2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
prenses ne yaaa niloşş senin kızın sultannnnn sultan sülümanın kızı mihrimah sultan gibi :D yirim ben onu elin gavurlarının prenseslerinden bize ne? güle güle kullansın ben bayıldım senin beşiğe ama bu park yataktan farklı bişi tarz süslü kokoş :lilav:[/QUO

canımmm benimmmm yaa

çok tşk ederimmmm tamammm sultannnn benimm kısımmmm

aaaa keşke mihrimah sultana benzese kızımm yaaa dizideki kısss çooooookk tatlı yaaa

evet cnm normak park yataklardan farklı bembeyaz ve hanedan tipi cibinliği varrr bulana kadar anamız ağladı ama bulduk aldık çok şükürrrr

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben nevresim takımı aldım ama azo aklımı karıştırdı şimdi! normal nevresim olmuyor muymuş park yataklara?

bu arada nazooo. ahahahahaghjaghgajgahjgaa çük kaşıyıcısını azoya al sen en son kuzeyin bi eksiği oydu.

Nevresim de oluyordur yaw niye olmasınkine..Ayrı yorgan alacaksan nevresim de olur..

Bu arada bebeğimin çük kaşıyıcısı var bi kerem...O da babası :D
Malum her akşam badem yağı ile masajlar yapcakmış pipisine :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım daha oda yapmıcaz kızıma sadece park yatak olacak
onda yatacak 1 yaşına kadar falan

canım resmini eklediğim gibimi aldın yada zahmet olmazsa resim ekleyebilirmisinn???

Şöyle bişey canım benimkisi.
Yorganı kendi içinde ama üst kılıfı sökülüyor da ayrıca...
Yastık kılıflarına yastık koymadım daha.

HPIM2566.jpg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
prenses ne yaaa niloşş senin kızın sultannnnn sultan sülümanın kızı mihrimah sultan gibi :D yirim ben onu elin gavurlarının prenseslerinden bize ne? güle güle kullansın ben bayıldım senin beşiğe ama bu park yataktan farklı bişi tarz süslü kokoş :lilav:[/QUO

canımmm benimmmm yaa

çok tşk ederimmmm tamammm sultannnn benimm kısımmmm

aaaa keşke mihrimah sultana benzese kızımm yaaa dizideki kısss çooooookk tatlı yaaa

evet cnm normak park yataklardan farklı bembeyaz ve hanedan tipi cibinliği varrr bulana kadar anamız ağladı ama bulduk aldık çok şükürrrr
ona benziyceğine inanıyorum ben çünkü o kızı sen doğurmuşsun gibi onun büyük versiyonusun çok tatlı dimi bal kaymak maskoda bir kaç yerde rastladım ama çok pahalıydı ne kadara aldın 800 dedilerdi bize annem demişti hatta kızımız olsaydı bizde düşünmüştük çok sevimli
Nevresim de oluyordur yaw niye olmasınkine..Ayrı yorgan alacaksan nevresim de olur..

Bu arada bebeğimin çük kaşıyıcısı var bi kerem...O da babası :D
Malum her akşam badem yağı ile masajlar yapcakmış pipisine :D

puhahaha:kahkaha: ne kıymetli dimi cükler :D ah şu babalar erkek bebelerinin pokunda boncuk bulcaklar :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
geldim yemektennnnnn ama zaralı birşey yedim kendimi suçlu hissdiyom ya neyse olur arada:eek:ky:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
amannnn kızz fermente ürünler bze komple yasakkk :acep:
salam sosis ya çok pişcek çok canın öekerse umarım çok pişmiştirrr çiğ et gibi düşün yanee

dedim ya yasağı aştım diye biliyorum aman napim canım çekiyordu hayırlısı doğurana kadar idare eder azcık:):)nefsim yemem daha inşallah

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ona benziyceğine inanıyorum ben çünkü o kızı sen doğurmuşsun gibi onun büyük versiyonusun çok tatlı dimi bal kaymak maskoda bir kaç yerde rastladım ama çok pahalıydı ne kadara aldın 800 dedilerdi bize annem demişti hatta kızımız olsaydı bizde düşünmüştük çok sevimli

innşşşş benzerr cnmmm inşşşş

yookkk cnmm bizimki karyola falşan değilya çok pahalı değil bide biz toptancısımı ne öyle bi mağazadan aldık sıkı pazarlık üzerine 250 tlye aldıkkkk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
innşşşş benzerr cnmmm inşşşş

yookkk cnmm bizimki karyola falşan değilya çok pahalı değil bide biz toptancısımı ne öyle bi mağazadan aldık sıkı pazarlık üzerine 250 tlye aldıkkkk

inşallah benzer güselim bedava almışınız gerçekten çok beğendim güselim iyigünlerde kullansın adı belli değilmiydi senin kızın bi isimle hitap edeyim artıkın

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
OLSUN NEYSE BİDAHA YEMEMYE ÇALIŞ BENİMDE CNM FELAKET ETLİ ÇİĞ KÖFTE İSTİYO :eek:ys: BOL ACILIIIII

etsizleri daha güzel oluyor kızzz etliden gerçi sen hamişlikten evvel kesin etsizi severken inadına şimdi etlisini canın çeker eminim benim herşeyde öyle oluyor çünkü:):)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar