ahaaaa pisikopat haaa haaaa yazık adama
feriştahım kabardı bacımm birden.hem seksi geldi gözüme hemde yiyecek bişeymiş gibi dayanamadım..
ahaaaa pisikopat haaa haaaa yazık adama
Haklısın gökçecim bende evde sıkılıyorum. Hava güzel olsa şöyle çıkıp yürüyüş felan yapardın..
bende bende yiyorum sürekli..yalnız değilsin arkadasım.hatta dün aksam öle bişey yaptım kii.eşim tişörtle oturuyodu adamın koluna dişlerimin izi cıktıı.soka girdi kocam.televizyonda bi yörenin yemek tarifini gösteriyorlardı.adamı niye dişledim onu ben bile anlamadım ama:sila: yemekleri görünce hırsımı ondan cıkarttım sanırsam,galiba
hehehe bu işler böle gökçem.ev hanımı olmanında püf noktaları var.şimdik kendine dedikodu yapabilceğin bi kaç komsu bulman lazım öncelikle yoksam vakit geçmezzaten bi dedikodu,iki gırgır derken,yemekti,ütüydü ahanda gün bitiverir.
gökçe benim suyumda azalma gördü cuma yine bakcak eğer daha da azalmışsa doğum dedi :ayk:
ay gerçek miinşallah canım yaaa cumaya hazır değilim henüz psikolojikman
Oh maşallahGaza geldim bak hoşbeş alasım geldi
Canım ya 7 kg ne güzel ya.. Ben 14 kilo aldım off yaa.. Yarın tartı günüm bakalım ne oldu
hava buz buz burda tanselim. mümkün değil çıkmam![]()
ahahhah
hah deli mi ne. a
hhaah...
hiç çekemem ben öyle bi hayatı ama nazom. ortak noktam yok ki hiçbiriyle neyin dedikodusunu yaoayım? adlarını bile bilmıyorum.
yapma ya... anlat kız ne oldu?
babuşum takma kafana ya ne bakıcısı şimdiden.
feriştahım kabardı bacımm birden.hem seksi geldi gözüme hemde yiyecek bişeymiş gibi dayanamadım..ys:
Sabah vişneli popkek+eti cin+süt yedim.
Arada 1 madalina+1 bardak süt
Öğle koca 2 tabak nohut+1-2 kaşık pilav+1-2 kaşık çorba+yoğurt+2 dilim ekmek+turşu
Öğleden sonra 3 konya şekeri...
Ben eskiden bunları 2 günde yiyodum
Aslında daha az da olabilirdi canım ya...
İlk 5 ayı daha az tutabilseydim...10la filan kapatırmıyım acaba.
Evdeyken sürekli yemesem bari.
Şanslısın canım valla.
İnşallah canım, amin.
kızlar şimdi kontrolümü anlatayım moralim çok bozuldu
yattım önce alt kısma baktı yani bebeğin baştan aşağı kısmına
suyun iyi dedi
oraya baktı buraya baktı iyi dedi
sonra yüz kısmına gelince sıvı tüketmiyor musun dedi
tüketiyorum dedim ama aslında çok çok fazla tüketmiyorum demedim tabii
panik yapma ama suyunda azalma var dedi bol sıvı tüket dedi
illa su mu dedim yok sıvı dedi
sen pazartesi günü gel dedi yani 2 ocak
sonra durdu durdu yok sen cuma gel ben senin suyuna bidaha bakayım dedi
nst'ye gir sancın var mı bakalım dediay ağlıcam anlatırken valla korkuyom
peki suyumda azalma olursa napcaz dedim
doğum yapcaz dedi
normal yapabilir miyim peki bu durumda dedim
tabii şu an herşey normal baş geliş çatın normal
suni sancı vericez eğer rahim ağzında olgunlaşma olamazsa ancak o zaman sezeryan dedi
bebek 2770 kg. olmuş
kaçla tamamlar dedim
haftasını tamamlarsa 3500 dedi
ama tamamlamazsa daha az
çok zayıf geldi bebeğimmoralim bozuldu
ctesiden beri proteine saldırdım
ya cuma suyum azalmış olursa napcam ben
he bi de yine yüzünü sakladı yok bu çocuk göstermicek kendini dedi
yüzünü rahim duvarına yapıştırmış eli hep ağzında
çok utangaç aynı anasıys:
Bu ara patlamış mısıra taktım ben.Dün koca bi kaseyi tek başıma yedim.Onu huy haline getirmekten korkuyorum.Üni.deyken babamla takmıştık mısıra bi ara.Baktık 5-6 kg aldık bu mısırdan hemen annem yasağı koydu
Bu ara patlamış mısıra taktım ben.Dün koca bi kaseyi tek başıma yedim.Onu huy haline getirmekten korkuyorum.Üni.deyken babamla takmıştık mısıra bi ara.Baktık 5-6 kg aldık bu mısırdan hemen annem yasağı koydu
kızlar bu arada çevremde 2 adet doğum yapmış kadın var. (ben tanımıyorum gercı de) ikisi de anneme gökçeye soyle bol bol penye battaniye alsın demişler.
acaba neden öyle demişler anlamadım gökçemkızlar bu arada çevremde 2 adet doğum yapmış kadın var. (ben tanımıyorum gercı de) ikisi de anneme gökçeye soyle bol bol penye battaniye alsın demişler.
Bende bu topikte erken doğuma hazır değilimHepimiz en az 37. haftayı aşacağız buna inanıyorum..
kızlar bu arada çevremde 2 adet doğum yapmış kadın var. (ben tanımıyorum gercı de) ikisi de anneme gökçeye soyle bol bol penye battaniye alsın demişler.
kocan,kaynanan,beben dedikodu değil durum değerlendirmesi aslında bunları çekiştiriyon canum bir araya gelince
Saldım zaten babuş.
Çok bilmiş kocama havale ettim.O bulsun.
Canım sen çok azimli ve iradeliydin, hayranım sanaYediklerinde afiyet olsun Sıla'ma yarasın..