2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

hakkında ne hayırlı ise o olsun canım banada suyun azalıyo dedi elindenden su şişesini bırakma sürekli iç dedi genelde 30 haftayı geçenlerde daha fazla su ihtiyacı oluyormuş bozma moralini oğlun çok utangaç demek doğunca belli ediyolar keratalar ne kadar utandıklarını:)

Amin canım çok sağol inşallah fazla azalma olmaz da yılı atlatırız

Hayatım korkma Allahın izniyle... Ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah. Zaten sen hepimizden hafta olarak ilerdesin. Doktorunun da söylediği gibi bol bol sıvı tüketmeye çalış. Bizim kız da kafayı rahim duvarının oraya sokmuştu 2 hafta önce gittiğimizde ve bayadır doğum pozisyonunda. Ama dün akşam farkettim ki daha da aşağı inmiş. Çarşamba kontrolüm var, bakalım bize ne diyecek...

benim ki hep öle yaa göstermedi bi türlü suratını bi kere döndü onda da renkli bozuktu
inşallah senin kortrolün iyi geçer canım

ayy canım yaa hakkında hayırlısı olsun inşallah...gününde gelsin genede sen bol bol sıvı tüket meyve suyu iç mesela..ben greyfurt,portakal,mandalina,havuç,nar hepsini meyve sıkacağına atıyorum suyunu içiyorum hem c vitamini deposu hemde çok sağlıklı bak sen bide öyle dene su içemiyorsan en azından

içicem artık tırsıkladım :D

öff öbür alıntılarım çıkmamış geri dönüyom sizi de alıp geliyom

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım benim o kadar güselki inan içime çok sindi bulamadım buralarda yaa küçük bişi yok hep 3-6ay 2 pantolon aldım kot üstüne gitdircek bişi yok :D sağol çok makbule geçti giydirdikçe seni hatırlıycam kesene bereket zevkine sağlık bitanem :utan:

fatma anamızın eli bitkisi normal doğum için epey kolaylaştırıcı cnm sancın tuttuğunda suya atıp evden çıkıyosun o bitki açıldıkça senin rahminde açılıyo kolayca acı çekmeden doğuruyosun medineden gelen bir bitki heryerde yok hatta niedir bilinmez kime sorsam sadece fatih çarşamba semtinde olduğunu söylediler eşimde soruşturmuş bir tek çarşambada tek bir aktarda bulabilmiş 30tl dedi önümüzdeki ay aldırcam kesin

Güle güle güzel günlerde giysin Eymenimiz inşallah... :utan:

Tamam ben o bitkiyi gördüm. Görümcemde var 2 tane, bana göstermişti. Doğum yapacağın gün bunu suya atacağız bu açıldıkça doğum kolaylaşacak demişti. Ama ismini söylememişti. Bunu öğrendiğim süper oldu, sağolasın :)

sen hangi hastaneye doktora gidiyosun simur?

Laylam, özele gidiyoruz biz. Tunalıda doktorun yeri, ben Kardeşlerdeyim, Etlik tarafı. Doğumu da kısmetse Medicana da düşünüyoruz inşallah. Anlayacağın bana her yer ters biraz... Ama olsun naapalım... :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Canım benim moralini bozma...Allahın izniyle cumaya kadar biraz daha kilo alır ki zaten 36. haftada olacaksın.
Bak Kağan Kocatepenin sitesinde şöyle yazıyor:

"Bebeğiniz gelecek haftanın sonunda, yani 36+0'da doğsa bile sorunsuz bir şekilde ("küvöze girmeden", yani yoğun bakım gerektirmeden) yaşamını sürdürme ihtimali son derece yüksektir."

Benim bebeğim seninkinden de zayıf...Ama et çok işe yarıyor, 2 haftada kızım nerdeyse 600 gram almış benim...Mutlaka et-ciğer tavsiye ediyorum diğer proteinlerden de öte.

çok sağol canım artık cumaya kadar hergün et yicem
inşallah girmez küvöze falan Allah'ım hayırlısını versin

ayyy gözün aydın cnm arkadaşının sanırım biraz erken geldi bebek sen korkma tamam mı rahatlıkla doğurcaz inşallah normal doğum en güseli her zaman ama yapamıyosakta zorlamının bir anlamı yok sonuçta nasip ne ise o olcak

fatma anamızın eli bitkisi normal doğum için epey kolaylaştırıcı cnm sancın tuttuğunda suya atıp evden çıkıyosun o bitki açıldıkça senin rahminde açılıyo kolayca acı çekmeden doğuruyosun medineden gelen bir bitki heryerde yok hatta niedir bilinmez kime sorsam sadece fatih çarşamba semtinde olduğunu söylediler eşimde soruşturmuş bir tek çarşambada tek bir aktarda bulabilmiş 30tl dedi önümüzdeki ay aldırcam kesin

bozma moralini sağlam tut kendini bişeycik olmaz rabbimin izniyle sakince oğlunu bekle tatlım kgsu gayet iyi bi kere dahada artacak sen bol bol dua ett sıvı tüket bekle bebişim

yok canım erken doğurmadı ben kg yanlış yazmışım 3800 olcaktı :)
şu fatma anamızın eli çiçeği tam olarak nerde eşine sorsana tarif etsin bize de

evet sıvı almaya başladım komposata yaptım ayva
hem süt de yapıyomuş belki zemin olur :)

Ay ben size günaydın demeyi unuttum yaaa... Kafaya bak :D Nerdeyse hiç uyumuyorum ya. Gece mi oldu gündüz mü ne mi öyle moron gibi yaşamaya başladım ben kızlar yaaa kusura bakmayın; HERKESLERE GÜNAYDIIIIIN :)

Bu arada dün gece bi arkadaşım 37+6 da normal doğum yaptı. Bebeğimiz 3500 gr, çok şükür sağlığı keyfi yerindeymiş. Kolay bi doğum olmuş... Darısı başımıza inşalaaaaaaaaaaaaaaah. Amiiiiiiiin :D

Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylam, özele gidiyoruz biz. Tunalıda doktorun yeri, ben Kardeşlerdeyim, Etlik tarafı. Doğumu da kısmetse Medicana da düşünüyoruz inşallah. Anlayacağın bana her yer ters biraz... Ama olsun naapalım... :)

benim bebiş erken gelmeye çalışırsa bende medikanada yapacağım dr öyle dedi kısmet artık

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gökçe artık evinde darısı başımıza :D Kahvaltıdan sonra girer herhalde..
Patronu kıyak yaptı cuma günü izne ayrıl sen dedi :D

aaaa hadi yaaaa çok sevindim yazık ağrımayan yeri kalmadıydı biraz dinlensin doğuma kadar inşallah hadi bakalım darısı bizlere olsun inşallahhhhh

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

aaaaa fuarmı var AKM demi?yok yıvrum bitmedi oturma odasını boşaltık dün abimizin odası boyandı ona baza aldık kıskanmasın istedik istediğini aldık bu akşam onun odasını taşıyacağız yarında bebek odası boyanacak sonra onun odasını bekleyeceğiz iş çok bea

evet kuzum varmıs akm de.oraya gitmek istiyor.bi aksam götürürüm olmazsa cadıyı.hadi kolay gelsin kalan işler için canım.ohh miss gibi olcak ne güzel..
evet yaa hiç çaktırmadın yanlız haaa seni çakkallll:D:Dkız o kot jile ne o öyle el kadar yaaaa tövbe yarabbim hele bady miz tam sevimlilik abidesi kolları dantalli falan ayakkabılarla bandanayı hiç demeyeceğim hele tulumlardan bahsetmem bile(çatlasınlar diye yapıyorum azo kızlara ballandırıyorum nasılsa bugün göremeyecekler yarın yüklecem ilk işim o olacak:)):utan::utan:

aslıı aslııı zalimsin sen göremiyoz yaa anlat ballandıra ballandıra.yerim onun elbisesini falan ben..

hayatım canım sen neye üzüyon kuzum kendini kilosu cok güzel.yaw ne kadar doğarsa doğsunlar hemencek büyüyorlar.hem 3 kilo bebeği doğurmak 4 kilo bebeği doğurmaktan daha kolay.suyun içinde bol bol sıvı al içini ferah tut.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
evet kuzum varmıs akm de.oraya gitmek istiyor.bi aksam götürürüm olmazsa cadıyı.hadi kolay gelsin kalan işler için canım.ohh miss gibi olcak ne güzel..

aslıı aslııı zalimsin sen göremiyoz yaa anlat ballandıra ballandıra.yerim onun elbisesini falan ben..

hayatım canım sen neye üzüyon kuzum kendini kilosu cok güzel.yaw ne kadar doğarsa doğsunlar hemencek büyüyorlar.hem 3 kilo bebeği doğurmak 4 kilo bebeği doğurmaktan daha kolay.suyun içinde bol bol sıvı al içini ferah tut.

ne bilim ya az geldi kgsu başkalarıyla karşılaştırıyorum az gibi geliyo aslında normal yapcaksam doğru diyosun kglu olursa zor çıkartırım valla :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar,

bebeğini görenlere maşallah diyorum, görmeye gidecekler de hayırlı haberlerle gelirler inşallah, ben de 36 ya girdim bugün, azıcık farklı bir ağrım olsa hemen telaş oluyorum.

hayatım ben de dr uma sordum su meselesini, ama bana senin su içmenle çok alakası yok, rahat ol dedi. bilemiyorum ne kadar doğru. ama ben günde 1,5 litre civarı içiyorum suyun normal keyfi yerinde onun merak etme dedi. şimdi perş. gitcem bakalım ne diyecek bu sefer.

hediyemi bugün kargoya verdik.... yarın ya da çarş. eline geçer inşallah.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlar,

bebeğini görenlere maşallah diyorum, görmeye gidecekler de hayırlı haberlerle gelirler inşallah, ben de 36 ya girdim bugün, azıcık farklı bir ağrım olsa hemen telaş oluyorum.

hayatım ben de dr uma sordum su meselesini, ama bana senin su içmenle çok alakası yok, rahat ol dedi. bilemiyorum ne kadar doğru. ama ben günde 1,5 litre civarı içiyorum suyun normal keyfi yerinde onun merak etme dedi. şimdi perş. gitcem bakalım ne diyecek bu sefer.

Hoşgeldin canım..
Seninle aynıyız ya, ondan birşey sorucam..Gece bazen uyandığımda karnımın sertleştiğine tanık oluyorum bu yalancı kasılma dedikleri..Ama 2 gündür çok sık olmaya başladı, senin de öyle mi? Düzenli değil ama sık.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
günaydın kızlar,

benim yüzünün orda azalma varmış suyun da
inşallah iyi gider randevun canım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ne bilim ya az geldi kgsu başkalarıyla karşılaştırıyorum az gibi geliyo aslında normal yapcaksam doğru diyosun kglu olursa zor çıkartırım valla :D

öle tabii.benim kardeşim 2450 gr doğdu şimdi 1,97 boyu var.ve 17 yasında :D allah ömür versin yeterki kilolu doğsada,zayıf doğsada değişen cok bi şey olmuyor.kimisi o 40 gün içinde tostoparlak oluyo anne sütü yarıyo kimisi zayıflıyor şişi iniyor bebeklerin.sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dimi yaaa biz de yeni düştük 2 haftalara çok şükür... 36 dan sonra haftada bir. Benim doktorun yeri de öyle kalabalık bi yerde ve bana öyle ters ki, haftada 1 e düşünce nasıl gideceğim şimdi de onun derdine düştüm... Bişiyi de beğenmiyoruz yaaa :D
ayyy sze epey az kaldı sümurcum beee olsun sen bebeği görde iyi olduğunu bil anneler herşeye katlanır
gökçe nerde bugün?
iznde fosur fosur uyuyodur evde ohhhh :D
Ay ben size günaydın demeyi unuttum yaaa... Kafaya bak :D Nerdeyse hiç uyumuyorum ya. Gece mi oldu gündüz mü ne mi öyle moron gibi yaşamaya başladım ben kızlar yaaa kusura bakmayın; HERKESLERE GÜNAYDIIIIIN :)

Bu arada dün gece bi arkadaşım 37+6 da normal doğum yaptı. Bebeğimiz 3500 gr, çok şükür sağlığı keyfi yerindeymiş. Kolay bi doğum olmuş... Darısı başımıza inşalaaaaaaaaaaaaaaah. Amiiiiiiiin :D
gözünüz aydınnn maşalahhh süpermiş kgda darısı bize inşallah
günaydın kızlar. dün o kadar yorulmusum ki sanki cok iş yapmıs gibi resmen uyumadım sızdım salonda. ama yataga gecerken bi titreme geldi töbe yarabbimm aklım basımdan gitti. cenem birbirine vurdu resmen avuclarımınn içine igneler battı. yataga girdimm hala titriyodum. 40 derece atesliler gibi. neyse sabahı ettik sonra uymus kalmısım o halde.

annemler daha gelmedi. esimin telefonu cok calmıs sabah. köyde hasta bi teyzesi vardı demas. sabah vefat etmiş. bu kayınvalidemin vefat eden 3. kardesi. son 2_3 yılı bag bozumu resmen. ona söylememişler. bi süre de söylemeyelim dediler ama bilmiyorum kac gün saklarlar. yarın günümüz var söylemiştim.. esim o iptal olur kesin dedi. bana sacma geldi burda cenaze evi yok diye. sonra döndü bugün annemlerin buraya gelmesine. işte ben kaynanan olsam arar sana dünya laf ederdim, konusmazdım , senin teyzen ölsün bende programımı iptal etmem bilmem ne. aglatana kadar konustu sonrada cekti gitti. ya diyorum burda cenaze evi yk, annenin haberi yok, velev ki evde dügün yapmıyorum oturup gitcekler yani..
sonra görümcemi aradım. yarın gn dedim işte. o da benim gibi düsündü burda cenaze evi yok dügün yapmıcaz ha tek tek evimizde oturmusuzz ha sende ipğtal etmeyelim. annem ögrense bile daha ii deegişiklik olur dedi. yengeye sorduk o da öle dedi. allah ımm simdi adamı arayıpp agzıma geleni sayasım var.. :sinir::sinir::sinir::sinir:
sinirlerini bozma günaydın cnm
Güle güle güzel günlerde giysin Eymenimiz inşallah... :utan:

Tamam ben o bitkiyi gördüm. Görümcemde var 2 tane, bana göstermişti. Doğum yapacağın gün bunu suya atacağız bu açıldıkça doğum kolaylaşacak demişti. Ama ismini söylememişti. Bunu öğrendiğim süper oldu, sağolasın :)
sağolsasın tekrardan cnm eymende ellerinden öper
hıh bitkinin adıda o fatmaanamızın eli suya atıyosun kendi evinde olcak ama unutma iyi gezmeler tatlım öptüm seni kardeşine slm söle
çok sağol canım artık cumaya kadar hergün et yicem
inşallah girmez küvöze falan Allah'ım hayırlısını versin

yok canım erken doğurmadı ben kg yanlış yazmışım 3800 olcaktı :)
şu fatma anamızın eli çiçeği tam olarak nerde eşine sorsana tarif etsin bize de

evet sıvı almaya başladım komposata yaptım ayva
hem süt de yapıyomuş belki zemin olur :)

Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza
cnm şöleki fatih çarşamba caminin dibinde aktar varmış birtek orda bulabilmiş yeri bu yane alabilirsen yada aldırabilirsen al sende yakınsın
Kızlar benim şimdi çıkmam gerek. Kardeşim geldi de hafta sonu :D Şimdi birlikte evi toplayıp temizleyeceğiz. Bitince de bi dışarı çıkarız inşallah, tabi gücüm yeterse :D Hepinizi öperim, kalın sağlıcakla :)

ohhh ohhh iyi gezmeler çok yorma kendini tamam mı hoşçakal cnm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
öle tabii.benim kardeşim 2450 gr doğdu şimdi 1,97 boyu var.ve 17 yasında :D allah ömür versin yeterki kilolu doğsada,zayıf doğsada değişen cok bi şey olmuyor.kimisi o 40 gün içinde tostoparlak oluyo anne sütü yarıyo kimisi zayıflıyor şişi iniyor bebeklerin.sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o.

maşallah kardeşine :)
evet aslında zayıf bebek daha çabuk toparlanıyomuş öle diyolar

cnm şöleki fatih çarşamba caminin dibinde aktar varmış birtek orda bulabilmiş yeri bu yane alabilirsen yada aldırabilirsen al sende yakınsın

sağol canım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar,

günaydın cnm hoşgeldin

maşallah kardeşin epey büyümüş öyle cnm zayıf doğdu die üzülmemek lasım

kızlar ben yimeğe gidiyorum çok acktım evden foto ekliycem size topikten bakarsınız byee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar