2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Siz peynire para vermiyonuzdur dimi?
Maaşı peynir olarak veriyolarmış eheehhe:lululu:

He mesela süt de net dimi.Bi kere pınar süt almıştım, skt geçmemiş olmasına rağmen bir yudum aldığımda zehir içtim sandım.Sonra baktım içini açıp pelte pelte olmuştu...

avans isteyince de tartıp veriyorlar:D
süt de net kuzu.. basına geleni ben de yaşadım iğrenç...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bilemedim yemem lasımmm bacım ismini duydum sanki ama çok bilindik marka söledim cnm bende küçük firmalardanda dolu bu işi güsel yapan ama her yerde bulamaslarr bacım gönderde yiyek o saman altınköy die bir firmada çalıştım oranında kaşarı üstüne tanımıyorum hile hurda gram yok tostun içinde çorbalarda güvenle ye ki bilirsin kaşarı yane bir işletmenin çöp öğütücüsüdür içinde ne ararsan vardır lordan tutta terayağı margarin ne biliyim yoğurt bir sürü eritme tuzu içime sindirerek yiyemediğim tek peynir çeşiti

güsel eker ii markadır ama biizm türk milleti die tabir ettiğimiz bi damak tadımız var ekerinki biraz ekşimsidir bide altınkılıcı bulursan dene lezzet farkını gör mesela çoğu firma ayranı süte ayran kültürü katarak yapar bu konuda sütaş türk damak tadını kullanır yoğurttan ayran yapar ;) bu tarz şeylerr

sağlık olarak diyceksen mikrobiyolojik yönden kültürlü peynir pastörize sütten yapıldığı için daha sağlıklıdır şüphen olmasın fakat gelelim vucut olarak hangisi faydalı diyceksen ısıl işlem görmemiş peynir daha iyidir kalsıyum olduğu gibi içindedir tüm faydalı bakterileri alırsın fakat bu konuda şayet 4 aydan az bekletilmiş peynir ise işte orda karışıklık başlar mikrop alırsın o sebepten klasik peyniri asla pazardan almam çünkü bilinmedik markaların şeylerini satıyolar denetim yok şartlara uygunmu değilmi acaba o kadar bekletilip olgunlaştırılmışmı bilemiyoruz bu sebepten bilindik markaların klasik peynirlerini alcaksan korkma evet klasik ezine peyniri gibi tabir edilen klasik o klasik doğrudur simurcum aydınlattım mı ?

taze kaşar mı eski kaşar mı?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kız azeeeee gözünaydın demin alıntı yapmıştım çıkmadı galiba unuttum sonra da ay acaba yazdım da mı unuttum neseeee hangisiyse hangisi hadi bakalım sıra bize gelsin artık :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hmmm teşekkür ederim Lidoşuuuum, ben yoğurt ve tereyağda vakfıkebiri, peynirde uğuray ı, sütte de sek sütü de seviyorum :) Ama daha istediğim gibi bi tulum bulamadım...

Aaaa ondan Ankarada nerde satılıyor biliyo musun tatlım? Alıp denemek isterim...

Aboooooo ben senin sözünü tutarsam adamla 1 senedir kardeş kardeş yaşıyo oluruz :sok:sok

büyük bi şarküteri de vardı ben öğrenip haber veririm sana yarın inş..peynirimiz azcık pahalı emme..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sağlık olarak diyceksen mikrobiyolojik yönden kültürlü peynir pastörize sütten yapıldığı için daha sağlıklıdır şüphen olmasın fakat gelelim vucut olarak hangisi faydalı diyceksen ısıl işlem görmemiş peynir daha iyidir kalsıyum olduğu gibi içindedir tüm faydalı bakterileri alırsın fakat bu konuda şayet 4 aydan az bekletilmiş peynir ise işte orda karışıklık başlar mikrop alırsın o sebepten klasik peyniri asla pazardan almam çünkü bilinmedik markaların şeylerini satıyolar denetim yok şartlara uygunmu değilmi acaba o kadar bekletilip olgunlaştırılmışmı bilemiyoruz bu sebepten bilindik markaların klasik peynirlerini alcaksan korkma evet klasik ezine peyniri gibi tabir edilen klasik o klasik doğrudur simurcum aydınlattım mı ?

Eeeet süper aydınlatıcı oldu, bunları akşama tekrar bi daha okiciiim kafama iyce bi kazınsınlar :D Teşekkür ederim Lidoşum...:ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
avans isteyince de tartıp veriyorlar:D
süt de net kuzu.. basına geleni ben de yaşadım iğrenç...

Ehehehehe :)
Ama ne güzel ya peyniri severim, sizin şirkette aç kalmazsın, karnın acıktı mı git ekmek arası yap :)
Oh mis..
Stajlarımdan birini Eti’de yapmıştım, akşama kadar kek,çubuk,bisküvi yerdik :)

ovmaç?

ay ben bi de hellime bayılırım kızartacan onu offf

Ovmaç çorbası, yöresel bi çorba. Hazır çorbalarda da var hatta. Annem ev tipi yapmış tabi.
Yayla çorbası gibi ama pirinç yerine, sert bir hamur yoğurup minik minik koparıp onu koyuyosun.

güzel menü benimde mercimek çorbam var yanına mücver ve biber kızartayım diyorum salata da yapayım yeter heralde

Aaaa mücvere de bayılırım, biber kızartmasına da.
Bol yoğurtlu…
Domatesli de olur.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
herkese iyi akşamlar mutfağa geçeyim kızlar öptüm sizi

Güle güle Laylam gene gel... :)

Kızlar kızlar yetişin gari bişe sorcam; benim kızım göbek deliğimin hizasında oynuyordu hep. 2 gündür pek bi sessiz sakindi. Şimdi göbek deliğimin 3-4 cm aşağısında hareket ediyo. Bide hep çişim var gibi şeyime baskı yapıyo. Bide belimde ağrı yoktu, bugün bel ağrılarım başladı. Korkiiim mi? Nooooluyo sizce?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar rapor yetiştirmem lazım.. patronlarda bastı burayı..
ula tam da benim konuya geldik cevap bile veremiyorum..az reklam yapayım dedim zaman yok..nesse..
lidırım burası sana emanet.. behlül kaçar..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hem sessiz sessiz uyanmasın diye hemde oldukça acele ilk başlarda çünkü sık uyanıyo ve emmek istiyor o durumda meme veremiyosun en acilinden banyo sonrası Allah kerim (amaannnn yada hiç yapmayın bebenizle uğraşın nasıl anasınız siz bebek doğmadan neyin peşine düştünüz Alleseniz)::)))

ya bencede sessiz sessiz aceleci bi şekilde işimizi halletcez ben biliyom :D
Siz peynire para vermiyonuzdur dimi?
Maaşı peynir olarak veriyolarmış eheehhe:lululu:

He mesela süt de net dimi.Bi kere pınar süt almıştım, skt geçmemiş olmasına rağmen bir yudum aldığımda zehir içtim sandım.Sonra baktım içini açıp pelte pelte olmuştu...
puhaha eski çalıştığım yerde tüm ürünler beleşti
yörsan,sakıpağa,balkan,altınköy buralarda her hafta ürünün hazırdır dolapta alır çıkarsın maaştan düşmezler ama gün içinde doyuyosun zaten peynire vs her yerde yapılırken kontrol ediyosun :D her sabah düzenli analizlerini yapıyosun
pınarrr kirletmyim markayı ama gözümle görmesem demezdim ömrümde o kadar berbat pislik içinde çalışan bir fırma daha görmedim kaliteli die hiç bir ürününe para vermem
Ayol ben ne bilim yok pastörizeden mi yapıldı, içine starter mi atıldı…
Bırak bu jargon ayaklarını şimdi :D
Paketli olursa kültürlü mü doğru mu anladım :)
yok kuşum kutunun üstünde yazar kültürlü peynir yada klasik peynir die 2side ambalajlı oluyo ;) okuycann balım içindekiler kısmını ok klasikleri özellikle yazarlar üstüne klasik tulum peyniri klasik ezine peyniri klasik yam yağlı beyaz peynir die
Hmmm teşekkür ederim Lidoşuuuum, ben yoğurt ve tereyağda vakfıkebiri, peynirde uğuray ı, sütte de sek sütü de seviyorum :) Ama daha istediğim gibi bi tulum bulamadım...

Aaaa ondan Ankarada nerde satılıyor biliyo musun tatlım? Alıp denemek isterim...

Aboooooo ben senin sözünü tutarsam adamla 1 senedir kardeş kardeş yaşıyo oluruz :sok:sok
:D bişey değil balım standart ürün yapabilen ürün bulmak önemli olan yani ürünün bir tarifi vardır bir ustası vardır hep aynı tat aynı lezzet çıkar bu farklı olursa müşteri ondan kaçar çünkü bozuk gibi algılar o ürünü yada her zaman beğenmez
ne saçmalık bull shitttt :D

ben arasındaki farkı ayıramadım ikinci resimdeki teneke peynir mi
kim mıncıklıyo kız camekanın arkasında

süt yörsan alıyorum günlük
peynir çiftçi yada ünal
kefir hiç içmedim
tereyağ şeyy ayy neydi be ula anamı aradım sordum :D itimat
yoğurt eker kova

o zaman benim sakinlikten zevk almayı öğrenmem lazım :D

satışını yapan pazarcı mıncıklıyo kim mıncıklıycak tadına baktırırken güya eldiven takıyo açık havada arkadan sinekler böcükler tozlar peynirlere yapışıp duruyo böğğğ

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Güle güle Laylam gene gel... :)

Kızlar kızlar yetişin gari bişe sorcam; benim kızım göbek deliğimin hizasında oynuyordu hep. 2 gündür pek bi sessiz sakindi. Şimdi göbek deliğimin 3-4 cm aşağısında hareket ediyo. Bide hep çişim var gibi şeyime baskı yapıyo. Bide belimde ağrı yoktu, bugün bel ağrılarım başladı. Korkiiim mi? Nooooluyo sizce?

Korkma yavrım.Göbek deliğinin altına neresiyle vuruyo biliyo musun ki?
Ayrıca doktoruma ben sordum bel ağrısıyla gelmez doğum sancısı dedi.Toplanma, sertleşmeden şüpheleneceksin dedi.O da düzenli ve ritmik olduğunda.
Ben arada regle bezer ağrı+bel ağrısı yaşıyorum...Onlar sorun değil sanırım şu dönem.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ovmaç çorbası, yöresel bi çorba. Hazır çorbalarda da var hatta. Annem ev tipi yapmış tabi.
Yayla çorbası gibi ama pirinç yerine, sert bir hamur yoğurup minik minik koparıp onu koyuyosun.

hiç duymamıştım
bi de hazır çorba hayatta yapmam ve yemem

bence bize sorma biz toptan gerzeğiz seni göbek bağı gibi yanlış yönlendirmeyelim :kahkaha: :kahkaha:

kızlar rapor yetiştirmem lazım.. patronlarda bastı burayı..
ula tam da benim konuya geldik cevap bile veremiyorum..az reklam yapayım dedim zaman yok..nesse..
lidırım burası sana emanet.. behlül kaçar..

bırak şimdi patron geldi ayaklarını bilmiyom kaçıyom demiyon da :D

satışını yapan pazarcı mıncıklıyo kim mıncıklıycak tadına baktırırken güya eldiven takıyo açık havada arkadan sinekler böcükler tozlar peynirlere yapışıp duruyo böğğğ

tamam sus Allah'ın cizası :sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

yok kuşum kutunun üstünde yazar kültürlü peynir yada klasik peynir die 2side ambalajlı oluyo ;) okuycann balım içindekiler kısmını ok klasikleri özellikle yazarlar üstüne klasik tulum peyniri klasik ezine peyniri klasik yam yağlı beyaz peynir die

Heeee illa yorucan yani beni oku incele diosunnnn :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar