu ortasından dalınca böyle karmaşa oluyor işte
orijinalinden anlaşılıyor ama avatarındakin de bi enteresanlık vardı
gidiyoum azom bugün son günüm hakkınızı helal edin..kendimi ölcek gibi hissettim bi kötü oldum
Bölüm sekreteri aradı, kargom gelmiş, kimden acep:2:
Buldum buldum libresse
Eskiden vardı da şimdi yok sanırım Türkiyede.Çok iyi geliyodu o bana hiç kaşıntı yara yapmıyodu.
Kotex de iyi şimdi, pamuklu ya.
2092-1032=1060 gr 1 ayda 1 kilo mu almış vay anasını benimki de 700 gram almıştı kılçığım..
heh hatırladım normaldir balım cildin hassas demekkiys:
azooo okyanus suyu kullanacaksanız kendiniz ve bebeğiniz için en doğalı hiç karışımsız bir sprey var sterimar biraz pahalı ama mükemmel (29-30tl)
azomm inşallah saçlı olur kel doğmaz senin bebenAminnnnn ay inşallah Tubiş valla hele saçlı olursa böyle tadından yinmez![]()
Sağol babuşum, şu an imkanım yok ama akşama o ballı sütü içeyim..Okyanus şeysini ilk kez duyuyorum, nazo da dedi deniz suyu, anlamadım
Bölüm sekreteri aradı, kargom gelmiş, kimden acep:2:
ama seninki kız değil mi
erkekler sanki daha fazla alıyo
Sağol kuşum vermem o kadan para, fatmaanamızınelinin çiçeniii alırım daha iyi