çok güzel ve ucuz canım
hayırlı haberlere gel inşallah nazo
ya sana hep bişey sorcam unutuyom
avatarındaki irem'in resimdeki duruşu nasıl bana mı değişiik geliyor anlamıyorum bakıyom bakıom
Alıyorum o zaman
çok güzel ve ucuz canım
avatarındaki irem'in resimdeki duruşu nasıl bana mı değişiik geliyor anlamıyorum bakıyom bakıom
günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım
benim karnım gün içinde hep sert, daha doğrusu sertleşiyor, yalancı doğum sancısı diyorlar, aralıkları sık ama sancı olmadığı için bir şey yoktur diye düşünmeye çalışıyorum :iyyyy:
geçmiş olsun, inşallah geçer, ben de olmadı hiç.
o çıtçıtlı body 44 cm ama, benim bebeğim zaten 48 cmmiş şu an.
günaydın
benim bir haftadır öyle, gece de gündüz de.... sizin de olmaya başladıysa korkmasam mı acaba?
günaydınlar
günaydın kızlarrr.....hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyorum
bluşum geldim gelince ses ver demişsin ses bir kiiiiii
Ekli dosyayı görüntüle 10032
Kızlar bu takım nasıl? 9 ay için alıyım diyorum, yaza rahatça giyer bebişim inşallah..Fiyatta 14.90 YTL..
hadi hayırlı haberler getir ipek tultandan bize nazommm :ask:günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım
hoşgeldin bebişm günaydıngünaydın kızlarrr.....hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyorum
Bizim azoyla 1-2 gün farkımız olması lazım...Ama doktor 23 ocaka bile erken dedi benim için.Sezoş olsa bile.26-27 gibidir uygunu demişti.Bilemiyorum artık.
SAT'a göre 28 ocak benim de, geç döllenme diye 1-2 şubat veriyorlar.
Bizim azoyla 1-2 gün farkımız olması lazım...Ama doktor 23 ocaka bile erken dedi benim için.Sezoş olsa bile.26-27 gibidir uygunu demişti.Bilemiyorum artık.
SAT'a göre 28 ocak benim de, geç döllenme diye 1-2 şubat veriyorlar.
günaydınnGünaydın...
çok güzel ve ucuz canım
Az kaldı babuşum ya...
Heyecan yapıyom ben..
Bu arada dün prima bez aldım. 3-6 kg ağırlık için, maviyeşil yüzlü olanlardan. Bide yeni bir ürün galiba beyaz yüzlü vardı, ıslak kakayı emiyormuş. İlk aylar zaten sıkça değiştiririm diye düşünüyorum.
Benim aldığımda 86 adet var 22 YTL idi, yeni üründe 64 adet var 23 YTL idi. Bende ekonomik bir bez alışverişi yaptım
Bende 5 Şubat 40 haftayı doldurduğum tarih.. Bakalım kısmet şaka maka az kaldı..
bende bu ay alcam 86lı olandan bakayım 2-5 kg mu 3-6 kg bu dediğin yani 1 numra ve 2 numara var die biliyorum primada 2 numara oldukça büyük geliyo bebelere
günaydın kızlarrr.....hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyorum
kızlaraaaaaaar siizn tickerlar sata göre mi ultrasona göre mi:sok:sok
29+5mişsin canım...29+3te gittin o zaman doktora da.
Benim 28+6da 1334 gram çıkmış kızım...
Boyu da 39 cm yaklaşık.
Arada 4 gün filan varken ölçülmüş nerdeyse aynı yani.Korkacak bişi yok.....
Benim doktoruma göre kızım uzun ve biraz zayıf bebek, ama bazı internet sitelerine göre kilosu normal.
Bu ölçümden sonra 34e kadar zayıf seyretti, 34te kilosu toparladı.
Ete yüklendim o haftalar.
Daha sonraki takiplerim şöyle :
30+3te 1635 gram ve yaklaşık 41 cm
32+1 yaklaşık 1900-2000 gram ve 45 cm
34+2de 2500 gram ve yaklaşık 47,5-48 cm
Az kaldı babuşum ya...
Heyecan yapıyom ben..
Bu arada dün prima bez aldım. 3-6 kg ağırlık için, maviyeşil yüzlü olanlardan. Bide yeni bir ürün galiba beyaz yüzlü vardı, ıslak kakayı emiyormuş. İlk aylar zaten sıkça değiştiririm diye düşünüyorum.
Benim aldığımda 86 adet var 22 YTL idi, yeni üründe 64 adet var 23 YTL idi. Bende ekonomik bir bez alışverişi yaptım
kızlaraaaaaaar siizn tickerlar sata göre mi ultrasona göre mi:sok:sok
Canım 3-6 kg. banada daha rahat olur gibime geldi..Baktım büyük geliyor hemen 2-5 kg aldırırım. 3-6 kg elimde kalsada sonrasında kullanılır ama küçük olan kullanılmaz diye düşündüm..
İşte babuşum ne güzel bilgilendiriyor..
Bayılıyorum sana:heyo:
29+5mişsin canım...29+3te gittin o zaman doktora da.
Benim 28+6da 1334 gram çıkmış kızım...
Boyu da 39 cm yaklaşık.
Arada 4 gün filan varken ölçülmüş nerdeyse aynı yani.Korkacak bişi yok.....
Benim doktoruma göre kızım uzun ve biraz zayıf bebek, ama bazı internet sitelerine göre kilosu normal.
Bu ölçümden sonra 34e kadar zayıf seyretti, 34te kilosu toparladı.
Ete yüklendim o haftalar.
Daha sonraki takiplerim şöyle :
30+3te 1635 gram ve yaklaşık 41 cm
32+1 yaklaşık 1900-2000 gram ve 45 cm
34+2de 2500 gram ve yaklaşık 47,5-48 cm
sonrasında kullanılır doğru diyosun fakat bebegün totosunda torba gibi sarkmasın bez sarsın vucudunu 2 ay sonuna kadar yenıdoğan (2-5kg) rahatlıkla kullanılıyo aklında olsun bebeşim alt komşumun bebeği 3,250 dünyaya geldi 2 aydan fazla kullandı yeni doğanı sonra değiştirdi kg göre takip etmiycen bebenin belinin kavuşmasına göre bakcekmişiz
ayyy canım anormal bir şey yok diyorsun ozaman benim doktorum panikletti beni işte sinir oldum yaa gerçi kötü bişey demedi biraz geride kalmış kg su dedi baktı ben iyice üzülüyorum düzeltti ama iş işten geçmişti benim için
iyi sılayla çok fark yokmuş arasında bende başladım ete süte yeniden yüklendim bakalım inşallah faydasını görürüm balım
çok sağolasın bana yardımcı olduğun ve içimi rahatlattığın için canım benimmm:ask::ask: