2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız kan tutuyo beni ayrıca sziin hiçbişeyinizden fena olmam ben sen anlat yeterki zevkle dinlerim doğumunu her ayrıntısnı anlattt bebeğimm taam lafımı geri aldım özür dilerim azooo affet beniii:utandim:

Özür dileme len :D Ama hakkaten korkutacak bir hikaye değildi, hatta yazdığı yerdeki kızlar da teşekkür etmişler doğumu böyle kolay anlattıkları için.
Neyse öperim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylammmmmmmmmm:utan::utan::utan:

o ne güzel düşünülmüş bi hediye be yavrum. yenı adresimi bilmediğim için annemin adresini vermiştim kardeşim gece getirdi bana hediyemi. ben benim aldığım hediyeyi beklerken (kutunun üstünü falan hiç okumadım heyecandan) bi baktım meğer bana alınan hediyem gelmiş.

bayıldım bayıldım. çok ince düşünülmüş bi hediye çok sağol. çok kıymetli benim için inan.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
niye ki

belli :D seni 46 seni :)
ben de haseki

ay ne güzel maşallah

hee olsun sağlıkla doğsunlar da

:kahkaha: :kahkaha:

çok güzel canım
46 ne loo anlamadım bennn 19um ben :p
kızlarr benimde kargom geldii..tansel teyzemiz cıkmıs bize.ellerine sağlık cok tesekkür ediyoruz.maalesef ben resim ekleyemiyorum.belki tansel ekler.eğer öle olmazsa bi şekilde baska pc den ekleriz minik hırkamızın resmini.yeniden cok tesekkür ederiz..
ayyyy bekliyoruzz lütfen kızlar sabırsızlanmadan ekleyinn
Bizim hikayeleri de okumazsın o zaman kanlı manlı :D

kız kan tutuyo beni ayrıca sziin hiçbişeyinizden fena olmam ben sen anlat yeterki zevkle dinlerim doğumunu her ayrıntısnı anlattt bebeğimm taam lafımı geri aldım özür dilerim azooo affet beniii:utandim:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu benim "ya hani bişi var böyle bebeği kucağa verirken orası burası zarar görmesin diye hani altına bişi koyuyoruz yatak gibi" diye bi tarafımı yırttığım şey olarak da kullanılır di mi? kesin laylam da o yırtınmalarım sonucu anladı buna ihtiyacım olduğunu di mi kız zilli?

ağlıuodum be az daha dün. (ama benim hediyem niye gelmedi yaaaaa? 1,5 hafta oldu alalı:( )

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyyyyy mikemmel ayılı yirim ben onuu lazım olan bişeyin alınmış bir 2.si çok kibar gökçem layla kızz çokm güselmiş özendim valla oğlunun kibar totosuna layık :eek:ys: gökçem
laylammmmmmmmmm:utan::utan::utan:

o ne güzel düşünülmüş bi hediye be yavrum. yenı adresimi bilmediğim için annemin adresini vermiştim kardeşim gece getirdi bana hediyemi. ben benim aldığım hediyeyi beklerken (kutunun üstünü falan hiç okumadım heyecandan) bi baktım meğer bana alınan hediyem gelmiş.

bayıldım bayıldım. çok ince düşünülmüş bi hediye çok sağol. çok kıymetli benim için inan.
güle güle kullan gökçem ben kıyıpta nasıl giydircem bilemiyorum ama ömür boyu saklıycam gelen hediyeyi :utan:
canım benim yaaa çok güzellll..[/QUOTE

slm kızlarrr

aaaaaaaaaaa bende bunun başka rengini aldımmm

bana çıkan annemizeeeee

birazdan kargoya verilecek:)
hoşgeldin niloşşum
yaaa kim miş o hediye aldığın bacı?
kızlar kimler kaldı hedayesin almayan mannak,demet mania,lilacs,tansel,bblau başka ???

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bugün patronuma "haftasonuna kadar çalışabileceğimi, daha da gelmek istemediğimi" nasıl anlatsam, nasıl başlasam cümle kurmaya?
Çok ağırlaştım mı diyim, daha önceden haber verseydin demez demi?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyyyyy mikemmel ayılı yirim ben onuu lazım olan bişeyin alınmış bir 2.si çok kibar gökçem layla kızz çokm güselmiş özendim valla oğlunun kibar totosuna layık :eek:ys: gökçem

güle güle kullan gökçem ben kıyıpta nasıl giydircem bilemiyorum ama ömür boyu saklıycam gelen hediyeyi :utan:

hoşgeldin niloşşum
yaaa kim miş o hediye aldığın bacı?
kızlar kimler kaldı hedayesin almayan mannak,demet mania,lilacs,tansel,bblau başka ???

sağol bebeeemmm :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Sanırım evde olacağım ve bebekle ondan daha fazla zaman geçireceğim için...Dudağını büzüp siz tüm vaktinizi birlikte geçirceksiniz he vay be dedi yazık, üzüldüm :)
Sen de hafta sonları katılırsın aşkım aramıza dedim ama avutabildim mi bilmem :utan:

kızlarr benimde kargom geldii..tansel teyzemiz cıkmıs bize.ellerine sağlık cok tesekkür ediyoruz.maalesef ben resim ekleyemiyorum.belki tansel ekler.eğer öle olmazsa bi şekilde baska pc den ekleriz minik hırkamızın resmini.yeniden cok tesekkür ederiz..

Güle güle kullanın nazom :)
Tansel teyzemiz eklesin o zaman foto merak ederiz biz.

Güle güle kullan kız babuş valla çok güzel hem de çok faydalı olmuş.Sağlıklı günlerde kullansın minnoş

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
herkese günaydın canlarım GÖKÇEM hediyem gelmiş ohhhh çok rahatladım eksik bişeyini almak istedim kıyafet zaten çok bebişlerimizin o gün okudum alt açman yokmuş umarım beğenmişsindir birde aceleyle yapılmış şekerlerimizden koymuştum kocama etiket çıkart ismini yaz oğlumun dedim oda eşek kadar yazdırmış komik oldu biraz:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bugün patronuma "haftasonuna kadar çalışabileceğimi, daha da gelmek istemediğimi" nasıl anlatsam, nasıl başlasam cümle kurmaya?

gözü yokmu adamın zaten belli bişi.. senin patronda ledırın babası kibin su içeride doguruver sonra devam edersin işe gibi bişi mi bekliyo ya... cıks cıks......:ajan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Yeni farkettim çok ağırlaştığımı desen :D
E hani çalışcaktın kız biraz daha.
Şunlara bakın ilk ben aldım çalışabilir raporunu, en son ben çıkıyorum izne :ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar