bende tebrik ediyorum sıpa ilk sırada girdi hemide grur duyuroum türkiyede 2 ünide var bu bölüm odtü 30kişi alıyor yanlızca ve itude var oda 120 kişi alıyor başkada hiçbir ünide yok özel vs kardeşim tercih yaparken boş adamların tercih etcekleri yerleri yazmam geleceğimlede kimseye oynatmam demişti yaptıda bakalım mezun olsun görcezz nerelere gitcek türkiyede durmayacağı kesinde gerisini bilemiyorumrabbim herkesinkinin yolunu açık etsin küçük kardeşimde geçen sene girdi oda fena bir meslek seçti eşi benzeri yok deniz işletme yönetmi die bir bölüm okuyo ınglızce liman bölge müdürü filan oluyolar oda kafadan 8-10bin alacak gibi onlar hayatlarını kurtardılar ablaları zamanında çalışmış olaydı ahhh kafam ahhhh:sinir:
var tabe kız eşim kafa bile buluyo oğlum o kadar puan yaptın ola ola pompacımı oldun benim arabayıda bi fulle diyip duruyo
erdoğanı salla yaaa kendi aleminde takılyıo işte sağolsun memleketimin durumunu iyiye götürüyo gerisi boşşş nerden geldiyse geldi
ohh kuzum ne işin var senin dışarlarda heeee kulaklarını çekerim doğuracan yollarda haberin yok otur neyine misafirsenin hazırlık yapacak birileri var dimi evde
yaaaa:sok bidaha içmiyim o saman
yemek borumu geçti artık ağzımı açında kola gibi asit çıkartıyo boğazım köpürecem yakında
kızzz şopar şu yazı stilini bi değiştirmedin gittiiii kör etcen cümleten hepimizi
ha benim adamım belli gönderdim yarın öbürsü gün gider eline mektubumu çöpe atmışım poşete koycağıma neyseki artıkın tekrar yazıp sknerrda tarayıp mail atcam odun gibi hediye gönderdim sadece yaaa sinirden ağladım öğlen yemekte