2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bende tebrik ediyorum sıpa ilk sırada girdi hemide grur duyuroum türkiyede 2 ünide var bu bölüm odtü 30kişi alıyor yanlızca ve itude var oda 120 kişi alıyor başkada hiçbir ünide yok özel vs kardeşim tercih yaparken boş adamların tercih etcekleri yerleri yazmam geleceğimlede kimseye oynatmam demişti yaptıda bakalım mezun olsun görcezz nerelere gitcek türkiyede durmayacağı kesinde gerisini bilemiyorum :D rabbim herkesinkinin yolunu açık etsin küçük kardeşimde geçen sene girdi oda fena bir meslek seçti eşi benzeri yok deniz işletme yönetmi die bir bölüm okuyo ınglızce liman bölge müdürü filan oluyolar oda kafadan 8-10bin alacak gibi onlar hayatlarını kurtardılar ablaları zamanında çalışmış olaydı ahhh kafam ahhhh:sinir:

var tabe kız eşim kafa bile buluyo oğlum o kadar puan yaptın ola ola pompacımı oldun benim arabayıda bi fulle diyip duruyo :D
erdoğanı salla yaaa kendi aleminde takılyıo işte sağolsun memleketimin durumunu iyiye götürüyo gerisi boşşş nerden geldiyse geldi :D

ohh kuzum ne işin var senin dışarlarda heeee kulaklarını çekerim doğuracan yollarda haberin yok otur neyine misafirsenin hazırlık yapacak birileri var dimi evde

yaaaa:sok bidaha içmiyim o saman

yemek borumu geçti artık ağzımı açında kola gibi asit çıkartıyo boğazım köpürecem yakında :ates:

kızzz şopar şu yazı stilini bi değiştirmedin gittiiii kör etcen cümleten hepimizi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya ben kıçımı kaldırmaya üşenirim
dışarı çık yer bul, yer beğen, yemek beğen ohh ohh akşam olur ben bunları yapana kadar

Yok ya üşenmezsin, bi gün fast food ye, bi gün kebap ye, bi gün tantuni ye :D
Bilemezsen bana sorarsın

aynı olduğundan yada sırf odtülü diye değil...satış+odtü+p&g=çok para denklemi..

İşte güzel denkleme veri olmuş kendisi :D
Şu yavruşumu doğurayım da ben de bi kurumsal firmaya kapaklanayım.
10 bin lazım diil 5-6 bin de yeter bana ben mütevaziyim :lululu::lululu:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bilemezsen bana sorarsın

bana da sorabilir hayatım ben ona aylık menü bilem çıkarırım..
YASASIN YEMEK YEMEK

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bilemezsen bana sorarsın

hee iyicene dana gibi olayım :D

sen aslen nerelisin?dipnot:şopardan çıkarım yapmadım..geçen soyka dedin ya ordan..

trakya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Petrol ve doğazgaz mühendisliğiyle iktisat bir değil ki calmişim.
Petrol ve doğalgaz mühendisliği az mezun verdiği için ekstrem bir meslek olduğu için, her üni.de bulunmadığı için, bir de günümüzün önemli enerji kaynağı hk. olduğu için önü o derece açıktır.
Kuzenin aldığı maaş yalandır demiyorum p&g gerçekten maaş politikası olarak ortalamanın çok çok üzeri ama, sırf odtü diye almıyordur o parayı emin ol.
Eskidenmiş o odtü-boğaziçi furyası.
Kardeşim yıldız mezunu benim, itü'de de master yapıyor, şişecama girerken yüz kadar aday geride bıraktı içinde boğaziçi mezunları da var, odtü.de.
doğru balım ama şunu söle düşünmek lazım bir bölüm 10 tane ünide var ama birinin puanı 500 iken diğeerleri 400lerde mezun olan adam kendini yetiştirmeden mezun olduysa bi p... yaramıyo ama yetiştiryosa en kötü ünidede bi yerlere geliyo demektir bu ama bir işe girerken ciddi anlamda üni isminin çok büyük önemi varrr benim okuduğum myo yu görsen dersin ki kim çıktı burdan kümesteki tavukları çıkarıp sizimi soktular buraya öyle bir yerden mezun oldum ama bölümümden mezun oldum kaç firma arasında kapışıldım koca uludağ üni yi bide 30puanla sollamış gerçek branş proflarından eğitim almışız şükürler olsun fakat istanbula kapalı bir kutu balıkesir civarında kalsaydım şimdi uçup gitmiştim 1 senede çalıştığım 2 firma parmak ısırmıştır bilgim konusunda kaç ton peyniri geri çevirdim işletmeyee ama gel gördi baba yanında çok komik rakamlarda çalışmak zorunda kaldım :aglayan:
Samsun da odtü vardı biz mi okumadık :D
Ay sıyırdım ufaktan..Öldürcek beni bu baş ağrısı..Çok fena darlanıyorum, okuyun üfleyin beni :D

azom ağzın bal yisin beaa koca balıkesirde odtumu vardıda okumadım okudum azoo şifa olsun üfüreyim suratına gelllll püffff allahım sıkıntılarından kurtarsın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
doğru balım ama şunu söle düşünmek lazım bir bölüm 10 tane ünide var ama birinin puanı 500 iken diğeerleri 400lerde mezun olan adam kendini yetiştirmeden mezun olduysa bi p... yaramıyo ama yetiştiryosa en kötü ünidede bi yerlere geliyo demektir bu ama bir işe girerken ciddi anlamda üni isminin çok büyük önemi varrr benim okuduğum myo yu görsen dersin ki kim çıktı burdan kümesteki tavukları çıkarıp sizimi soktular buraya öyle bir yerden mezun oldum ama bölümümden mezun oldum kaç firma arasında kapışıldım koca uludağ üni yi bide 30puanla sollamış gerçek branş proflarından eğitim almışız şükürler olsun fakat istanbula kapalı bir kutu balıkesir civarında kalsaydım şimdi uçup gitmiştim 1 senede çalıştığım 2 firma parmak ısırmıştır bilgim konusunda kaç ton peyniri geri çevirdim işletmeyee ama gel gördi baba yanında çok komik rakamlarda çalışmak zorunda kaldım :aglayan:

azom ağzın bal yisin beaa koca balıkesirde odtumu vardıda okumadım okudum azoo şifa olsun üfüreyim suratına gelllll püffff allahım sıkıntılarından kurtarsın

Allah razı olsun balım :utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hediyeleri konuşmuşsunuz, benim üzerimden de tahminler yapılmış :D
ama söylemem :D
dün sabah kargoya verildi benimki, bana gelecek olan gelmedi, ben de babuş gibi elemeler yaptım, 3 kişi kalmış zaten kız anası, bakalım kime çıktım :utan:

ben şu an annemdeyim, vınn la bağlandım ama az çıkcam görüşürüz yine, byeeeee

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ankarada odtü varda ben yetişemedim ben yapamadım belki çocuklarım yapar hatta arkadaşın oğluna söyledim benim oğlanın göbegini odtünün bahçesine gömsün bakarsınız faydası olar:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
dün sabah kargoya verildi benimki, bana gelecek olan gelmedi, ben de babuş gibi elemeler yaptım, 3 kişi kalmış zaten kız anası, bakalım kime çıktım :utan:

lilacs bu yazıyı görürür müsün bilmiyorum ..ama seni seviyorum

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
aa geçen bi youn demiştim yarın oynarız diye unuttum bak soraaa

herkes istediği kişiyi seçsin ve nası tanıdığını anlatsın

bblau mesela

titiz
temiz
inatçı vb. :)

:)

yemek yapmasını sevmediğin geçti aklımdan

ewet mutfağı sevmiyorum cidden çok stresli.. aksama kadar çalış de bi karnıyarık yap deme bana:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızzz şopar şu yazı stilini bi değiştirmedin gittiiii kör etcen cümleten hepimizi
alll sana stil al sana yazı nal gibin şoparmış sus kız susak ağızlı pekmezini akıtmıyım akşam akşam :sinir: :D
Hadi lennn ordan, sabah akşam kulaklarını çınlatıyom ben Erdoğan'ın :D
çınlattt bende sevmem pek kendisini
Allah razı olsun balım :utan:
ohh bende rahatladım sende nazar var azommm uzaktan bile etki ettin bana

puhahaha benim adamım belli gönderdim yarın öbürsü gün gider eline mektubumu çöpe atmışım poşete koycağıma neyseki artıkın tekrar yazıp sknerrda tarayıp mail atcam odun gibi hediye gönderdim sadece yaaa sinirden ağladım öğlen yemekte
ankarada odtü varda ben yetişemedim ben yapamadım belki çocuklarım yapar hatta arkadaşın oğluna söyledim benim oğlanın göbegini odtünün bahçesine gömsün bakarsınız faydası olar:)

:kahkaha: faydası oluyosa bende oksford'un bahçesine gömimm lasım olur belkim çok okur inşallah çocuğumm iyi yerlere gelir hayatta her dilediğini istediği gibi yaşarrr

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar