Ne vicdanlı patronlarınız var be.
Ben de benimkini yere göğe sığdıramıyodum bi de.Vay anasını.
kızlarr benimde kargom geldii..tansel teyzemiz cıkmıs bize.ellerine sağlık cok tesekkür ediyoruz.maalesef ben resim ekleyemiyorum.belki tansel ekler.eğer öle olmazsa bi şekilde baska pc den ekleriz minik hırkamızın resmini.yeniden cok tesekkür ederiz..
tatlım bi tek 3-6 aylık bedeni vardı .. aldım gitti bide kot pantolan aldım yaynında ehheeeeeeee...
Kızlar yorumlar için çok tesekkur ederimk.....
46 ne loo anlamadım bennn 19um ben
Bugün patronuma "haftasonuna kadar çalışabileceğimi, daha da gelmek istemediğimi" nasıl anlatsam, nasıl başlasam cümle kurmaya?
Çok ağırlaştım mı diyim, daha önceden haber verseydin demez demi?
Sanırım evde olacağım ve bebekle ondan daha fazla zaman geçireceğim için...Dudağını büzüp siz tüm vaktinizi birlikte geçirceksiniz he vay be dedi yazık, üzüldüm
Sen de hafta sonları katılırsın aşkım aramıza dedim ama avutabildim mi bilmem

demez bacım bencede çok ağırlaştım önümüzdeki haftalarda ayrılsam die başla bacım görmüyo mu seni karnın burnundaBugün patronuma "haftasonuna kadar çalışabileceğimi, daha da gelmek istemediğimi" nasıl anlatsam, nasıl başlasam cümle kurmaya?
Çok ağırlaştım mı diyim, daha önceden haber verseydin demez demi?
yaaa sende mi didiyon söle tocana bi laptop bide internet bağlatsın naparz biz sensiz kızz merak ederiz seniikızlar yarından sonra yokum erken ayrılıyorum iznepatronum geldi.. artık çalışma dinlen dedi..
melek kesin bu adam...
Bana da kaldı lilacs yada leader
Aha
bence lilacs..
herkese günaydın canlarım GÖKÇEM hediyem gelmiş ohhhh çok rahatladım eksik bişeyini almak istedim kıyafet zaten çok bebişlerimizin o gün okudum alt açman yokmuş umarım beğenmişsindir birde aceleyle yapılmış şekerlerimizden koymuştum kocama etiket çıkart ismini yaz oğlumun dedim oda eşek kadar yazdırmış komik oldu biraz
kızlar yarından sonra yokum erken ayrılıyorum iznepatronum geldi.. artık çalışma dinlen dedi..
melek kesin bu adam...
Bana da kaldı lilacs yada leader
Aha
gözü yokmu adamın zaten belli bişi.. senin patronda ledırın babası kibin su içeride doguruver sonra devam edersin işe gibi bişi mi bekliyo ya... cıks cıks......
demez bacım bencede çok ağırlaştım önümüzdeki haftalarda ayrılsam die başla bacım görmüyo mu seni karnın burnunda
yaaa sende mi didiyon söle tocana bi laptop bide internet bağlatsın naparz biz sensiz kızz merak ederiz senii
taktı kız bana ya almıyom sana belki aslı aldı sana belki mannaklardan biri aldı hep erkek anası gibi konuşuyon bana demetmania çıktı taammı ohhh be söledim kurtuldum kes umudunu benden :hihh:
Ohh darısı başıma![]()
Vay anasını kesin not aldın, hediyesi gelenin üstünü çizdin..Demetmania olamaz diyorsun yani![]()
Aslında öyle biri değil ama, benim konuyu açmamı bekliyor sanırım..Sancın birşeyin olursa telefon aç hemen gelirim diyor![]()
Bugün konuya giricem de nasıl girsem bi karar veremedim
Günaydın laylam, nasılsın?
demez bacım bencede çok ağırlaştım önümüzdeki haftalarda ayrılsam die başla bacım görmüyo mu seni karnın burnunda
yaaa sende mi didiyon söle tocana bi laptop bide internet bağlatsın naparz biz sensiz kızz merak ederiz senii
taktı kız bana ya almıyom sana belki aslı aldı sana belki mannaklardan biri aldı hep erkek anası gibi konuşuyon bana demetmania çıktı taammı ohhh be söledim kurtuldum kes umudunu benden :hihh:
güle güle kullan canım..
Genelde Kampanyanın bitmesini bekliyolarmıs kargolama için, oyle bi nedeni olabulur mu acaba? mesela benim demin aldıgım sey 30 Aralıktan once kargolanmayacakmıs...
Sanırım evde olacağım ve bebekle ondan daha fazla zaman geçireceğim için...Dudağını büzüp siz tüm vaktinizi birlikte geçirceksiniz he vay be dedi yazık, üzüldüm
Sen de hafta sonları katılırsın aşkım aramıza dedim ama avutabildim mi bilmem
Güle güle kullanın nazom
Tansel teyzemiz eklesin o zaman foto merak ederiz biz.
Güle güle kullan kız babuş valla çok güzel hem de çok faydalı olmuş.Sağlıklı günlerde kullansın minnoş
herkese günaydın canlarım GÖKÇEM hediyem gelmiş ohhhh çok rahatladım eksik bişeyini almak istedim kıyafet zaten çok bebişlerimizin o gün okudum alt açman yokmuş umarım beğenmişsindir birde aceleyle yapılmış şekerlerimizden koymuştum kocama etiket çıkart ismini yaz oğlumun dedim oda eşek kadar yazdırmış komik oldu biraz
Aslında öyle biri değil ama, benim konuyu açmamı bekliyor sanırım..Sancın birşeyin olursa telefon aç hemen gelirim diyor![]()
Sana çıkmadı ki o -gozluk
Sen al bana, demet çıktıysa da sen al
Bence leader
Günaydın laylam
Zevkine sağlık, çok tatlı bişi
Yeni farkettim çok ağırlaştığımı desen
E hani çalışcaktın kız biraz daha.
Şunlara bakın ilk ben aldım çalışabilir raporunu, en son ben çıkıyorum izne
daha önce ağırlaşcağını nerden bilceksin müneccim misin
Ohh darısı başıma![]()
Vay anasını kesin not aldın, hediyesi gelenin üstünü çizdin..Demetmania olamaz diyorsun yani![]()
ayyyyyy mikemmel ayılı yirim ben onuu lazım olan bişeyin alınmış bir 2.si çok kibar gökçem layla kızz çokm güselmiş özendim valla oğlunun kibar totosuna layıkys: gökçem
güle güle kullan gökçem ben kıyıpta nasıl giydircem bilemiyorum ama ömür boyu saklıycam gelen hediyeyi
hoşgeldin niloşşum
yaaa kim miş o hediye aldığın bacı?
kızlar kimler kaldı hedayesin almayan mannak,demet mania,lilacs,tansel,bblau başka ???