2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlarr benimde kargom geldii..tansel teyzemiz cıkmıs bize.ellerine sağlık cok tesekkür ediyoruz.maalesef ben resim ekleyemiyorum.belki tansel ekler.eğer öle olmazsa bi şekilde baska pc den ekleriz minik hırkamızın resmini.yeniden cok tesekkür ederiz..

güle güle kullan canım hırkayı :)

tatlım bi tek 3-6 aylık bedeni vardı .. aldım gitti bide kot pantolan aldım yaynında ehheeeeeeee...

Kızlar yorumlar için çok tesekkur ederimk.....

güle güle giydir canım

46 ne loo anlamadım bennn 19um ben :p

bakırköy'dekilere 46 derler ya kızım hiç duymadın mı :D

hiç de bilem çok çiykin :lululu: Güle güle kullan canım

Bugün patronuma "haftasonuna kadar çalışabileceğimi, daha da gelmek istemediğimi" nasıl anlatsam, nasıl başlasam cümle kurmaya?
Çok ağırlaştım mı diyim, daha önceden haber verseydin demez demi?

daha önce ağırlaşcağını nerden bilceksin müneccim misin

Sanırım evde olacağım ve bebekle ondan daha fazla zaman geçireceğim için...Dudağını büzüp siz tüm vaktinizi birlikte geçirceksiniz he vay be dedi yazık, üzüldüm :)
Sen de hafta sonları katılırsın aşkım aramıza dedim ama avutabildim mi bilmem :utan:

ay yazık :ninni:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bugün patronuma "haftasonuna kadar çalışabileceğimi, daha da gelmek istemediğimi" nasıl anlatsam, nasıl başlasam cümle kurmaya?
Çok ağırlaştım mı diyim, daha önceden haber verseydin demez demi?
demez bacım bencede çok ağırlaştım önümüzdeki haftalarda ayrılsam die başla bacım görmüyo mu seni karnın burnunda
kızlar yarından sonra yokum erken ayrılıyorum izne-koppatronum geldi.. artık çalışma dinlen dedi..
melek kesin bu adam...
yaaa sende mi didiyon söle tocana bi laptop bide internet bağlatsın naparz biz sensiz kızz merak ederiz senii
Bana da kaldı lilacs yada leader :D
Ahahahahahahaha :D

taktı kız bana ya almıyom sana belki aslı aldı sana belki mannaklardan biri aldı hep erkek anası gibi konuşuyon bana demetmania çıktı taammı ohhh be söledim kurtuldum kes umudunu benden :hihh:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bence leader :D:D

herkese günaydın canlarım GÖKÇEM hediyem gelmiş ohhhh çok rahatladım eksik bişeyini almak istedim kıyafet zaten çok bebişlerimizin o gün okudum alt açman yokmuş umarım beğenmişsindir birde aceleyle yapılmış şekerlerimizden koymuştum kocama etiket çıkart ismini yaz oğlumun dedim oda eşek kadar yazdırmış komik oldu biraz:)

Günaydın laylam :)
Zevkine sağlık, çok tatlı bişi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar yarından sonra yokum erken ayrılıyorum izne-koppatronum geldi.. artık çalışma dinlen dedi..
melek kesin bu adam...

Ohh darısı başıma :D

Bana da kaldı lilacs yada leader :D
Ahahahahahahaha :D

Vay anasını kesin not aldın, hediyesi gelenin üstünü çizdin..Demetmania olamaz diyorsun yani :D

gözü yokmu adamın zaten belli bişi.. senin patronda ledırın babası kibin su içeride doguruver sonra devam edersin işe gibi bişi mi bekliyo ya... cıks cıks......:ajan:

Aslında öyle biri değil ama, benim konuyu açmamı bekliyor sanırım..Sancın birşeyin olursa telefon aç hemen gelirim diyor :D
Bugün konuya giricem de nasıl girsem bi karar veremedim :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
demez bacım bencede çok ağırlaştım önümüzdeki haftalarda ayrılsam die başla bacım görmüyo mu seni karnın burnunda

yaaa sende mi didiyon söle tocana bi laptop bide internet bağlatsın naparz biz sensiz kızz merak ederiz senii

taktı kız bana ya almıyom sana belki aslı aldı sana belki mannaklardan biri aldı hep erkek anası gibi konuşuyon bana demetmania çıktı taammı ohhh be söledim kurtuldum kes umudunu benden :hihh:

Sana çıkmadı ki o -gozluk
Sen al bana, demet çıktıysa da sen al :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
midem yanıyo benim gidimde önce kargomu vereyimm anca ulaşır kızçenin eline sonrada mama yiyim bareee açıktummmm bye byeeeee

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Vay anasını kesin not aldın, hediyesi gelenin üstünü çizdin..Demetmania olamaz diyorsun yani :D

Aslında öyle biri değil ama, benim konuyu açmamı bekliyor sanırım..Sancın birşeyin olursa telefon aç hemen gelirim diyor :D

Kız ben o kadan zaf mıyım :D
Aklımdan yaptım hesabımı :eek:ky:
Erkek anası varsayıyorum, kızsa hesap karışık hiç giremem oralara, oturur beklerim daha iyi :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

canımsın ben sizi merakta bırakmam insallah.. ama eşim hergün beni bir abalama bırakır kesin..yalnız kalınca korkuyor:utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

güle güle kullan canım..

Genelde Kampanyanın bitmesini bekliyolarmıs kargolama için, oyle bi nedeni olabulur mu acaba? mesela benim demin aldıgım sey 30 Aralıktan once kargolanmayacakmıs...

kampanya biteli çok oldu ama elime geçmedi bi türlü. bugun buyuk ıhtımal. sağol canım benim. güle güle ve zevkle kullanacağım kesin.

Sanırım evde olacağım ve bebekle ondan daha fazla zaman geçireceğim için...Dudağını büzüp siz tüm vaktinizi birlikte geçirceksiniz he vay be dedi yazık, üzüldüm :)
Sen de hafta sonları katılırsın aşkım aramıza dedim ama avutabildim mi bilmem :utan:

Güle güle kullanın nazom :)
Tansel teyzemiz eklesin o zaman foto merak ederiz biz.

Güle güle kullan kız babuş valla çok güzel hem de çok faydalı olmuş.Sağlıklı günlerde kullansın minnoş

aynen ya. ama ben bunu alt açma olarak kullanmam. kıyamam. yavrumu üstüne koyar isteyenin kucağına öyle veririm.

herkese günaydın canlarım GÖKÇEM hediyem gelmiş ohhhh çok rahatladım eksik bişeyini almak istedim kıyafet zaten çok bebişlerimizin o gün okudum alt açman yokmuş umarım beğenmişsindir birde aceleyle yapılmış şekerlerimizden koymuştum kocama etiket çıkart ismini yaz oğlumun dedim oda eşek kadar yazdırmış komik oldu biraz:)

beğenmek ne kelime bayıldım yahu. ben bu alt açmaların bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum. bildiğin yatak gibi bişi bu. kıyılmaz ki buna bok bulaşsın diye yapmışlar bide :)))

şekerine ayrı bayıldım. kardeşim bademlere çok sulandı ama ı ıhhh laylam yedirtmedim. onlar bana kayradan hatıra... çok sağolasın çok makbule geçti ya.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Tamam o zaman canım, hiç dert etmeden biliyosunuz vakit geçtikce iyice agırlaşmaya başladım diyerekten gir mevzuya.... kolay gelsin minnoş....:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yeni farkettim çok ağırlaştığımı desen :D
E hani çalışcaktın kız biraz daha.
Şunlara bakın ilk ben aldım çalışabilir raporunu, en son ben çıkıyorum izne :ates:

Ay çalışacaktım ama geceleri uyuyamıyorum, gündüz burda kafamı zor tutuyorum..Aslında 5te çıkıyorum işten belamı mı arıyorum :D Hayır ama, bi de sabah 32 masanın tozunu felan almak zor geliyor bana.

daha önce ağırlaşcağını nerden bilceksin müneccim misin

Dimi bence de..Aniden dün ağırlaştım baktım ki hala ağırlaşıyorum ayrılayım dedim :D

Önümüzdeki haftalar dersem bu hafta nasıl ayrılcam :D Bu hafta ayrılayım desem ayıp olmaz yani dimi, yüz üstü bırakmış olmam demi :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

azo sen böyle hükümet gibi durursan adam nasıl inansın.. suratın asık acı çekermiş gibi yap.. adam sen demeden gönderir izne..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ayyyyyy mikemmel ayılı yirim ben onuu lazım olan bişeyin alınmış bir 2.si çok kibar gökçem layla kızz çokm güselmiş özendim valla oğlunun kibar totosuna layık :eek:ys: gökçem

güle güle kullan gökçem ben kıyıpta nasıl giydircem bilemiyorum ama ömür boyu saklıycam gelen hediyeyi :utan:

hoşgeldin niloşşum
yaaa kim miş o hediye aldığın bacı?
kızlar kimler kaldı hedayesin almayan mannak,demet mania,lilacs,tansel,bblau başka ???

hoşbuldukkk kuşummm
yaaa söleyememmmm söylersemmm azelya kızarrrr yaaaaaa:ates::ates:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaa ben şekerimi veremiycemmm ne vardı ay başında dağıtsaydık melekli şekerimdende gönderseydimm olmamı? ama şansına küssün aaa ecrinede hediye gelmedi ona kim alcek acebaaa lilacs kesin o buldummm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
eheheheh kızlar ben bırazdan son ıhtıyaçlarımı tamamlamak uzere çarsıya gıdem ya. hazır hedıyem daha gelmemişken bebeğin hediyesinin yanına annesı için de bişi almayı düşündüm. böyle ufak bişi. kırmızı don gibi yılbaşı konseptine uygun. yılbaşı tacı gibi. bı fıkır versenız?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar