2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Şansın varmış azoş, ya evde kalsaydın :D:D
Ahahahahahah :D Kendime koptum :p

hahahahahahahaa

aa niye ki

söyle tabi imkanı varsa bağlarınızı koparmayın :p

:kahkaha: :kahkaha: ay altıma işiciğimm

hahaha :D kzıım bebeler bize çekerse oturan trakyalı görmedim hiç ben habire gübecik atarız burgazcıklardan geldim beaaa ohhh ohh diye kalca sallar bebe

geçen yetenek sizsiniz de kızlar çıktı bergama benimki de başladı oynamaya :D

bebeğin düşen göbeği diye biliyorum ben, yanlışmıyım :acep:

ay çok gerizekalı gördüm kendimizi hahahahahahahahahahaha

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Evet göbek bağı ile kordonunu karıştırmış durumdayız.Aslında ikisi de aynı şey ama işte denilince "falancanın göbek bağını şuraya gömdük" diye, benim gözümde canlanan o uzun kordondu hep :D
Daha neler örencez bakalım burdan :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla little ve bebikommm sölemese kek gibi doktordan göbek bağını isticektik :kptmya::kptmya: Rezillik :D
valla öyle yerin dibinde hissettim bir anda kendimi :eek:ys: kafamı kuma gömesim varr
şimdi aklıma geldi kız.. ne vermesi.. düşüyor kendiliğinden onu gömüyorsun.. ne geyik döndü ha.. bi okuyan olsa yılın cahil topiği der bize..
aynen bi tane aklına gelen olmadı ne cahiliz bee bebikomla kimdi litte sağolsun ayıktılar bizi
hahahahahahahaa

aa niye ki

:kahkaha: :kahkaha: ay altıma işiciğimm

geçen yetenek sizsiniz de kızlar çıktı bergama benimki de başladı oynamaya :D

ay çok gerizekalı gördüm kendimizi hahahahahahahahahahaha
yeminle öle ilk doğuranlar sırasındada senle little var heeee
O değil de keşke gerçek ortaya çıkmasaydı da ilk doğuran doktordan göbeği isteyip rezil olsaydı.
Adaylar zaten belli :D
Ahahahahahaha :eek:ky:
yaa yaa tabeee sonraaa doktor salak salak suratlarına bakıp ya bunun dünyadan haberi yok kalkmış bide bebek yapmış diycekti :kahkaha:
Canım babam ben evlenmeden vefat etti, kardeşim felan yok tek çocuğum..O ayrı bi evde oturmak istedi ama onu yalnız bırakamadım, sağolsun eşim kendi annesinden çok değer verir benden çok istedi bizle oturmasını.
beraber mi kalıyonuz ne güsel maşallah
Ayyy konuşcaktım dimiii...Of anam 1 saat içinde eski moduma dönmem lazım üzün beni :D Şen şakrak görürse inanmaz :D
unutma he konuş ben didiyom de :D
annem mutfaktan koştu :cokkomik: gülüyormusun ağlıyormusun belli olmuyor, noluyor dedi. katılmaktan anlatamadım. hala yerdeyim :vecihi:

kadın şaşırmıştırr yeminle bi anlatsan ne diycek acebaa

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
O değil de keşke gerçek ortaya çıkmasaydı da ilk doğuran doktordan göbeği isteyip rezil olsaydı.
Adaylar zaten belli :D
Ahahahahahaha :eek:ky:

ay Allah'ım gülmicemmm yoksa doğurcam :kahkaha:

Canım babam ben evlenmeden vefat etti, kardeşim felan yok tek çocuğum..O ayrı bi evde oturmak istedi ama onu yalnız bırakamadım, sağolsun eşim kendi annesinden çok değer verir benden çok istedi bizle oturmasını.

aa canım bilmiyodum başınsağolsun
rahat mı peki annen bile olsa

Ayyy konuşcaktım dimiii...Of anam 1 saat içinde eski moduma dönmem lazım üzün beni :D Şen şakrak görürse inanmaz :D

:D

ay ben gidiyorum namaza..yoksa kerahate girecek laklaktan..

kerahat ne be

annem mutfaktan koştu :cokkomik: gülüyormusun ağlıyormusun belli olmuyor, noluyor dedi. katılmaktan anlatamadım. hala yerdeyim :vecihi:

hahahhaha

yeminle öle ilk doğuranlar sırasındada senle little var heeee

heee little bunu bildiğine göre grubun gerzosu ben olcaktım demiiii
ayy Allah korudu valla hahahahahaha

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar facede gördüm çok tatlı ya..
383122_1974475621261_1824191588_1251693_783802806_n.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar