2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
yok kız neden ayıp olsun bu cumartesi son olsun deee yerine birini bulur ne varmış ayıp değil yaaa

kızmazz bne biliyomm sana kim kaldı erkek analarından lilacs kaldı hediyesini almayan başka simurcum varrr kızlardan sana kız mı çıkyı de bakemmmm :lululu:

amam ne hediye aldığımı söyledimmmm bide kime aldığımı söylersem süprisi kalmass yaaa

sende artıkkkk tahmin etme yaaaa:eek:ys::eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet evet güzel fikirmiş terlik bakalım hangisi hoşuma giderse bi bakınayım.

ben çıkıyorum hatunlar. azonun hazırladığı listeye bakınca dünya eksiğimin olduğunu anladım gidip tamamlıyım onları da.

çük kaşıyıcısından tut çorap tutucusuna, mavi beyaz tülden, balona kadar o o oooo bi dolu eksik...

öpuyorum sizi... siyu...

Ay yorulup acıkınca asurfada kebap ye kızzzz :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ay yok kız valla billa öyle bi hale geldim ki, 2 gündür yatak odamda şifonyerin üstünde toz görüyom, kılımı bile kıpırdatmıyom, düşün ben "aaamannnnn alsam sanki yine olcak" dedim bıraktım :D Bulaşık yıkarken afakanlar basıyor :D

azom artık pesmi ettin yeni ayıktım valla işimi bırakıyosun bırak valla ben hep sizi düşünüyorum sabah kalkınca zorlanıyolar diye

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azom artık pesmi ettin yeni ayıktım valla işimi bırakıyosun bırak valla ben hep sizi düşünüyorum sabah kalkınca zorlanıyolar diye

Pes ettim canım ya, vallahi dediğin gibi sabah 15 dk.da anca doğruluyorum yataktan, giyinmesi hazırlanması ayrı bi dert zaten.
İnşallah cesaretimi toplayıp konuşucam bu akşam patronla :D
Ben haftaya da çalışmak istiyordum ama o gücü bulamadım kendimde.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bacılar bende gidip mama yiyeyim .. sonrada biras dısarı işlerim var.. olmadı aksama gorusuruks....
öperim anacım...............baaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy :utan::utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
labirent filmine giden oldu mu yazdım ama görmemiş olabilirsiniz..timuçin esen sevenler için güzel bi film..hafta sonu bi sosyal gördüm kendimi..gecelik de babet te aldım buarada süsülü bişey..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bacılar bende gidip mama yiyeyim .. sonrada biras dısarı işlerim var.. olmadı aksama gorusuruks....
öperim anacım...............baaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy :utan::utan:

Güle güle canım iyi bak kendine :utan:

canımmmm neye 19 gün kaldııı?????

Doğuma :D Ben 15 Ocak'ı baz alarak sayıyorum şafağımı..15inden sonra her an gelebilir diye :D

labirent filmine giden oldu mu yazdım ama görmemiş olabilirsiniz..timuçin esen sevenler için güzel bi film..hafta sonu bi sosyal gördüm kendimi..gecelik de babet te aldım buarada süsülü bişey..

Korsancıyım ben, nete düşsün indirir izlerim :D
Şaka bi yana izlemedim, izlerim hele bi ayrılayım işten :p
Güle güle kullan bu arada, resim yok mu resim?:foto:

valla tabiii hele yaz sıcagında malzeme pişiyor azom açtığın an bebiş nasıl keyifleniyor az ferahladıktan sonrada yüzüne işiyor o daha güzel:kptmya:

Hahahhaha :D:D Kesin başıma gelir :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Pes ettim canım ya, vallahi dediğin gibi sabah 15 dk.da anca doğruluyorum yataktan, giyinmesi hazırlanması ayrı bi dert zaten.
İnşallah cesaretimi toplayıp konuşucam bu akşam patronla :D
Ben haftaya da çalışmak istiyordum ama o gücü bulamadım kendimde.

azocan asıl haberi vermedim sana.. doktor dediki 2 hafta da 3 kilo almıssınız bu ayda 6 kilo demek.. bunu nasıl başardınız:eek:ys:
bendeki tek cevap vallahi benim bişeyden haberim yok..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay yok kız valla billa öyle bi hale geldim ki, 2 gündür yatak odamda şifonyerin üstünde toz görüyom, kılımı bile kıpırdatmıyom, düşün ben "aaamannnnn alsam sanki yine olcak" dedim bıraktım :D Bulaşık yıkarken afakanlar basıyor :D

Eyvaaahhhhh sen hakkaten ağırlaşmışın o zaman :)
Ben salalı çok oldu, öyle ki temizlik yapmayı unuttum :D
Bu hafta sonu kayınvalideyle annem yapacaklar sanırsam, ben de biraz bişilerin ucundan tutarım inşallah...Buzdolabını filan sileyim diye geçiriyorum içimden.
Hiç de içimden de gelmiyo da...

yavrum hakketen birden farkediyor insan ağırlaştığını, ben de 37.ye kadar çalışcam deyip haftasına üstelik 2 hafta erken izne ayrılmamışmıydım :deli: tey tey. bir zamanlar ben de çalışırdım, şimdi ev danası oldum :eek:ky:

Evet cidden insan birden ağırlaşıyo...Geçen hafta filan uyanmak çok zor geliyodu bana sabahları, zaten uykum kalitesiz.
Bi de izne az kalmış olmasının piskolojik yorgunluğu da var.Belki normal zaman olsa daha katlanılır olur da çok tahammülsüz oluyo insan bu zaman...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar