sorsana kız ablanlara istiyom ben bağımı vermem kimseye hastanede kalmasınnn
Şansın varmış azoş, ya evde kalsaydın
Ahah
Kendime koptum

haaAnnemle oturuyoz
söyle tabi imkanı varsa bağlarınızı koparmayın
ha
kzıım bebeler bize çekerse oturan trakyalı görmedim hiç ben habire gübecik atarız burgazcıklardan geldim beaaa ohhh ohh diye kalca sallar bebe
bebeğin düşen göbeği diye biliyorum ben, yanlışmıyım :acep:

haAllahtan aramızda mantıklı biri var :lululu:
Aaaaa hakkat kız...
Valla bak kimsenin aklına gelmedi, çok cahil bunlar
ay çok gerizekalı gördüm kendimiziha

aa niye ki
Çok güldüm ama he sıkıntım geçti
geçti mi.. daha patronunla konuşmadan mı allah yard. olsun
O değil de keşke gerçek ortaya çıkmasaydı da ilk doğuran doktordan göbeği isteyip rezil olsaydı.
Adaylar zaten belli
A![]()
ky:
Ayyy konuşcaktım dimiii...Of anam 1 saat içinde eski moduma dönmem lazım üzün beniŞen şakrak görürse inanmaz
valla öyle yerin dibinde hissettim bir anda kendimiValla little ve bebikommm sölemese kek gibi doktordan göbek bağını isticektikRezillik
aynen bi tane aklına gelen olmadı ne cahiliz bee bebikomla kimdi litte sağolsun ayıktılar bizişimdi aklıma geldi kız.. ne vermesi.. düşüyor kendiliğinden onu gömüyorsun.. ne geyik döndü ha.. bi okuyan olsa yılın cahil topiği der bize..
yeminle öle ilk doğuranlar sırasındada senle little var heeeehaa
aa niye ki
:kahkaha: :kahkaha: ay altıma işiciğimm
geçen yetenek sizsiniz de kızlar çıktı bergama benimki de başladı oynamaya
ay çok gerizekalı gördüm kendimiziha
yaa yaa tabeee sonraaa doktor salak salak suratlarına bakıp ya bunun dünyadan haberi yok kalkmış bide bebek yapmış diycekti :kahkaha:O değil de keşke gerçek ortaya çıkmasaydı da ilk doğuran doktordan göbeği isteyip rezil olsaydı.
Adaylar zaten belli
A![]()
ky:
beraber mi kalıyonuz ne güsel maşallahCanım babam ben evlenmeden vefat etti, kardeşim felan yok tek çocuğum..O ayrı bi evde oturmak istedi ama onu yalnız bırakamadım, sağolsun eşim kendi annesinden çok değer verir benden çok istedi bizle oturmasını.
unutma he konuş ben didiyom deAyyy konuşcaktım dimiii...Of anam 1 saat içinde eski moduma dönmem lazım üzün beniŞen şakrak görürse inanmaz
annem mutfaktan koştugülüyormusun ağlıyormusun belli olmuyor, noluyor dedi. katılmaktan anlatamadım. hala yerdeyim
O değil de keşke gerçek ortaya çıkmasaydı da ilk doğuran doktordan göbeği isteyip rezil olsaydı.
Adaylar zaten belli
A![]()
ky:
Canım babam ben evlenmeden vefat etti, kardeşim felan yok tek çocuğum..O ayrı bi evde oturmak istedi ama onu yalnız bırakamadım, sağolsun eşim kendi annesinden çok değer verir benden çok istedi bizle oturmasını.
Ayyy konuşcaktım dimiii...Of anam 1 saat içinde eski moduma dönmem lazım üzün beniŞen şakrak görürse inanmaz
ay ben gidiyorum namaza..yoksa kerahate girecek laklaktan..
annem mutfaktan koştugülüyormusun ağlıyormusun belli olmuyor, noluyor dedi. katılmaktan anlatamadım. hala yerdeyim
h
yeminle öle ilk doğuranlar sırasındada senle little var heeee