2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım

Günaydın nazom...Hayırlı haberlerle gel inşallah hadi bakalım :ask:

benim karnım gün içinde hep sert, daha doğrusu sertleşiyor, yalancı doğum sancısı diyorlar, aralıkları sık ama sancı olmadığı için bir şey yoktur diye düşünmeye çalışıyorum :iyyyy:

geçmiş olsun, inşallah geçer, ben de olmadı hiç.

o çıtçıtlı body 44 cm ama, benim bebeğim zaten 48 cmmiş şu an.

günaydın :)

benim bir haftadır öyle, gece de gündüz de.... sizin de olmaya başladıysa korkmasam mı acaba?

günaydınlar :)

Gün içinde de oluyor benim ama gece daha çok sanki.
NST'de de sancı beklediğim halde çıkmadı.Demek ki normal tatlım.

günaydın kızlarrr.....hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyorum:D:D
bluşum geldim gelince ses ver demişsin ses bir kiiiiii:):)

Günaydın canım.Sen tam kaçtın şimdi, doktora kaçta gitmiştin?
Ona göre bakayım en yakın usg'ye.

Ekli dosyayı görüntüle 10032

Kızlar bu takım nasıl? 9 ay için alıyım diyorum, yaza rahatça giyer bebişim inşallah..Fiyatta 14.90 YTL..

Bence çok sevimli canım, fiyatı da uygunmuş.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım
hadi hayırlı haberler getir ipek tultandan bize nazommm :ask:
hoşgeldin bebişm günaydın
Bizim azoyla 1-2 gün farkımız olması lazım...Ama doktor 23 ocaka bile erken dedi benim için.Sezoş olsa bile.26-27 gibidir uygunu demişti.Bilemiyorum artık.
SAT'a göre 28 ocak benim de, geç döllenme diye 1-2 şubat veriyorlar.

hımmm son 1 ay aman yarabbim çok heyecanlı olmalı babuşşş ben bu kadar gerginken karnım vs 1 aylık farklılığı düşünemiyorum çok heyecanlı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bizim azoyla 1-2 gün farkımız olması lazım...Ama doktor 23 ocaka bile erken dedi benim için.Sezoş olsa bile.26-27 gibidir uygunu demişti.Bilemiyorum artık.
SAT'a göre 28 ocak benim de, geç döllenme diye 1-2 şubat veriyorlar.

Az kaldı babuşum ya...
Heyecan yapıyom ben..
Bu arada dün prima bez aldım. 3-6 kg ağırlık için, maviyeşil yüzlü olanlardan. Bide yeni bir ürün galiba beyaz yüzlü vardı, ıslak kakayı emiyormuş. İlk aylar zaten sıkça değiştiririm diye düşünüyorum.
Benim aldığımda 86 adet var 22 YTL idi, yeni üründe 64 adet var 23 YTL idi. Bende ekonomik bir bez alışverişi yaptım:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın LİLACS cnm hoşgeldin seni hep atlıyo gibi hissediyorum kendimi yazı karakterini daha janjanlı bişi yaparmısın gözüm görmiyi :uzgun:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınn :D
çok güzel ve ucuz canım

hayırlı haberlere gel inşallah nazo
ya sana hep bişey sorcam unutuyom
avatarındaki irem'in resimdeki duruşu nasıl bana mı değişiik geliyor anlamıyorum bakıyom bakıom

:D canım o resimin orjinalinde iremin kolunun altında halasının oğlu var ona sarılmış kolunun altına almış.resim sığmayınca öle küçülttüm.sen deyince daha dikkatli baktım hakikaten bebem yamuk duruyo baska resim buluyum ben oraya mucukss:sila:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Az kaldı babuşum ya...
Heyecan yapıyom ben..
Bu arada dün prima bez aldım. 3-6 kg ağırlık için, maviyeşil yüzlü olanlardan. Bide yeni bir ürün galiba beyaz yüzlü vardı, ıslak kakayı emiyormuş. İlk aylar zaten sıkça değiştiririm diye düşünüyorum.
Benim aldığımda 86 adet var 22 YTL idi, yeni üründe 64 adet var 23 YTL idi. Bende ekonomik bir bez alışverişi yaptım:)

bende bu ay alcam 86lı olandan bakayım 2-5 kg mu 3-6 kg bu dediğin yani 1 numra ve 2 numara var die biliyorum primada 2 numara oldukça büyük geliyo bebelere

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende bu ay alcam 86lı olandan bakayım 2-5 kg mu 3-6 kg bu dediğin yani 1 numra ve 2 numara var die biliyorum primada 2 numara oldukça büyük geliyo bebelere

Canım 3-6 kg. banada daha rahat olur gibime geldi..Baktım büyük geliyor hemen 2-5 kg aldırırım. 3-6 kg elimde kalsada sonrasında kullanılır ama küçük olan kullanılmaz diye düşündüm..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

29+5mişsin canım...29+3te gittin o zaman doktora da.
Benim 28+6da 1334 gram çıkmış kızım...
Boyu da 39 cm yaklaşık.
Arada 4 gün filan varken ölçülmüş nerdeyse aynı yani.Korkacak bişi yok.....
Benim doktoruma göre kızım uzun ve biraz zayıf bebek, ama bazı internet sitelerine göre kilosu normal.
Bu ölçümden sonra 34e kadar zayıf seyretti, 34te kilosu toparladı.
Ete yüklendim o haftalar.
Daha sonraki takiplerim şöyle :
30+3te 1635 gram ve yaklaşık 41 cm
32+1 yaklaşık 1900-2000 gram ve 45 cm
34+2de 2500 gram ve yaklaşık 47,5-48 cm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sat a göre aslında ultrasona göre diye bişi yokmuş kızlar gamzecim öle dedi geçenlerde yani bebeğin gelişimine göre değil biz doğum zamnını her zaman sata göre alırız diyolar sancı tutar bebek gelir o ayrı bşi ama haftası öyle hesaplanırmış bebek iriliğe göre ultrason haftası die bir tabir varmış ama doğumla alakası yok bunun

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Boyu da 39 cm yaklaşık.
Benim doktoruma göre kızım uzun ve biraz zayıf bebek, ama bazı internet sitelerine göre kilosu normal.

:)
İşte babuşum ne güzel bilgilendiriyor..
Bayılıyorum sana:heyo:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Az kaldı babuşum ya...
Heyecan yapıyom ben..

Ben düşünmemeye çalışıyorum.Ama geçen eşim hastanenin önünden geçerken, bir akşam trafik yokken bi tatbikat yapalım, geldiğimiz rotayı da navigasyona kaydedelim heyecandan yolumu bilemezsem bi de deyince içim bi tuhaf oldu :ates: heyecanlandım....

kızlaraaaaaaar siizn tickerlar sata göre mi ultrasona göre mi:sok:sok

Benimki ultrasona göre canım.SAT'a göre daha ilerdeyim aslında 4-5 gün kadar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canım 3-6 kg. banada daha rahat olur gibime geldi..Baktım büyük geliyor hemen 2-5 kg aldırırım. 3-6 kg elimde kalsada sonrasında kullanılır ama küçük olan kullanılmaz diye düşündüm..

sonrasında kullanılır doğru diyosun fakat bebegün totosunda torba gibi sarkmasın bez sarsın vucudunu 2 ay sonuna kadar yenıdoğan (2-5kg) rahatlıkla kullanılıyo aklında olsun bebeşim alt komşumun bebeği 3,250 dünyaya geldi 2 aydan fazla kullandı yeni doğanı sonra değiştirdi kg göre takip etmiycen bebenin belinin kavuşmasına göre bakcekmişiz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Boyu da 39 cm yaklaşık.

ayyy canım anormal bir şey yok diyorsun ozaman benim doktorum panikletti beni işte sinir oldum yaa gerçi kötü bişey demedi biraz geride kalmış kg su dedi baktı ben iyice üzülüyorum düzeltti ama iş işten geçmişti benim için:(:(
iyi sılayla çok fark yokmuş arasında bende başladım ete süte yeniden yüklendim bakalım inşallah faydasını görürüm balım:)
çok sağolasın bana yardımcı olduğun ve içimi rahatlattığın için canım benimmm:ask::ask:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

sonrasında kullanılır doğru diyosun fakat bebegün totosunda torba gibi sarkmasın bez sarsın vucudunu 2 ay sonuna kadar yenıdoğan (2-5kg) rahatlıkla kullanılıyo aklında olsun bebeşim alt komşumun bebeği 3,250 dünyaya geldi 2 aydan fazla kullandı yeni doğanı sonra değiştirdi kg göre takip etmiycen bebenin belinin kavuşmasına göre bakcekmişiz

Hımm bakalım eğer büyük gelirse bende 2-5 kg alayım.. Yoksa şimdidenmi alsam. Bi zararım olmaz. İlk doğduklarında günde 8 bez değiştiryorlarmış:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyy canım anormal bir şey yok diyorsun ozaman benim doktorum panikletti beni işte sinir oldum yaa gerçi kötü bişey demedi biraz geride kalmış kg su dedi baktı ben iyice üzülüyorum düzeltti ama iş işten geçmişti benim için:(:(
iyi sılayla çok fark yokmuş arasında bende başladım ete süte yeniden yüklendim bakalım inşallah faydasını görürüm balım:)
çok sağolasın bana yardımcı olduğun ve içimi rahatlattığın için canım benimmm:ask::ask:

Sizin kızlar doğuştan manken olmaya niyetli:)
Topiğin oğluşarıda iri kıyım olcak galiba:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar