Beni de öyle yollasa kendiliğinden ben de atlardım boynuna :hihh:
Hİç de kıskanmadım ki :hihh:
Bi nevi tepsi gibi yani
Bana kızıyolar kendileri hesap yapıyolar :hihh:
ama adam da bi karizmatik sorma..ağlasaydım rezil olurdum..
Beni de öyle yollasa kendiliğinden ben de atlardım boynuna :hihh:
Hİç de kıskanmadım ki :hihh:
Bi nevi tepsi gibi yani
Bana kızıyolar kendileri hesap yapıyolar :hihh:
yok kız neden ayıp olsun bu cumartesi son olsun deee yerine birini bulur ne varmış ayıp değil yaaa
kızmazz bne biliyomm sana kim kaldı erkek analarından lilacs kaldı hediyesini almayan başka simurcum varrr kızlardan sana kız mı çıkyı de bakemmmm :lululu:
evet evet güzel fikirmiş terlik bakalım hangisi hoşuma giderse bi bakınayım.
ben çıkıyorum hatunlar. azonun hazırladığı listeye bakınca dünya eksiğimin olduğunu anladım gidip tamamlıyım onları da.
çük kaşıyıcısından tut çorap tutucusuna, mavi beyaz tülden, balona kadar o o oooo bi dolu eksik...
öpuyorum sizi... siyu...
ama adam da bi karizmatik sorma..ağlasaydım rezil olurdum..
Ay yok kız valla billa öyle bi hale geldim ki, 2 gündür yatak odamda şifonyerin üstünde toz görüyom, kılımı bile kıpırdatmıyom, düşün ben "aaamannnnn alsam sanki yine olcak" dedim bıraktımBulaşık yıkarken afakanlar basıyor
tuğbacım bebişin olsun göreceksin erkek bebekler bayılır altını açıp yayımaya ne şirinlikler yapıyolar o geldi aklıma
azom artık pesmi ettin yeni ayıktım valla işimi bırakıyosun bırak valla ben hep sizi düşünüyorum sabah kalkınca zorlanıyolar diye
Valla mııııYerim onu..
Valla mııııYerim onu..
Bacılar bende gidip mama yiyeyim .. sonrada biras dısarı işlerim var.. olmadı aksama gorusuruks....
öperim anacım...............baaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
Konuyu toplam 62 üye okuyor. (11 kayıtlı üye ve 51 misafir)
Hay maşallah diyim............
Bacılar bende gidip mama yiyeyim .. sonrada biras dısarı işlerim var.. olmadı aksama gorusuruks....
tuğbacım bebişin olsun göreceksin erkek bebekler bayılır altını açıp yayımaya ne şirinlikler yapıyolar o geldi aklıma
canımmmm neye 19 gün kaldııı?????
labirent filmine giden oldu mu yazdım ama görmemiş olabilirsiniz..timuçin esen sevenler için güzel bi film..hafta sonu bi sosyal gördüm kendimi..gecelik de babet te aldım buarada süsülü bişey..

valla tabiii hele yaz sıcagında malzeme pişiyor azom açtığın an bebiş nasıl keyifleniyor az ferahladıktan sonrada yüzüne işiyor o daha güzel
Pes ettim canım ya, vallahi dediğin gibi sabah 15 dk.da anca doğruluyorum yataktan, giyinmesi hazırlanması ayrı bi dert zaten.
İnşallah cesaretimi toplayıp konuşucam bu akşam patronla![]()
Ben haftaya da çalışmak istiyordum ama o gücü bulamadım kendimde.
Ay yok kız valla billa öyle bi hale geldim ki, 2 gündür yatak odamda şifonyerin üstünde toz görüyom, kılımı bile kıpırdatmıyom, düşün ben "aaamannnnn alsam sanki yine olcak" dedim bıraktımBulaşık yıkarken afakanlar basıyor
yavrum hakketen birden farkediyor insan ağırlaştığını, ben de 37.ye kadar çalışcam deyip haftasına üstelik 2 hafta erken izne ayrılmamışmıydım :deli: tey tey. bir zamanlar ben de çalışırdım, şimdi ev danası oldumky:
azocan asıl haberi vermedim sana.. doktor dediki 2 hafta da 3 kilo almıssınız bu ayda 6 kilo demek.. bunu nasıl başardınızys:
bendeki tek cevap vallahi benim bişeyden haberim yok..
kız bebekler hoşlanmıyor mu