2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Gökçe, tam 1 saat sonra iş hayatı senin için tarih oluyor bir süreliğine, kıskandım şu an feci :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım bence vakit var daha heleki 6 ay sonrası kıyafetler icin..benim fikrim tabii .. sen cok begendiysen o ayrı tabee...

canım ben korktum senin babandan...:sok bişi demiyom daha..
bencede pikecim deme denilcek bişi yok çok fenaaa çokkk sert baba şu tipe baksana adamda bana bi baktımı altıma işiycek gibin olurum :D
Ekli dosyayı görüntüle 9983
Sorma 10 gündür yok.
alla alla bişey yoktur inşallah
saol bitanecim.............:utan:
gözün aydın balımmm çok şükür bende ocak başı kan tahlili yaptırcam idrarım hep iltihaplı çıkıyo :acep:
Yılbaşı şeysinden sonra gelmedi dimie

eet aynen öle oldu babuşşş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anam lidiılım sanşaaynımki gibi diil ama bisde babasıylan burda bunları becerebildik hehhe.. bakalım begenecekmisiniz...... (ayy gozunu sevdimm memleketim hersey var orda, burda he hersey ekstra pahalı hemde cesit yo pek)

Anam anam yesinler kutularını, çok tatlı olmuşlar, en güzeli annesinin babasının emeği var, çok beğendim ben :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anam lidiılım sanşaaynımki gibi diil ama bisde babasıylan burda bunları becerebildik hehhe.. bakalım begenecekmisiniz...... (ayy gozunu sevdimm memleketim hersey var orda, burda he hersey ekstra pahalı hemde cesit yo pek)

ayyyy çok güsel olmuş ellerinize sağlık balım güle güle dağıt valla olmayan hali buysa olur halini düşünemiyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayy benide esim aradı simdi idrar ve kan tahlili sonuclarımı alıcaktı, doktoradagostermiş temiz cıktı cok sukur bi sevindim bende triplerdeydim acaba bişey mi var diye.. hamd olsun yokmus............

hadi gözün aydın naifim... pantolon içinde haklısın da kaşındırıyor anacım. :)))

Alma alma seneye kış için daha neler çıkar..
İlla birşeyler almak istiyorsan bu yaz giymesi için kısa kollu gömlekler al, ya da deniz şortu al sandalet felan.

oyyyyyyyyyyyy kız deniz şortu mu? giyebilirler mi sence deniz şortu? benim evin olduğu yeri gördün tersanenin ordaki ufak plajı biliyosun yazın alıp yavrumu inecem oraya 1 dakika sürmüyor zaten. ama şort mort sandalet aklıma gelmedıydı. :) eheheheheh

Vay zillliiiiiiiiii :sok

Gözün aydın tatlım :utan:

ne sandıydın oğluşum elden gidiyo kızzz...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bencede pikecim deme denilcek bişi yok çok fenaaa çokkk sert baba şu tipe baksana adamda bana bi baktımı altıma işiycek gibin olurum :D
Ekli dosyayı görüntüle 9983

gözün aydın balımmm çok şükür bende ocak başı kan tahlili yaptırcam idrarım hep iltihaplı çıkıyo :acep:

evek biras sert kibin.. canım gecmiş olsun insallah bitmiştir iltihaplar....

Anam anam yesinler kutularını, çok tatlı olmuşlar, en güzeli annesinin babasının emeği var, çok beğendim ben :utan:

saol kusum, sepeti bilem bis yaptık sayılır yanim..bizimde icimize sindi....:utan::utan::utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hadi gözün aydın naifim... pantolon içinde haklısın da kaşındırıyor anacım. :)))

oyyyyyyyyyyyy kız deniz şortu mu? giyebilirler mi sence deniz şortu? benim evin olduğu yeri gördün tersanenin ordaki ufak plajı biliyosun yazın alıp yavrumu inecem oraya 1 dakika sürmüyor zaten. ama şort mort sandalet aklıma gelmedıydı. :) eheheheheh

ne sandıydın oğluşum elden gidiyo kızzz...

Oyyy olmaz mı olur tabi :D Ben diz hizasında arıyom hawai desenli bulsam anında zıplıcam :D
Kapuz plajına da götür tostişimi annesi, kızlara havalar atsın :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçe, tam 1 saat sonra iş hayatı senin için tarih oluyor bir süreliğine, kıskandım şu an feci :D

ehehehe ee senın de bişi kalmadı ki. 2 haftan var. 2 hafta sonra sende çıkacan izne.

bu arada o kutuları kim yapmış kız bayıldım. bana lıdıl yapmış demeyin. yeminle akşama dayanacam kapısına yaaaaaaa

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ellerine sağlık canım. çok şeker olmuşlar :utan: benim gözüm böyle mavişlerdeydi zaten. pek beğendim. yazın memlekette mevlüt okutulur kesin, ona yaptırcam ben de bu tarz... modeli çalayım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evek biras sert kibin.. canım gecmiş olsun insallah bitmiştir iltihaplar....

saol kusum, sepeti bilem bis yaptık sayılır yanim..bizimde icimize sindi....:utan::utan::utan:
ben çok beğendim valla cnm emeklerinize sağlık
Oyyy olmaz mı olur tabi :D Ben diz hizasında arıyom hawai desenli bulsam anında zıplıcam :D

quksilver yada billabong erkek mayolarının minikleri olcak aman yarabbi çok tatlı olurlar ama şimdi biraz zor 1,5 yaşındayken filan daha sevimli olurr şimdi slipler anca olur bizimkilere benim oğlum dedesi gibi dalgıç olur inşallah erkenden yüzmeyi öğrenir sıpam o yüzden bebekten alıştırmayı düşünüyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

quksilver yada billabong erkek mayolarının minikleri olcak aman yarabbi çok tatlı olurlar ama şimdi biraz zor 1,5 yaşındayken filan daha sevimli olurr şimdi slipler anca olur bizimkilere benim oğlum dedesi gibi dalgıç olur inşallah erkenden yüzmeyi öğrenir sıpam o yüzden bebekten alıştırmayı düşünüyorum

Yerim amaaaaa :D
Dün eşime onu dedim, bu yaz bebeğimizle gidicez denize dedim..Düşünsene kova alıcaz, kürek alıcaz oynasın diye :D Ay çooookkk sevimli hayali bile :utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

anammmmmmmmmmm öyle bi bebe görsem sahilde yeminle yerim herhalde her bi tarafını ya. hawai desenli ahahahahaha. kıçını yediimin yaaa. kapuz plajı pis azom. bi de apaçi stayla mekanı oldu orası.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hazır layla yok söliyim :D
Nazo laylaya hedayesini elden vermeye gitti...Yani Nazoya Layla çıktı :D

Vay arkadaş, bu kadar olur :cokkomik:

Kzlar doğumdan sonra annem yanımda 15-20 gün kalabilecek.. Sonra bebiş ve ben tekim.. Bende apartmanda bi komşuma söyledim, hergün 3-4 saat uğrayıp işleri yapcak, yemek ütü felan.. Umarım iyi olur.. Ben bütün enerjimi bebişe vermek istiyroum.. Hiç iş felan yapmak istemiyorum..

Bende birini buldum ama kadınla buluşacağımız gün hasta oldu, daha da iyileşmemiş. Ben de iyileşmeden görüşmek istemedim bakalım noolcak...

kızlar süper bişi oldu. şef çağırdı sen ne zaman izne çıkacaksın diye sordu. dedim ben izne aslında çıkmam lazım ama ben 37. haftamı bekliyorum dedim daha 3 haftam var doğumu daha konuşmadık dr.la dedim.

bana hadi kızım bugün son olsun ne işin var buralarda git dinlen. 37. haftan başladığı gün de raporunu al bize gönder o zaman başlatalım iznini dedi.

az daha ağlıyacaktım az daha.

Hadi gözün aydın Gökçecim artık inşallah evden takılmadan girersin :D

Tahminimce bebeğim aşağıya indi..
Kukumun üst tarafını elliyor, bi de gıdıklanıyom ki :D

:evet: :evet: Daha neler görücez bakalım :D

ayy benide esim aradı simdi idrar ve kan tahlili sonuclarımı alıcaktı, doktoradagostermiş temiz cıktı cok sukur bi sevindim bende triplerdeydim acaba bişey mi var diye.. hamd olsun yokmus............

Gözün aydın Pikecanıııım... Bu arada sepete ve kutulara bayıldım ellerinize sağlık...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yerim amaaaaa :D
Dün eşime onu dedim, bu yaz bebeğimizle gidicez denize dedim..Düşünsene kova alıcaz, kürek alıcaz oynasın diye :D Ay çooookkk sevimli hayali bile :utan:

kız allah iyiliğini versin bebek oturamıycakki daha nasıl oynasın kumla kovayla hee ağustos gibi götürürsen biraz ele avuca gelir :D ben hep yazı sadece hazirandan oluşuyo sanıyom :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anammmmmmmmmmm öyle bi bebe görsem sahilde yeminle yerim herhalde her bi tarafını ya. hawai desenli ahahahahaha. kıçını yediimin yaaa. kapuz plajı pis azom. bi de apaçi stayla mekanı oldu orası.

Hadi ya, parayla giriliyordu önceden temizdi..Tabi 7 sene öncesinden bahsediyorum :D
Tersane de güzeldir ama, hele bi merdiven var oraya inen ordan mı iniyonuz, tren yolundan geçiliyor, ay özledim mimleketimi.

Bebem hakkında çok pis planlarım var;
Hawai desenli deniz şortu + parmak arası terlik + gümüş zincir kolye :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ehehehe ee senın de bişi kalmadı ki. 2 haftan var. 2 hafta sonra sende çıkacan izne.

bu arada o kutuları kim yapmış kız bayıldım. bana lıdıl yapmış demeyin. yeminle akşama dayanacam kapısına yaaaaaaa

bem yaptım minnoş... sanada gozunaydın yasdım izin icin..........:huhuu:
ellerine sağlık canım. çok şeker olmuşlar :utan: benim gözüm böyle mavişlerdeydi zaten. pek beğendim. yazın memlekette mevlüt okutulur kesin, ona yaptırcam ben de bu tarz... modeli çalayım
saol tatlım:utan:
aslında basta hicbişey yapmayıs diyoduk sonra eksik kalmayalım dedik... (burda cok tanıdıgımıs yok ya ondan hep...)

saol canım daha güzeli senin olsun...
birde decatlyon magazası var oradyada bakın bence, cok guzel şeyler var...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar